איך משתמשים עד הסוף בכל מה שה-S3 מציע

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
דוריתשובל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי אופי מחורבן שאני קונה דברים, לא לומדת להשתמש בהם עד הסוף ו... בסוף נותנת אותם לאחרים. החלטתי שזה לא יקרה עם הסמסונג S3 הדנדש (יחסית. כבר יומולדת חודש) והחתיך שלי. יש נשמות טובות שעזרו לי עם ההגדרות, הווידג'טים והאפליקציות הנחוצות כך שאפשר לתפעל אותו באופן בסיסי, שאני חושבת שרוב האנשים מתפעלים אותו כך. אבל החלטתי להשתדרג וללמוד אותו ממש בצורה מעמיקה. אז עצתכם דרושה לי.
אני רמת גנית. יש מרכז הדרכה רציני ולא עייף ומעייף באיזור המרכז? אני מוכנה לשלם כמובן למישהו שממש מבין עניין - אבל ממש מבין עניין!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ויכול להסביר לי לעומק. יש לי רשימת שאלות ארוכה שזה לא המקום להעלות אותה כאן. ובבקשה לא להציע לי: יש ביו טיוב או באתר של סמסונג סרטונים ופטנטים. אני לא טובה בללמוד מהכתב. אני רק בעל פה ממדריך טוב, נחמד, ועם הרבה סבלנות וחיוך אחד גדול. שבת שלום :(

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #2 

אבל youtube זה ללמוד מוידאו :roll:

מצאתי לך שירות כזה:

http://www.techni-dor.com/

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #3 

היי דורית,
מהי כתובת המייל שלך?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

דוריתשובל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

כתובת המייל שלי אמורה להיות מצויינת בפורום, לא? כי באמת לא קיבלתי התראה שהתקבלו תגובות. זה משונה כי תמיד הייתי כן מקבלת.
בכל מקרה תודה שאתה שואל.
המידע
[email protected]

ותודה לכל מי שהגיב.

אגב, פניתי למרכז סמסונג וביקשתי הדרכה, אפילו בתשלום. התשובה שלהם (לפחות מישהו התקשר ... זה גם יפה)
\זה שלא מגיע לי כי "לא קניתי את המכשיר אצלם"....
ככה זה?

דוריתשובל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אדון וואלאלון..... רציתי לשלוח לך מסר בפרטי, אבל מן הסתם אני לא "מורשה" לעשות זאת כמשתמשת חדשה. סתם רציתי להודות לך על הקישורית. זה גאוני שיש שירות כזה וגם המחיר שלהם מאוד הוגן. כנראה שבקרוב אני אפסיק להסתכל בסמארט ככה.... :roll:

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #6 

דוריתשובל כתב:אדון וואלאלון..... רציתי לשלוח לך מסר בפרטי, אבל מן הסתם אני לא "מורשה" לעשות זאת כמשתמשת חדשה. סתם רציתי להודות לך על הקישורית. זה גאוני שיש שירות כזה וגם המחיר שלהם מאוד הוגן. כנראה שבקרוב אני אפסיק להסתכל בסמארט ככה.... :roll:
...
מעולה. מקווה שהשירות יעזור.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

א. אין חוברת הדרכה?
ב. כמו שנאמר - יש יוטיוב ויש את סרטוני ההדגמות השונים של סמסונג - פשוט תראי מה משם את רוצה ללמוד.
מה שחשוב זה - להבין מה יאכל לך את הבטריה - כמו כל הוידג'טים למינהם.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”