עזרה - רכישת מקרן חדש
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
אני מעוניין לרכוש מקרן חדש להשלמת מערכת קריוקי שרכשתי לא מזמן (קניתי כבר מיקסר, רמקולים ומיקרופונים, רק המקרן חסר).
המקרן מיועד להתחבר ללפטופ Asus G53JW.
התקציב הוא כ-5000 ש"ח.
האם מעשי לרכוש דגם טוב בתג מחיר שכזה? האם שווה להשקיע יותר ולרכוש מקרן בעל יציאת HDMI?
אשמח להכוונה והמלצות - אינני מבין דבר בתחום.
תודה רבה ושבת שלום!
אני מעוניין לרכוש מקרן חדש להשלמת מערכת קריוקי שרכשתי לא מזמן (קניתי כבר מיקסר, רמקולים ומיקרופונים, רק המקרן חסר).
המקרן מיועד להתחבר ללפטופ Asus G53JW.
התקציב הוא כ-5000 ש"ח.
האם מעשי לרכוש דגם טוב בתג מחיר שכזה? האם שווה להשקיע יותר ולרכוש מקרן בעל יציאת HDMI?
אשמח להכוונה והמלצות - אינני מבין דבר בתחום.
תודה רבה ושבת שלום!
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לדעתי עם השימוש הוא לא לקלנוע ביתי רציני מיותר לרכוש מקרן במחיר הזה.עדיף לרכוש מקרן זול יותר עם יותר שעות עבודה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
חפש מקרן מצגות, רצוי עם כניסת HDMI, עוצמת הארה (אנסי לומנס) גבוהה במידה ואתה מקרין באיזור לא מוחשך, וכדאי מאוד מקרן עם 3 שנות אחריות. התקציב שלך בהחלט מספק ויש סיכוי גבוה שתישאר עם עודף
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

קודם כל - תודה רבה על התגובה המהירה!
השימוש הוא לא לקולנוע ביתי רציני. האם בתקציב הזה נכנס מקרן שהוא לקולנוע ביתי?
סליחה על הבורות, מה זה "מקרן מצגות"?
ההקרנה תהיה בחצר, כך שאכן סוגיית ההארה בהחלט רלוונטית.
האם יש חברה / דגם ספציפי שעליו אתם ממליצים? האם ישנם פרמטרים חשובים נוספים שכדאי לבדוק?
השימוש הוא לא לקולנוע ביתי רציני. האם בתקציב הזה נכנס מקרן שהוא לקולנוע ביתי?
סליחה על הבורות, מה זה "מקרן מצגות"?
ההקרנה תהיה בחצר, כך שאכן סוגיית ההארה בהחלט רלוונטית.
האם יש חברה / דגם ספציפי שעליו אתם ממליצים? האם ישנם פרמטרים חשובים נוספים שכדאי לבדוק?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
בתקציב נכנס מקרן קולנוע ביתי רק מיד 2. מקרן קולנוע ביתי הוא כזה שמתרכז בעיקר בפרמטרים של איכות ועיבוד תמונה. מקרן מצגות מתפקס יותר בהצגה של... מצגות בחדרי ישיבות מוארים, לרוב הוא יחובר למחשב כמקור.
לגבי דגמים, יש המון ! ולכן מציע להתרכז בפרמטרים של אחריות, ועוצמת הארה. דוגמא לחברות: אפסון, BENQ, NEC, HP אופטומה ועוד ועוד...
לגבי דגמים, יש המון ! ולכן מציע להתרכז בפרמטרים של אחריות, ועוצמת הארה. דוגמא לחברות: אפסון, BENQ, NEC, HP אופטומה ועוד ועוד...
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

אתמקד באחריות ובעוצמת הארה.
מה שכן, האם איכות התמונה תהיה טובה מספיק? אני אמנם לא מחפש מקרן לצרכי קולנוע, אבל אני גם לא רוצה תצוגת מפוקסלת או מטושטשת.
האם חד משמעית עדיף שאקנה מותג מוכר ויקר, או שבקטגוריית המקרנים הזו אפשר להיות בראש שקט (למשל לקנות BENQ או NE ולא HP או SAMSUNG וכו'...).
תודה!
מה שכן, האם איכות התמונה תהיה טובה מספיק? אני אמנם לא מחפש מקרן לצרכי קולנוע, אבל אני גם לא רוצה תצוגת מפוקסלת או מטושטשת.
האם חד משמעית עדיף שאקנה מותג מוכר ויקר, או שבקטגוריית המקרנים הזו אפשר להיות בראש שקט (למשל לקנות BENQ או NE ולא HP או SAMSUNG וכו'...).
תודה!
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אתה יכול לרכוש מקרן שיהיה טוב גם לקולנוע ביתי (גם HD וגם תלת מימד אמיתי) וגם טוב למצגות (קטן, נייד ועם עוצמת הארה גבוהה יחסית של 300 אנסי לומנס). יש מקרן של אפסון מדגם EH-TW550 שעונה על כל הפרמטרים האלה. ככל שאני יודע אתה מקבל עליו שנתיים אחריות למקרן ו-3 שנים לנורה. לדעתי אופציה מעולה לצרכים שלך. לפי זאפ עולה כ-5,500 ש"ח , לדעתי הלכה למעשה עם קצת מו"מ תקבל אותו בדיוק בתקציב שלך. בהצלחה.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

topprojector, קודם כל תודה על ההכוונה לדגם ספציפי. המקרן לא יהיה בשימוש לצרכי קולנוע. מה גם שהדגם הנ"ל הוא HD READY (אם כבר מקרן לצרכי קולנוע, אעדיף FHD).
חוזר לשאלתי: האם עדיף שאקנה מותג מוכר ויקר, או שבקטגוריית "מקרני מצגות" אפשר להיות בראש שקט (למשל לקנות BENQ או NEC ולא HP או SAMSUNG וכו').
חוזר לשאלתי: האם עדיף שאקנה מותג מוכר ויקר, או שבקטגוריית "מקרני מצגות" אפשר להיות בראש שקט (למשל לקנות BENQ או NEC ולא HP או SAMSUNG וכו').
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

FULL HD נורמלי יעלה לך הרבה מעבר לתקציב שלך. המקרן EPSON הוא HD שבפרוש מספק לצרכים שלך, כלומר תקבל תמונה טובה מאוד. לגבי היצרן, תלך על יצרן ידוע כדי שהמקרן גם ייתן תוצאות טובות וגם ישרוד לאורך זמן.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

לאחר חיפוש קצת יותר מעמיק, נתקלתי לא פעם ב-Samsung SP-L301. מה דעתכם? האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות דגם אחר? האם בכלל עדיף ללכת על חברה אחרת בתחום, ולא בהכרח Samsung? והאם סוג המקרן - DLP או LCD הוא בכלל פרמטר רלוונטי במקרה שלי?
תודה ושבוע טוב!
תודה ושבוע טוב!
נערך לאחרונה על ידי segev_weiss ב 16/06/2013 19:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני חושב שבשביל הצרכים שלך יש מקרנים טובים מאוד עד 3000 שקל.viewsonic lg
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

אשמח להכוונה לדגמים ספציפיים...
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

שגב, קצת קשה להבין מה אתה רוצה... הצעתי לך מקרן HD עם עוצמה חזקה שמתאים גם לקולנוע וגם למצגות. אמרת שאם קולנוע אתה מעדיף FULL HD . עכשיו עושה הרושם שאתה הולך לכיוון של מקרני פרזנטציות פשוטים יחסית. לגבי סמסונג - הם ממש ממש לא חזקים במקרנים. DLP או LCD היום כמעט ולא משנה. אם אתה רוצה מקרן מצגות טוב, נסה להתמקד ב SONY VPL-EX225 . לפי זאפ עולה 3600 ש"ח.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

אני רוצה מקרן לצרכי פרזנטציות, לא לצרכי קולנוע. מתנצל על אי ההבנה.
הדגם של סוני נראה לא רע בכלל, אבדוק.
הצעות נוספות?
תודה!
הדגם של סוני נראה לא רע בכלל, אבדוק.
הצעות נוספות?
תודה!