לאחר שהפקתו נדחתה במשך ארבע שנים רצופות, על-פי דיווחים חדשים הסרט המצופה "שליחות קטלנית 5" בכיכובו של ארנולד שוורצנגר, צפוי להתחיל את הפקתו בתחילת 2014.
בקרוב תחל ההפקה ההוליוודית עתירת התקציב של "שליחות קטלנית 5" בהפקתם של אולפני "אנפורנה פיקצ'רס" בראשותה של מייגן אליסון, בתו של מייסד אורקל לארי אליסון. מדובר באותה מייגן אליסון אשר הייתה אחראית על הפקת "המאסטר" ו-"כוננות עם שחר" שהיו לסרטים הבולטים של השנה האחרונה. נוסף לכך היא גם במגעים עם אולפני פרמאונט על זכויות ההפצה בארה"ב.
על-פי דיווחי האתר "The Wrap", מייגן אליסון השקיעה כ-20 מיליוני דולרים כדי להבטיח הפקתו של סרט ההמשך "שליחות קטלנית 5" בעקבות הכישלון של הסרט הרביעי שיצא בשנת 2011. אך עם זאת, ייתכן שלאליסון תהיה בעיה נוספת עם זכויות סרטי "שליחות קטלנית" במידה והיא לא תפיק את סרט ההמשך בשנה-שנתיים הקרובות. אחרת הבמאי האגדי ג'יימס קמרון ("אווטאר") אשר ביים את הסרט הראשון, יחטוף מידה את זכויות הסרט לכל היותר בשנת 2019. אנחנו בעד.
"שליחות קטלנית 5" יגיע ב-2014
רגע....
לא הבנתי.
מה בדיוק שוורצנגר הולך לשחק?
רובוט עם קטטר ומקל הליכה?
הטיזר (בקולו של הקריין הדרמטי):
עכשיו הם כבר לא רק רובוטים!!
יש להם קטטר שיורה חומצה קטלנית!!
"שליחות קטלנית 5" בקרוב בבית הקונוע השכונתי!
לא הבנתי.
מה בדיוק שוורצנגר הולך לשחק?
רובוט עם קטטר ומקל הליכה?
הטיזר (בקולו של הקריין הדרמטי):
עכשיו הם כבר לא רק רובוטים!!
יש להם קטטר שיורה חומצה קטלנית!!
"שליחות קטלנית 5" בקרוב בבית הקונוע השכונתי!


