Harman Kardon AVR 235
שלום מלפפון וברוך הבא.
היה לי את הרסיבר הנ"ל.
במחירים האלה (אפשר להשיג אותו בזול יותר) הוא נחשב לרסיבר טוב בסה"כ אבל בקולנוע ביתי יש טובים ממנו בטווח מחירים הזה (אגב, הוא רסיבר ישן ה240 יצא כבר לפני מספר חודשים)
לאיזה רמקולים הוא יחובר?
שמעתה אותו?, איזה עוד רסיברים שמעתה?
היה לי את הרסיבר הנ"ל.
במחירים האלה (אפשר להשיג אותו בזול יותר) הוא נחשב לרסיבר טוב בסה"כ אבל בקולנוע ביתי יש טובים ממנו בטווח מחירים הזה (אגב, הוא רסיבר ישן ה240 יצא כבר לפני מספר חודשים)
לאיזה רמקולים הוא יחובר?
שמעתה אותו?, איזה עוד רסיברים שמעתה?
cucamber
לטעמיי רסיבר בינוני{לא יותר מזה}בכל אופן המחיר שלו יותר קרוב ל2K מאשר ל3K ,אני לא אהבתי אותו במוזיקה וגם לא בקולנוע בייתי.
לדעתי תבדוק גם את הדגמים של דנון
1906
2106
תבדוק גם דגמים של ימאאה הם טובים בקולונע בייתי
בכל אופן ב3K ניתן להביא אחלה רסיבר
לדעתי תבדוק גם את הדגמים של דנון
1906
2106
תבדוק גם דגמים של ימאאה הם טובים בקולונע בייתי
עכשיו עדיין אין לי רמקולים טובים ממש
אני מתכנן לקנות את המערכת בשלבים עדיין לא החלתתי איזה רמקולים לקנות
אבל אני אוהב את קליפש וכנראה שבקרוב אני אוכל להביא סנטר איכותי מארה"ב.
אני לא סגור לחלוטין על הריסבר של הרמן, אמרתם שיש רסיברים טובים בטווח המחירים הנ"ל
אז אני מחכה לשמוע את דעתכם ,
ובאמת חבל שאין סיקורים על הרסיברים ברמה הזו ביננו כמה אנשים כבר קונים רסיבר ב 11000 ש"ח?
אבל אני אוהב את קליפש וכנראה שבקרוב אני אוכל להביא סנטר איכותי מארה"ב.
אני לא סגור לחלוטין על הריסבר של הרמן, אמרתם שיש רסיברים טובים בטווח המחירים הנ"ל
אז אני מחכה לשמוע את דעתכם ,
ובאמת חבל שאין סיקורים על הרסיברים ברמה הזו ביננו כמה אנשים כבר קונים רסיבר ב 11000 ש"ח?
דבר נוסף
אגב כתבתם שה 240 יצא כבר אבל לא ראיתי אותו נמכר באתרים ישראליים באינטרנט
ולפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי הוא אפשרות חיבור ל איי פוד (תקנו אותי אם אני טועה)
כמה לדעתכם ה 235 צריך לעלות? ואיפה הייתם ממליצי לקנות?
עדיין מחכה להמלצות על רסיברים אחרים במחיר
ולפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי הוא אפשרות חיבור ל איי פוד (תקנו אותי אם אני טועה)
כמה לדעתכם ה 235 צריך לעלות? ואיפה הייתם ממליצי לקנות?
עדיין מחכה להמלצות על רסיברים אחרים במחיר
ה240 כבר יצא, תבדוק באתר של אלמור אודיו היבואן של הרמן קרדון.
אני גם לא יודע איזה שיפורים הם הכניסו ב240 חוץ מהאיפוד, את התשובה אתה יכול למצוא באתר של הרמן קרדון או להתקשר לניופאן ולשאול (אלמור היבואנים, ניפאן מספקים את השירות).
שילוב של ההרמן עם הקליפש? תבדוק לפני שאתה קונה מכיוון שאני לא בטוח שהשילוב הזה יהיה כ"כ טוב.
אם הרסיבר הוא בעיקר לקולנו ביתי אני ממליץ לך בחום לבדוק את הרסיברים של דנון ימאהה מרנץ ופיוניר, מכיוון שהפרדת הערוצים שלהם טובה יותר אתה תקבל תוצאה טובה יותר מההרמן אבל להרמן יש את היתרונות שלו, הוא יפרק לך את הבית בכל פיצוץ שתשמע בסרט, הוא רסיבר עוצמתי מאוד (יותר מהמתחרים שהזכרתי) מה עוד שבסטריאו ההרמן (הספציפי הזה) נחשב די טוב, כפי שאמרתי היה לי אותו, אבל ה2105 טוב יותר (אבל זה אינדיבידואלי)
איזה מוזיקה אתה שומע?
איזה דגמים של קליפש אהבתה?
אגב את ההרמן אפשר להשיג ב2300₪+- (אני מדבר על ה235)
אני גם לא יודע איזה שיפורים הם הכניסו ב240 חוץ מהאיפוד, את התשובה אתה יכול למצוא באתר של הרמן קרדון או להתקשר לניופאן ולשאול (אלמור היבואנים, ניפאן מספקים את השירות).
שילוב של ההרמן עם הקליפש? תבדוק לפני שאתה קונה מכיוון שאני לא בטוח שהשילוב הזה יהיה כ"כ טוב.
אם הרסיבר הוא בעיקר לקולנו ביתי אני ממליץ לך בחום לבדוק את הרסיברים של דנון ימאהה מרנץ ופיוניר, מכיוון שהפרדת הערוצים שלהם טובה יותר אתה תקבל תוצאה טובה יותר מההרמן אבל להרמן יש את היתרונות שלו, הוא יפרק לך את הבית בכל פיצוץ שתשמע בסרט, הוא רסיבר עוצמתי מאוד (יותר מהמתחרים שהזכרתי) מה עוד שבסטריאו ההרמן (הספציפי הזה) נחשב די טוב, כפי שאמרתי היה לי אותו, אבל ה2105 טוב יותר (אבל זה אינדיבידואלי)
איזה מוזיקה אתה שומע?
איזה דגמים של קליפש אהבתה?
אגב את ההרמן אפשר להשיג ב2300₪+- (אני מדבר על ה235)
מלפפון שלום רב .
אני מחזיק ברסיבר המדובר אצלי בבית . . . לגבי אופציית הפליפש , הם יתאימו די טוב , מנסיון . אך . . ואני מדגיש
את ה א ך . . .
הרסיבר לא סוחב בווליום גבוה , קח זאת בחשבון . מעבר לכך לדעתי אתה יכול להשיג אותו בסביבות ה2,000 ש"ח . ..
יש לו מספיק יציאות וכניסות. . .אבל לדעתי .. הרסיבר בגדול הוא די "פרווה " . . המוסיקה דנון יותר טוב \ בקולנוע פיוניר יותר טוב
חוצמזה יש גם חברות אחרות למשל קיימברידג' אודיו שהם מעולים והרסיברים שלהם לדעתי עולים על ההרמנים ביותר מדרגה אחת . .
והם לא יותר יקרים .
אני מחזיק ברסיבר המדובר אצלי בבית . . . לגבי אופציית הפליפש , הם יתאימו די טוב , מנסיון . אך . . ואני מדגיש
את ה א ך . . .
הרסיבר לא סוחב בווליום גבוה , קח זאת בחשבון . מעבר לכך לדעתי אתה יכול להשיג אותו בסביבות ה2,000 ש"ח . ..
יש לו מספיק יציאות וכניסות. . .אבל לדעתי .. הרסיבר בגדול הוא די "פרווה " . . המוסיקה דנון יותר טוב \ בקולנוע פיוניר יותר טוב
חוצמזה יש גם חברות אחרות למשל קיימברידג' אודיו שהם מעולים והרסיברים שלהם לדעתי עולים על ההרמנים ביותר מדרגה אחת . .
והם לא יותר יקרים .
- blueturtle76
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
240 עולה בסביבות ה4,000 ומטה , אבל באמת שאין שום טעם לקנות אותו . . . אלא אם כן אתה מורעל אייפוד .. .
וגם אם אתה מורעל אייפוד , תוודא מה איכות השירים שיש לך בנגן כי אם האיכות בדר"כ היא פחות מ192K אז כבר עדיף
לך להשתמש במשדר רדיו נייד כזה שקונים ב50 שקל . .. חבל על הכסף
וגם אם אתה מורעל אייפוד , תוודא מה איכות השירים שיש לך בנגן כי אם האיכות בדר"כ היא פחות מ192K אז כבר עדיף
לך להשתמש במשדר רדיו נייד כזה שקונים ב50 שקל . .. חבל על הכסף
תאמין לי מנסיון שההבדל היחידי (כשהקובץ מגיע באיכות ממוצעת ) הוא שהצליל שעובר דרך התחנת עגינה לאייפוד עובר עיבוד
של הרסיבר , ובוא נגיד במילים עדינות שעיבודי הסטריאו של ההרמן הזה (וגם עיבודי הלוגיק 7 וכל שאר העיבודים שלו )
רחוקים מלהיות מדהימים , במקרה הטוב הם ברמה סבירה + . . . אני כבר מזמן הבנתי שעדיף לי לחבר את הדי וי די באנלוגי
והצליל יוצא טוב בהרבה רמות , ההרמן פשוט חיוור ליד הדי וי די . . .
רק נשים דברים במקומם , אני לא איזה אודיופיל מטורף , בסך הכל יש לי מערכת די פשוטה בבית ולא מזמן השתחררתי ככה שאני מבין מה שעובר עלייך . . .אני הייתי מעריץ פנאט של הרמן עד לפני קצת זמן , אבל היום כשטיפה למדתי הבנתי שהרמן זה לא כזו איכות מדהימה והדנון ואונקיו עדיפים עליו ( אם הכיוון שלך הוא מוסיקה אז אני הייתי הולך על האונקיו)
של הרסיבר , ובוא נגיד במילים עדינות שעיבודי הסטריאו של ההרמן הזה (וגם עיבודי הלוגיק 7 וכל שאר העיבודים שלו )
רחוקים מלהיות מדהימים , במקרה הטוב הם ברמה סבירה + . . . אני כבר מזמן הבנתי שעדיף לי לחבר את הדי וי די באנלוגי
והצליל יוצא טוב בהרבה רמות , ההרמן פשוט חיוור ליד הדי וי די . . .
רק נשים דברים במקומם , אני לא איזה אודיופיל מטורף , בסך הכל יש לי מערכת די פשוטה בבית ולא מזמן השתחררתי ככה שאני מבין מה שעובר עלייך . . .אני הייתי מעריץ פנאט של הרמן עד לפני קצת זמן , אבל היום כשטיפה למדתי הבנתי שהרמן זה לא כזו איכות מדהימה והדנון ואונקיו עדיפים עליו ( אם הכיוון שלך הוא מוסיקה אז אני הייתי הולך על האונקיו)
- blueturtle76
-
- חבר שרק התחיל

COLA_Z הרסיבר הזה בכלל לא פרווה, הצליל שלו מנופח והבאס שלו מאוד איטי כשבדקתי אותו מול ה2105 שמעתי שיר של ריקי מרטין, היה קטע שבו הבאס היה מאוד מהיר, בדנון שמעתי את הקטעים וההרמן נתן הכל כ"באס אחד", הכוונה היא שהיה קטע של באס שמחולק לכמה קטעים קטנים ומהירים והדנון הפריד וההרמן לא, מישהו הצליח להבין?הרסיבר בגדול הוא די "פרווה "...
- blueturtle76
-
- חבר שרק התחיל

בעיה
הסיכוי שאני אוכל לשמוע את שני המגברים האלו ביחד עם הרמקולים שלי בסלון שלי שואף ל- 0.
בגלל זה אני מבקש מאנשים יותר מומחים ממני בתחום את דעתם.
בגלל זה אני מבקש מאנשים יותר מומחים ממני בתחום את דעתם.
- blueturtle76
-
- חבר שרק התחיל