מנסה להחליט על מכשיר ב200-250 דולר
אשמח לתובנות.
Xperia GO? אולי HTC כלשהו?
אחרים ?
העיניין הוא שאני לא ממש מכיר את השחקנים הראשיים בקטגוריית המחיר הזו.
עוד שאלה: בארה"ב, קל למצוא כאלה (פתוחים בינלאומיים) בחנויות או שעדיף להזמין. היתרון בחנות זה שאני יכול להחזיק ולראות. לא, אין לי זמן לעשות זאת פה.
Xperia GO? אולי HTC כלשהו?
אחרים ?
העיניין הוא שאני לא ממש מכיר את השחקנים הראשיים בקטגוריית המחיר הזו.
עוד שאלה: בארה"ב, קל למצוא כאלה (פתוחים בינלאומיים) בחנויות או שעדיף להזמין. היתרון בחנות זה שאני יכול להחזיק ולראות. לא, אין לי זמן לעשות זאת פה.
משה
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני רכשתי lenovo a820. מכשיר מצויין ביחס לעלות שלו (בערך 650 ש"ח, כולל משלוח, במקרה שלי לא עצר במכס).
שים לב שכבר יש דור חדש של מעבד MTK6589t שהוא במהירות של 1.5Ghz לעומת 1.2.
המבחר הקיים הוא עצום ולדעתי חבל לשלם 2500 ויותר על מכשיר.
שים לב שכבר יש דור חדש של מעבד MTK6589t שהוא במהירות של 1.5Ghz לעומת 1.2.
המבחר הקיים הוא עצום ולדעתי חבל לשלם 2500 ויותר על מכשיר.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
זה לא מדוייק לחלוטין. אומנם לרובם המעבד משוטף של MediaTek הקרוי גם mtk6589 אך הם מתאפיינים בסוגי מסכים שונים. יש כאלה עם IPS וגורילה גלאס 2. יש כאלה מבית מוכר שהוציאו מספר רב של דגמים כמו THL, ZOPO,LENOVO,ZTE וכו'. ייתכן מאוד שכולם מורכבים באותו המפעל אבל קשה לי להאמין כי גם סוגי הבניה והפלאסטיקה שונים.קחו בחשבון שהמעבדים הללו בעיתיים בנעילת GPS ואם אין למכשיר קהילה בארץ או אפיחו בעולם תצטרכו לחפש לזה פטרונות באתרים סיניים שזה כאב ראש לא קטן. סה"כ תמורה מצויינת למחיר ועוד תחשבו שמכשירים כאלה נמכרים אצל סינים כמו לחמניות במחירים כמעט אפסיים. אנחנו עוד משלמים מחירים מופקעים לעומת הסינים.שי-כ כתב:רכשתי feiteng H9500. אך זה נראה שכמעט כל המכשירים האלה מיוצרים באותו מפעל ורק שם החברה משתנה (מה שנקרא מדבקה סיניתzovirax כתב:איזה רכשת?...).
...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
משה - מה המטרות של הטלפון (כמו ששאלתי בשרשור האייפון שלך
) - אם אני בארה"ב - הייתי שוקל בכלל ללכת על 521 של נוקיה - לפי הביקורות טלפון מעניין ביותר. והמחיר... בדיחה.
נדחתה הרכישה. אולי בנסיעה הבאה.Itay_Pollak כתב:משה - מה המטרות של הטלפון (כמו ששאלתי בשרשור האייפון שלך) - אם אני בארה"ב - הייתי שוקל בכלל ללכת על 521 של נוקיה - לפי הביקורות טלפון מעניין ביותר. והמחיר... בדיחה.
...
כמו בשרשור השני
משה