·כן סליחה התכוונתי ל HDMI 1 , אז למה זה קורה לי ?gal-cohen כתב:יש ARC רק בכניסה אחת, בכניסה של HDMI1.......
אין ב HDMI2....
תודה .

מתנצל, בלבלת אותי, ממש לא מבין מה מחובר, מה הצורך ומה בפועל קורה.moshebit כתב:·כן סליחה התכוונתי ל HDMI 1 , אז למה זה קורה לי ?......
תודה ....
·ראיתי את הודעה פרטית לפני שראיתי את ההודעה פה אז לא הבנתי במה מדובר .עופרפולק כתב:נו מה בעיה אני בכלל לא נוגע בשלט של המגבר רק מתי שאני משחק אם המיקרופון זה הכול....

אתה פשוט לא מבין מה כל חיבור עושה ובגלל זה אתה מבולבל.ohadi76 כתב:הי מומחים
יש לי סמארט lg ורסיבר vsx pioneer מהדיוטי פרי
הסאונד מהטלויזיה מגיע לרסיבר דרך כבל אופטי והכל תקין, אני משתמש בכניסה tv האופטית ברסיבר, כשאני מפעיל arc ברסיבר אז הtv ברסיבר משתנה ל h-tv ואין לי סאונד אבל השלט של הטלויזיה שולט בווליום של הרסיבר וגם מכבה ומדליק אותו בטלויזיה אני על hdmi 1 וברסיבר אני בhdmi out, יש מה לעשות??...

נכון, כי הגדרת ברסיבר שהיציאה של ה HDMI תעביר רק תמונה, והסאונד יעבור דרך OPTI1.ohadi76 כתב:אז זהו שבלי האופטי לא עובר לי סאונד בכלל דרך הhdmi...

אני לא מבין את הבעיה שלך.ohadi76 כתב:שאני מפעיל את הarc ברסיבר אז אוטומטית הוא מעביר לי את הסאונד לH ומבטל לי את האופטי בכניסת tv, יש לך מושג איך אני משנה את זה?...

לעבוד עם שלט אחד - זה לא יקרה, כי ARC מתפקד רק דרך SOURCE אחד בלבד, ה TV.ohadi76 כתב:המטרה שלי היא לשמוע מהרסיבר ולשלוט על הווליום מהשלט של הטלויזיה,
הצלחתי לעשות את זה אבל שאני על bd ברסיבר שמקבל סאונד מהאופטי,
אבל שאני מכבה את הטלויזיה זה מכבה לי את הרסיבר וזה סבבה
ושאני מדליק אז גם הרסיבר נדלק וגם זה סבבה, אבל הוא נדלק על tv
ואז אין סאונד וצריך להעביר בחזרה לbd אני רוצה לחסוך תמעבר חזרה לbd,
מעוניין לעבוד רק עם שלט אחד...