בזק תקדים אספקת אינטרנט 100 מגה ברחבי הארץ
-
Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
תודה על המידע
הכי חשוב שתהיה תחרות וירדו המחירים
הכי חשוב שתהיה תחרות וירדו המחירים
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
Vectoring מוריד את הרעש שנוצר מהCROSS TALK בMSAG עצמו , אבל לא יודע אם גם בארון סעף, בכל אופן זה יגרום לכל הקווים להוציא סנכרון גבוה יותר. עד כמה? המקס יהיה עד 200% יותר מה שאומר שיותר אנשים יוכלו לקבל קרוב ל100, אבל זה לא שמישהו שמקבל היום 30 יקבל מחר 100.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זה יותר כמו 260%. שני זוגות פיזיים ועוד זוג וירטואלי.Class889 כתב:Vectoring מוריד את הרעש שנוצר מהCROSS TALK בMSAG עצמו , אבל לא יודע אם גם בארון סעף, בכל אופן זה יגרום לכל הקווים להוציא סנכרון גבוה יותר. עד כמה? המקס יהיה עד 200% יותר מה שאומר שיותר אנשים יוכלו לקבל קרוב ל100, אבל זה לא שמישהו שמקבל היום 30 יקבל מחר 100....
אני חושב שכבר יש יותר downlink speed מאשר ספקיות האינטרנט מסוגלות לספק. עדיין בדקתי עכשיו וראיתי ש014 שידרגו מ120gbps לחו"ל ל 140gbps לחו"ל ו שהוט עלתה מ10gbps לחול ל 30gbps לחו"ל . אני לא בטוח בקשר לאחרות כמו 013 ו 012 (שהנתנקו מIIX ) שיש להם משהו כמו 80 ו60 gbps .כל מה שצריך לעשות זה לחפש peering db ושם הספק .
אני לא יודע מה יתן לבזק אם הם יתנו 100 מגה "אמיתי" . הוט יכולים היום לתת לכל אחד "300 מגה " - במידה שהם יסכימו להתחלק עם השכנים
. זה לא ממש משנה מה הם יתנו כי היום צריך קצת יותר upload . נכון ש3 זה נחמד מאוד אבל אני חושב שמשהו לכיוון ה5-10% ממהירות הdownload היא מהירות יותר הגיונית.
ברמה התאורטית עם ה75מגה שאני מקבל היום אני יכול להוריד DVD (4.7GB ( בפחות מ8.5 דקות . עם 100 מגה זה יקח פחות מ6.5 דקות וזה לא יתן לי הרבה.שליטה מרחוק יותר חלקה ,שיחות ודיאו, העלאת סירטונים לyoutube מהר, גיבוי מרחק - אילו דברים שאני אשמח שיעבדו יותר חלק/מהר.
אני לא יודע מה יתן לבזק אם הם יתנו 100 מגה "אמיתי" . הוט יכולים היום לתת לכל אחד "300 מגה " - במידה שהם יסכימו להתחלק עם השכנים
ברמה התאורטית עם ה75מגה שאני מקבל היום אני יכול להוריד DVD (4.7GB ( בפחות מ8.5 דקות . עם 100 מגה זה יקח פחות מ6.5 דקות וזה לא יתן לי הרבה.שליטה מרחוק יותר חלקה ,שיחות ודיאו, העלאת סירטונים לyoutube מהר, גיבוי מרחק - אילו דברים שאני אשמח שיעבדו יותר חלק/מהר.
קראתי על זה איפה שהוא שבזק עושים את זה לא רק בשביל לספק לנו מהירויות הורדה גבוהות יותר אלא בשביל למנוע שימוש של חברות אחרות על הרשת שלהם כמו שמתוכנן בשוק הסיטונאי שמשרד התקשורת רוצה לקדם.
אני יחפש את הכתבה ויעדכן כאן.
עריכה:
http://www.telecomnews.co.il/%D7%91%D7% ... D7%AA.html
עריכה:
http://www.telecomnews.co.il/%D7%91%D7% ... D7%AA.html
קראתי את הכתבהnerya40 כתב:קראתי על זה איפה שהוא שבזק עושים את זה לא רק בשביל לספק לנו מהירויות הורדה גבוהות יותר אלא בשביל למנוע שימוש של חברות אחרות על הרשת שלהם כמו שמתוכנן בשוק הסיטונאי שמשרד התקשורת רוצה לקדם.
עריכה:
http://www.telecomnews.co.il/%D7%91%D7% ... D7%AA.html...
בזק פשוט חמדנים ורעבים לכסף
כנראה לבעלים ומנכ''ל לא מספיק משהם מרוויחים נטו בשנה
- Class889
-
- חבר מביא חבר

רוב השימוש של הספקיות הוא בארץ ולא בחול.Niseg כתב:אני חושב שכבר יש יותר downlink speed מאשר ספקיות האינטרנט מסוגלות לספק. עדיין בדקתי עכשיו וראיתי ש014 שידרגו מ120gbps לחו"ל ל 140gbps לחו"ל ו שהוט עלתה מ10gbps לחול ל 30gbps לחו"ל . אני לא בטוח בקשר לאחרות כמו 013 ו 012 (שהנתנקו מIIX ) שיש להם משהו כמו 80 ו60 gbps .כל מה שצריך לעשות זה לחפש peering db ושם הספק .
אני לא יודע מה יתן לבזק אם הם יתנו 100 מגה "אמיתי" . הוט יכולים היום לתת לכל אחד "300 מגה " - במידה שהם יסכימו להתחלק עם השכנים. זה לא ממש משנה מה הם יתנו כי היום צריך קצת יותר upload . נכון ש3 זה נחמד מאוד אבל אני חושב שמשהו לכיוון ה5-10% ממהירות הdownload היא מהירות יותר הגיונית.
ברמה התאורטית עם ה75מגה שאני מקבל היום אני יכול להוריד DVD (4.7GB ( בפחות מ8.5 דקות . עם 100 מגה זה יקח פחות מ6.5 דקות וזה לא יתן לי הרבה.שליטה מרחוק יותר חלקה ,שיחות ודיאו, העלאת סירטונים לyoutube מהר, גיבוי מרחק - אילו דברים שאני אשמח שיעבדו יותר חלק/מהר....
ולא דווקא דרך הIIX אלא דרך הDRP.
ולי המהירות הורדה לא מספיקה, כשיהיה לי 10 גיגה הורדה אז אני אהיה שמח ומאושר. שהצוואר בקבוק יגיע מהמחשב שלי ולא מהכבל בקיר.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

רק לחזק כמה נקודות,
עם טכנולוגיית vectoring לא צריך להחליף מודמים, וברגע שהם שמים את הציוד בתוך הMSAG כולם בMSAG יהנו מזה, ז"א שלא יהיו חבילות עם ובלי vectoring אלא זה יהיה שדרוג לכולם.
והם לא הולכים לעשות bonding אלא רק vectoring מה שאומר שהמקסימום עדיין יהיה 100.
עם טכנולוגיית vectoring לא צריך להחליף מודמים, וברגע שהם שמים את הציוד בתוך הMSAG כולם בMSAG יהנו מזה, ז"א שלא יהיו חבילות עם ובלי vectoring אלא זה יהיה שדרוג לכולם.
והם לא הולכים לעשות bonding אלא רק vectoring מה שאומר שהמקסימום עדיין יהיה 100.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
האם זה יפגע בפינגים?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

ממה שאני יודע הם עושים כרגע בדיקה עם הציוד של Alcatel Lucent של VECTORING, במידה והם יחליטו גם לעשות BONDING אז נראה מהירויות יותר גבוהות אבל ממה שאני הבנתי זה שהם לא הולכים לעשות BONDING אלא רק VECTORING בשביל לשפר את המהירות של כולם.
עד כמה כבר זה ישפר את המהירות ולאיזה מרחק?Class889 כתב:ממה שאני יודע הם עושים כרגע בדיקה עם הציוד של Alcatel Lucent של VECTORING, במידה והם יחליטו גם לעשות BONDING אז נראה מהירויות יותר גבוהות אבל ממה שאני הבנתי זה שהם לא הולכים לעשות BONDING אלא רק VECTORING בשביל לשפר את המהירות של כולם....
בכתבה שהעלו פה הבנתי אפשר אהיה לספק 100 עד ל 2 ק''מ
או שלא?