יש ברשותי רסיבר ונגן DVD שאני רוצה לבדוק האם אפשר להשתמש בהם בארה"ב.
הרסיבר הוא Yamaha RX-V1000, ויש לו מאחור voltage selector. האם זה אומר שברגע שאני משנה את המצב של המתג הזה המכשיר יעבוד עם המתח והתדר האמריקאי?
ה-DVD הוא Yamaha DVD-S796, ואין לו כזה מתג. אם אני אשתמש בשנאי שממיר מהמתח האמריקאי ל-220V, האם זה מספיק? שנאי כזה לא משנה את התדר, והתדר האמריקאי הוא 60Hz במקום 50Hz. קראתי שלא צריכה להיות עם זה בעיה, מכיוון שהמכשיר כבר דואג לנושא התדר. מישהו יודע אם זה נכון?
תודה מראש לעונים!
שימוש במכשירים בארה"ב
-
יש_לי_שאלה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
בבקשה.יש_לי_שאלה כתב:יש ברשותי רסיבר ונגן DVD שאני רוצה לבדוק האם אפשר להשתמש בהם בארה"ב.
הרסיבר הוא Yamaha RX-V1000, ויש לו מאחור voltage selector. האם זה אומר שברגע שאני משנה את המצב של המתג הזה המכשיר יעבוד עם המתח והתדר האמריקאי?
כן
ה-DVD הוא Yamaha DVD-S796, ואין לו כזה מתג. אם אני אשתמש בשנאי שממיר מהמתח האמריקאי ל-220V, האם זה מספיק? שנאי כזה לא משנה את התדר, והתדר האמריקאי הוא 60Hz במקום 50Hz. קראתי שלא צריכה להיות עם זה בעיה, מכיוון שהמכשיר כבר דואג לנושא התדר. מישהו יודע אם זה נכון?
על השנאי להיות בעל הספק דומה או גדול מה DVD, זה מה שעליך לוודא לפני הרכישה.
לגבי התדר, עליך לבדוק אם המכשיר הוא MULTIZONE ויכול לנגן סרטים מכל שיטות השידור וכך גם לגבי התדרים.תודה מראש לעונים!...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מבחינת הרסיבר במידה ויש סלקטור מאחור שמאפשר בחירה בין 220 ל 110 אז לא תהיה בעיה.יש_לי_שאלה כתב:יש ברשותי רסיבר ונגן DVD שאני רוצה לבדוק האם אפשר להשתמש בהם בארה"ב.
תודה מראש לעונים!...
מבחינת הנגן לא מומלץ כי בנגן יש מנוע ועלולה להיות בעיה. במידה ותשתמש בשנאי ,לצורך המרת המתח מ 110 ל 220 , הוא לא ישרף כמובן אבל יתכן שלא יעבוד כמצופה, בגלל שינוי התדר.