רסיבר פיוניר 922 מאמאזון גרמניה
היי, ניסיתי לבדוק כמה יוצא להזמין מאמאזון גרמניה את הרסיבר הזה שבארץ עולה 3.5K, וראיתי (יכול להיות שאני טועה) שכולל אריזה ומשלוח הוא יוצא 459 יורו (2,200 ש"ח). האם זה כולל גם מיסים כלומר זה המחיר הסופי שאשלם? מצ"ב צילום מסך של המסך האחרון לפני הרכישה (התרגום לאנגלית בחסות גוגל)
תודה! ככה זה על כל מוצר מאמזון? מקבלים תמחור סופי לאחר מיסים?
אז מה הקטש כאן? אחריות גם יש לא?
ואולי מישהו יכול להגיד לי אם זה הרסיבר הכי טוב שאני יכול לקנות בקטגורית המחיר הזו? חשוב שיהיה עם חיבור לרשת ועם אפליקצית IPAD ו/או תצוגה על המסך (כי הוא יהיה סגור בתוך ארון עם עינית) לא צריך שיהיה 7.1 אלא מספיק 5.1.
שאלה נוספת: אם אני ארכוש יחד עם הרסיבר באותה הזמנה מאמזון גרמניה גם רמקולים זה יחסוך לי במשהו מאשר אם זה יהיה 2 הזמנות נפרדות, אם נניח אקנה רמקולים מאמזון ארה"ב? אני אצטרך לקנות 5 רמקולים שקועים וסאב.
אז מה הקטש כאן? אחריות גם יש לא?
ואולי מישהו יכול להגיד לי אם זה הרסיבר הכי טוב שאני יכול לקנות בקטגורית המחיר הזו? חשוב שיהיה עם חיבור לרשת ועם אפליקצית IPAD ו/או תצוגה על המסך (כי הוא יהיה סגור בתוך ארון עם עינית) לא צריך שיהיה 7.1 אלא מספיק 5.1.
שאלה נוספת: אם אני ארכוש יחד עם הרסיבר באותה הזמנה מאמזון גרמניה גם רמקולים זה יחסוך לי במשהו מאשר אם זה יהיה 2 הזמנות נפרדות, אם נניח אקנה רמקולים מאמזון ארה"ב? אני אצטרך לקנות 5 רמקולים שקועים וסאב.
מבנה התשלום צריך להיות:
Artikel: EUR xxx , המחיר המקורי
Verpackung & Versand:EUR xxx המשלוח
------
Gesamtsumme ohne MwSt.: EUR xxx סכום ביניים
MwSt.: EUR 0,00
Vorauszahlung der Importgebühr: EUR xxx מיסים
------
Gesamtbetrag: EUR xxx מחיר סופי
Artikel: EUR xxx , המחיר המקורי
Verpackung & Versand:EUR xxx המשלוח
------
Gesamtsumme ohne MwSt.: EUR xxx סכום ביניים
MwSt.: EUR 0,00
Vorauszahlung der Importgebühr: EUR xxx מיסים
------
Gesamtbetrag: EUR xxx מחיר סופי
Bad decisions make good stories
תודה לך על התשובה! זה אחרי שהכנסתי כרטיס אשראי.
אפילו הייתי צריך לבטל את ההזמנה כי קיבלתי כבר מייל אישור ונראה לי שהמשלוח היה יוצא לדרך. ואז הם שלחו לי מייל על קבלת הביטול.
תודה. יש רסיבר אחר שאני יכול לקנות בזול בייבוא מחו"ל?
חשוב כמו שכתבתי שאוכל להפעיל אותו בקלות גם אם הוא בתוך ארון סגור עם עינית (תצוגה נוחה על המסך, אפליקצית IPAD) וכן חיבור לרשת (AIRPLAY) ולא צריך יותר מ-5.1
שווה ללכת על ייבוא אישי או שאין מציאות בקטגוריה הזו (לא של רסיברים יקרים)?
אשמח לקבל המלצות!
שווה ללכת על ייבוא אישי או שאין מציאות בקטגוריה הזו (לא של רסיברים יקרים)?
אשמח לקבל המלצות!
http://www.amazon.de/Pioneer-VSX-828-K- ... KAKR8XB7XF
ראיתי את הרסיבר הזה באמזון גרמניה. הפעם בדקתי שהוא של אמזון ולא של ספק חיצוני, ואז באמת בהזמנה יש תוספת נפרדת גם למשלוח וגם למיסים. סה"כ יוצא 525 יורו (2500 שח). חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הרבה מידע על הרסיבר הזה. כדאי להזמין אותו?
Pioneer VSX-828-K 7.1 AV receiver (airplay control via app, DLNA, HTC Connect MHL, vTuner web radio, Gappless playback, HDMI-CEC, 3D, 4K Ultra HD pass-through) black
ראיתי את הרסיבר הזה באמזון גרמניה. הפעם בדקתי שהוא של אמזון ולא של ספק חיצוני, ואז באמת בהזמנה יש תוספת נפרדת גם למשלוח וגם למיסים. סה"כ יוצא 525 יורו (2500 שח). חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הרבה מידע על הרסיבר הזה. כדאי להזמין אותו?
Pioneer VSX-828-K 7.1 AV receiver (airplay control via app, DLNA, HTC Connect MHL, vTuner web radio, Gappless playback, HDMI-CEC, 3D, 4K Ultra HD pass-through) black