וואלה יפה.. בסוף עוד חודשיים כל הטריפלים יהיו עם 100 מגה
וזה רק לקוח שעכשיו מצטרף לטריפלים האלה מקבל כן? אני מניח שמי שהצטרף לקלאסיק לפני שבועיים נגיד לא יקבל (לפחות לא על ההתחלה)
מן הסתם זה ללקוחות חדשים בלבד, וזה לא מדויק שזה כולל את כל הטריפלים כי יש לקוחות טריפל ללא טריפל אלא עם דאבל אינטרנט+טלוויזיה ובנוסף חבילת טלפוניה שיוצאת זולה יותר מהטריפל הרגיל.
shmelka1 כתב:מן הסתם זה ללקוחות חדשים בלבד, וזה לא מדויק שזה כולל את כל הטריפלים כי יש לקוחות טריפל ללא טריפל אלא עם דאבל אינטרנט+טלוויזיה ובנוסף חבילת טלפוניה שיוצאת זולה יותר מהטריפל הרגיל.
חייב לציין שקיבלתי 100 מגה בהוט רק בחודש הראשון. וגם לא כל הזמן. באמצע היום קיבלתי 50-70
לאחר כחודש המהירות צנחה ל-50
ולאחר כשלושה חודשים אם אני מוריד קובץ בדפדן מקבלים 15 מגה. אם אני מוריד עם מנהל הורדות ויש יותר מ-10 connections אי אפשר בכלל לגלוש.
אם משתמשים במנהל הורדות מקבלים 50 מגה לא משנה מתי, אמצע היום או אמצע הלילה.
גם נסיון להעלות את כמות ה-connections מ-3-5 ל-10-15 לא נותן תוצאות מזהירות 60 מגה בלחץ.
הוט מגבילים את המהירות. כבר עדיף לדעתי 50 מגה בבזק.
אם בזק לא היו גובים 10₪ לכל ממיר HD הייתי חוזר, למרות שחבילת טריפל בבזק/יס/בבינ"ל יקרה ב-30 ₪ (אינטרנט 50 מגה ושיחות 500 דקות)
התשלום לממירים פשוט Dealbreaker
ההנהלה בבזק/יס ישנים בעמידה.
לא ברור איך יס והוט מחלקים את ממירי ה-SD שחלפו מן העולם. הסטנדרט צריך להיות ממירי HD (לא מדבר על הטוטאל והמג'יק)...רגולטור ?
minime כתב:חייב לציין שקיבלתי 100 מגה בהוט רק בחודש הראשון. וגם לא כל הזמן. באמצע היום קיבלתי 50-70
ולאחר כשלושה חודשים אם אני מוריד קובץ בדפדן מקבלים 15 מגה. אם אני מוריד עם מנהל הורדות ויש יותר מ-10 connections אי אפשר בכלל לגלוש.
גם נסיון להעלות את כמות ה-connections מ-3-5 ל-10-15 לא נותן תוצאות מזהירות 60 מגה בלחץ.
...
אתה בטוח שאין לך תקלה?
יש לי 100 מגה מהיום שהכריזו על הטריפל הזה (כשנתיים), ודווקא החודש הראשון לא קיבלתי 100, אך מאז, 100 עגול.
התקלה היחידה זה החסימות שלהם...הם משלמים לפי כמות DATA...כנראה ש-1TB בחודש כבר גדול עליהם.
מאז שאני איתם כבר פניתי אליהם פעמיים. כל פעם הם אמרו שהם מתחברים להוטבוקס ואמרו שאיפסו משהו (שקר כלשהו) ואז קיבלתי 100 מגה.
הבעיה שאין ממש אלטרנטיבה. בזק מסוגלים לספק לי 50 מגה אבל ההתרשמות שלי מהתגובות פה היא שגם בזק סובלת מאמינות לקויה בכל מה שקשור למהירויות מעל 15 מגה.
למשל בדיקה מעכשיו
נערך לאחרונה על ידי minime ב 02/07/2013 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
minime כתב:חייב לציין שקיבלתי 100 מגה בהוט רק בחודש הראשון. וגם לא כל הזמן. באמצע היום קיבלתי 50-70
אם בזק לא היו גובים 10₪ לכל ממיר HD הייתי חוזר, למרות שחבילת טריפל בבזק/יס/בבינ"ל יקרה ב-30 ₪ (אינטרנט 50 מגה ושיחות 500 דקות)
התשלום לממירים פשוט Dealbreaker
ההנהלה בבזק/יס ישנים בעמידה.
לא ברור איך יס והוט מחלקים את ממירי ה-SD שחלפו מן העולם. הסטנדרט צריך להיות ממירי HD (לא מדבר על הטוטאל והמג'יק)...רגולטור ?
...
יש מספיק לקוחות שבמנוי שלהם יש רק רגילים וככה הם רוצים
אבל ביס והוט גם ככה הממירי HD זה לא רק HD כמו שהיה פעם. ביס ובהוט הם תומכים בVOD ועכשיו ליס יש גם את הסטרימר וגם את המולטירום בממירים האלה... אז אין מצב שזה יהיה סטנדרט בזמן הקרוב