החלפת ממיר ישן בחדש בהוט בעצמך

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

מישהו החליף/שדרג ממירים לאחרונה? נסעתי היום לסניף הוט מובייל כדי להחליף ממיר VOD ישן בממיר HD רגיל (ללא תוספת עלות). להפתעתי קיבלתי פשוט את המג'יק HD ללא רכיב ההקלטה. נורא קיוויתי לקבל את ממיר ה- HD הקלאסי שלהם. כנראה שכבר אין להם אותו. חבל :( הוא היה ממש מוצלח. יש אחד אצל ההורים שלי. יש לדעתכם אפשרות בכ"ז לקבל אותו? אני מניח שהם מעדיפים שלכולם יהיה ממיר HD אחיד עם/בלי הקלטה במקום שיהיו שונים, ובכל זאת זה קצת מבאס.

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

מנושאים שראיתי פה, אם תתעקש מספיק עם השירות/קשרי לקוחות שלהם תוכל לקבל, אבל כן הם בהחלט "מעודדים" את הלקוחות לקחת את הHD ללא רכיב מקליט

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

מה זה שרות חדש.?החלפת ממירים ללא טכנאי?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

כן, מאז שיש להם את הסניפים של המובייל, הם שולחים לקוחות להחליף ממירים ומודמים באופן עצמאי

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים

שליחה #5 

מצד אחד זה נוח, מצד שני מה קורה עם לקוח שלקח והחליך בעצמו ואז יש תקלה בממיר? האחריות עדיין תקפה כמו שטכנאי של הוט מתקין?

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

אם יש בעיה בממיר הם יבדקו את זה מרחוק. קרי, אם ימצאו בעיה, ישלחו טכנאי, הוא יחליף את הממיר התקול והכל בסדר. אם לא אז זו קריאת שוא. האחריות היא אותה אחריות. מן הסתם אם שברת את הממיר על הדרך ויגלו את זה, האשמה נופלת עליך ישירות.

לא נראה לי שהם מבקשים מלקוחות להגיע ולעשות את זה. לרוב המכריע אין מושג בכלל איך לגעת במכשיר. אני ביקשתי במפורש ואישרו לי. זה מופיע מראש כ"קריאה" שביקשתי אותה, ואז אני מגיע בזמני החופשי ומחליף את הממיר. שמעתי שאנשים עשו את זה וניסיתי בעצמי, וכאמור זה עובד.

וכן, זה שרות חדש יחסית. חוסך המון זמן וטרחה ובעצם גם כסף מיותר לטכנאי שבסה"כ יבוא הביתה, יחליף לך ממיר ויקבל על זה 130 ש"ח (כי אני לא לקוח ממיר נוסף, משדרג חבילה וכו'. רק מחליף ממיר בחינם). אם יש לך יכולות טכניות בסיסיות - עשה זאת בעצמך, כולל כיוונון הממיר. זה אפילו מגיע עם הוראות רלוונטיות (למשל לכוון את הממיר ל- 128QAM בחיפה).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”