Innova 7002HD vs AKAI AK8360
למיטב הבנתי באופן כללי לכל ממיר בשוק יש יתרונות וחסרונות.
עוד לא מצאתי מישהו שאומר שיש ממיר שהוא הכי טוב לכולם.
ממליצה להשתמש בשורת החיפוש בפורומים . הכנס דגם אחד וערוך חיפוש ואז ערוך חיפוש לדגם השני שהצעת
בהצלחה
עוד לא מצאתי מישהו שאומר שיש ממיר שהוא הכי טוב לכולם.
ממליצה להשתמש בשורת החיפוש בפורומים . הכנס דגם אחד וערוך חיפוש ואז ערוך חיפוש לדגם השני שהצעת
בהצלחה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לא זה ולא זה - מספיק לקרוא את הביקורות האחרונות על האינובה בזאפ בכדי להבין מה יקרה לך במידה ותבחר בממיר זה.
כמו שנאמר לך יש כאן לא מעט סיקורים, תקרא ותסיק מסקנות - לכל שאלה נשמח לעזור לך.
בתור התחלה תתחיל מטווח המחיר שאתה מוכן להגיע אליו ונבדוק מה ניתן לעשות.
כמו שנאמר לך יש כאן לא מעט סיקורים, תקרא ותסיק מסקנות - לכל שאלה נשמח לעזור לך.
בתור התחלה תתחיל מטווח המחיר שאתה מוכן להגיע אליו ונבדוק מה ניתן לעשות.
היה לי את האינובה עד לפני כשנה, היה מכשיר טוב. כיום הוא ממשיך לשרת את חמי.
כיום יש לי את האקאי , גם כן מכשיר עם איכות תמונה טובה, הקלטה טובה (על דיסק חיצוני) ועוד. לא מצאתי עדיין איך מפעילים את הטיימשיפט - אבדוק עם היבואן.
יש היום מבחר לא קטן של מכשירים, וכדאי לקנות ממקום שבו לא תהיה בעיה להחליף (אם זה תוך יום-יומיים) למכשיר אחר. אני קניתי במשביר לצרכן, אפילו שהיו יקרים בכמה שקלים ממה שמצאתי בזאפ, כי היה להם מבחר של 4 מכשירים, והמוכר מאפשר להחליף אם לא מוצא חן בעיניך.
כיום יש לי את האקאי , גם כן מכשיר עם איכות תמונה טובה, הקלטה טובה (על דיסק חיצוני) ועוד. לא מצאתי עדיין איך מפעילים את הטיימשיפט - אבדוק עם היבואן.
יש היום מבחר לא קטן של מכשירים, וכדאי לקנות ממקום שבו לא תהיה בעיה להחליף (אם זה תוך יום-יומיים) למכשיר אחר. אני קניתי במשביר לצרכן, אפילו שהיו יקרים בכמה שקלים ממה שמצאתי בזאפ, כי היה להם מבחר של 4 מכשירים, והמוכר מאפשר להחליף אם לא מוצא חן בעיניך.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ה Innova היה אצלי כחודש עד שנאלצתי להחזיר אותו למשפחה , המכשיר עבד מצויין, מדריך ה-EPG נראה טוב וברור והוא עובד אצליהם עד עצם היום הזה.
אני רכשתי את germain בעקבות המלצות בפורום ואני די מאוכזה ממנו, בזמן שהוא מאתחל את עצמו אני יכול להכין לי קפה, ה- epg לא נראה טוב (מילים קטועות/חסרות, נראה מבולגן), המכשיר מאוד מתחמם ויש לציין כמובן שזה לאחר שהחלפתי אותו כבר פעם אחת
אני רכשתי את germain בעקבות המלצות בפורום ואני די מאוכזה ממנו, בזמן שהוא מאתחל את עצמו אני יכול להכין לי קפה, ה- epg לא נראה טוב (מילים קטועות/חסרות, נראה מבולגן), המכשיר מאוד מתחמם ויש לציין כמובן שזה לאחר שהחלפתי אותו כבר פעם אחת
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
BreezeNET במקרה זה יש לפנות לנותן השירות והאחריות
המוצר אצלי עבר את השנה ומשרת נאמנה עד היום כמו כן הוא נקנה ע"י המון משתמשים פה ובנתיים צובר עוד ועוד פידבקים כאשר משווקים בארץ מנסים לחקות את ההצלחה בייבוא מוצרים זהים.
המוצר אצלי עבר את השנה ומשרת נאמנה עד היום כמו כן הוא נקנה ע"י המון משתמשים פה ובנתיים צובר עוד ועוד פידבקים כאשר משווקים בארץ מנסים לחקות את ההצלחה בייבוא מוצרים זהים.