אהלן חברים!
הזמנתי כרטיס טלוויזיה חיצוני AverTV Volar HD PRO והיום הוא הגיע (יש! )
הוא הגיע עם אנטנה כזאת מזורה שקולטת רק 6 ערוצים..
יש ברשותי ממיר HD של HOT (דגם Thomson) השאלה שלי אליכם היא - איך אני מקשר בין הכרטיס לממיר?
תודה מראש
ברוך הבא לפורום!
אתה קולט את שידורי עידן+, וזה הדבר היחיד שאפשר לקלוט איתו פה בארץ.
מישהו עם אותו כרטיס שאל את אותה השאלה ממש לפני כמה דקות. קרא כאן ליותר פרטים: http://www.hometheater.co.il/vt190557
pixies כתב:ברוך הבא לפורום!
אתה קולט את שידורי עידן+, וזה הדבר היחיד שאפשר לקלוט איתו פה בארץ.
מישהו עם אותו כרטיס שאל את אותה השאלה ממש לפני כמה דקות. קרא כאן ליותר פרטים: http://www.hometheater.co.il/vt190557
...
קודם כל תודה!
דבר שני, לפי מה שקראתי באשכול - אין אפשרות לקשר בין הממיר של HOT לכרטיס שלי?
ועוד שאלה, האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס לטלוויזיה עצמה ולא לממיר ובעצם לראות מה שמשודר בטלוויזיה עצמה במחשב?
לא משנה. הכרטיס הזה קולט אך ורק שידורי DVB-T (שידורי הלוויין הם מסוג DVB-S./S2), והוא ללא כניסות וידאו כלשהן.
במחשבה שנייה, גם בממיר הוט וגם בממיר יס, ייתכן שאפשר לקלוט איתו את יציאת הממיר מסוג RF לטלוויזיה (ערוץ בודד ב-PAL אנלוגי המוציא את מה שהממיר נמצא עליו עכשיו - מיועד לחיבור לטלוויזיות ישנות ללא כניסות וידאו). האיכות תהיה די ירודה, אבל שווה לנסות.
pixies כתב:לא משנה. הכרטיס הזה קולט אך ורק שידורי DVB-T (שידורי הלוויין הם מסוג DVB-S./S2), והוא ללא כניסות וידאו כלשהן.
במחשבה שנייה, גם בממיר הוט וגם בממיר יס, ייתכן שאפשר לקלוט איתו את יציאת הממיר מסוג RF לטלוויזיה (ערוץ בודד ב-PAL אנלוגי המוציא את מה שהממיר נמצא עליו עכשיו - מיועד לחיבור לטלוויזיות ישנות ללא כניסות וידאו). האיכות תהיה די ירודה, אבל שווה לנסות.
...
כלומר, אם אני מביא כבל ממיר מאיפשהו בממיר למה שלעזאזל הכרטיס שלי כן יכול לקלוט יש מצב?
מדובר בכבל שבין הממיר לטלוויזיה, בחיבור RF (לא RCA אדום-לבן-צהוב, אלא כבל מסוכך לבן כמו של פעם).
חבר אותו בצד אחד לממיר, ביציאה שלו אל הטלוויזיה, ובצד שני לכניסת הכרטיס, הדלק את הממיר ובצע סריקה של שידורים אנלוגיים (לא DVB-T).
"כבר שם" - איפה בדיוק? הוא לא מגיע עם הכרטיס אם זה מה ששאלת.
חפש בארגז הכבלים הישנים בבית או אצל חברים/שכנים... מדובר בכבל פשוט ונפוץ שהשתמשו בו המון בטלוויזיות הישנות.
pixies כתב:מדובר בכבל שבין הממיר לטלוויזיה, בחיבור RF (לא RCA אדום-לבן-צהוב, אלא כבל מסוכך לבן כמו של פעם).
חבר אותו בצד אחד לממיר, ביציאה שלו אל הטלוויזיה, ובצד שני לכניסת הכרטיס, הדלק את הממיר ובצע סריקה של שידורים אנלוגיים (לא DVB-T).
...
אהלן חבר
חיפשתי בבית שלי כאבל של RF ומצאתי בסוף ..
חיברתי את הכבל מצד אחד לRF OUT ומצד שני לכרטיס חיפשתי ערוצים וזה לא מצא כלום..
3 אפשרויות לדעתי :
1. הכבל לא עובד (הוא היה קצת רופף איפה שהוא מתחבר לכרטיס)
2. לא חיפשתי אנאלוגי (לא יודע איך עושים את זה חח)
3. באמת אי אפשר..
אני לא בטוח שהכרטיס הזה יודע לקלוט שידורים אנלוגיים, יתכן שלא.
אתה יכול לבדוק את זה ע"י חיבור לטלוויזיה שלך באותו כבל ובדיקה אם היא קולטת משהו כשאתה עושה סריקה של ערוצים אנלוגיים (מצב TV / Tuner).
pixies כתב:אני לא בטוח שהכרטיס הזה יודע לקלוט שידורים אנלוגיים, יתכן שלא.
אתה יכול לבדוק את זה ע"י חיבור לטלוויזיה שלך באותו כבל ובדיקה אם היא קולטת משהו כשאתה עושה סריקה של ערוצים אנלוגיים (מצב TV / Tuner).