חברת Sony הכריזה על קונסולת ה- PlayStation 4 המצופה כל כך. ללא הגבלות על משחקים מאיזורים שונים, מחיר אטרקטיבי של $400 וזמינות בחגים הקרובים.

+1puma1 כתב:מעולם לא קראתי שטות כזאת בפורוםNK כתב:האמת שכדי לנצל את יכולת המכשיר צריך מסך -4K ותכנים ושנייהם לא בנימצא כרגע ככה שזה מכשיר לפאן בויז של PS שהפרוטה מצוייה בכיסם .......

לנצל איזה יכולות של המכשיר ?NK כתב:האמת שכדי לנצל את יכולת המכשיר צריך מסך -4K ותכנים ושנייהם לא בנימצא כרגע ככה שזה מכשיר לפאן בויז של PS שהפרוטה מצוייה בכיסם ....

אז אתה טוען שהקונסולה הזו לא שווה את מחירה או שאחרי כ"כ הרבה זמן ללא חידוש אין טעם להשתדרג ?IamEzio כתב:לנצל איזה יכולות של המכשיר ?NK כתב:האמת שכדי לנצל את יכולת המכשיר צריך מסך -4K ותכנים ושנייהם לא בנימצא כרגע ככה שזה מכשיר לפאן בויז של PS שהפרוטה מצוייה בכיסם ....
הAPU פה וגם בXbox One ,מבוסס על ליבות Jaguar ,הליבות האלו מיועדות לצריכת חשמל נמוכה,לא ביצועים , הליבה הגראפית פה מגיעה עם מספר מגוחך של ליבות עיבוד , כנראה שליבת הIris Pro 5200 החדשה של אינטל חזקה יותר מזה..
היכולות של הקונסולות החדשות אולי חזקות יותר מזה מאלו של הישנות ,אבל הם עדיין בדיחה לעומת מה שיש בתחום PC ,ולא רק בתחום העליון ....

אם התכוונת לרכוש אותו בארץ אז כנראה שהוא יגיע לחנויות כאשר סוני יכריזו על PS5.אוריה כתב:בתור אחד שמעולם לא היה לו PS אולי הגיע הזמן עכשיו לקנות ?
יש לי 3 ילדים בבית בני 13 , 10 ועוד קטנצ'יק, רובם ככולם מתעסקים באייפד ....
יש לנו WII ויש PSP אבל מאז שנכנס האייפד לעולם שלהם זה כל מה שמענין אותם...
מה דעתם ?
אגב, מתי בדיוק יתחילו למכור ?...

[left]BreezeNET כתב:ברור שגם בגלל זה המחשב עדיף ובגלל זה גם ה360 נמכר יותר מהפוסי3...

קונסולה זו חווית משחק מלאהjacko-il כתב:להערכתי, המחיר שלו בארץ יהיה מחיר באירופה + 1000 ש"ח. (כלומר סביב ה 2990 ש"ח , שלט כלול)
לגבי היכולות של המכשיר (וגם של ה Xbox one) מול PC - נו באמת, עשו לי טובה.
1) מחשב טוב לגיימינג יעלה יותר מ $399 וגם הוא (נניח שהרכבתם גם מחשב ב $1000) ייתיישן לגיימינג תוך איזה שנתיים.
2) משחקים. אם כל הכבוד ליכולות התיאורטיות של מחשב בפועל מה לעשות, פשוט לא יוצאים אליו מספיק משחקים מעניינים.
3) אופטימיזצייה. מפתחי המשחקים לא משקיעים הרבה באופטימיזצייה למחשב (מרוב שיש כל כך הרבה צירופים אפשריים) מה שגורם לפעמים למצבים בהם מחשבים מפלצתיים בקושי מצליחים להריץ משחקים בצורה טובה (נכון, אז יוצאים פאצ'ים לפעמים וזה.. אבל זה עדיין לא אופטימלי)
4) סרבול. בקונסולה זה שגר ושכח. במחשב זה דרייברים, אנטי-וירוס, עדכונים של DX ועוד המון בירוקרטיה שצריך לדאוג לה לפני שמשחקים. וגם אז לא מפתיע כל כך לקבל קריסה לדסקטופ פתאום או חוסר תאימות עם רכיב כזה או אחר.
בקיצור, מחשב זה אחלה. באמת. יש לי כזה שעולה כמה אלפים טובים והוא בנוי לגיימינג, אבל זה לא אותו דבר.
כבר החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה מינמליסטי ומותאם למארז של HTPC כמה שיותר קטן. את הגיימינג אשאיר לקונסולה....