אייפון 4 מול 4S
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הייתי לוקח את ה4S , בעיקר בגלל שהחומרה של ה4 דיי מיושנת ,עד לפני חצי שנה היה לי אחד כזה ואני זוכר שחלק מהמשחקים כבר לא עבדו בצורה מושלמת ,ה4S חזק משמעותית , לדעתי עדיין יקבל תמיכה בשנה הבאה .
ה4 לעומת זאת לדעתי יפסיק להמכר עם השקת האייפון החדש בעוד כמה חודשים ,ולרוב אצל אפל כשמכשיר מפסיק להמכר גם התמיכה אליו מפסיקה.
ה4 לעומת זאת לדעתי יפסיק להמכר עם השקת האייפון החדש בעוד כמה חודשים ,ולרוב אצל אפל כשמכשיר מפסיק להמכר גם התמיכה אליו מפסיקה.
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 11/06/2013 14:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
לאייפון 4 יש מעבד A4 בעל ליבה בודדת, לעומת האייפון 4S שמכיל מעבד A5 בעל שתי ליבות.
כתוצאה מכך האייפון 4S מהיר בהרבה:
http://www.anandtech.com/show/4971/appl ... -verizon/4
כמו כן, המעבד הגרפי באייפון 4S מהיר בסדרי גודל מזה של האייפון 4:
http://www.anandtech.com/show/4971/appl ... -verizon/6
Batnun
.
כתוצאה מכך האייפון 4S מהיר בהרבה:
http://www.anandtech.com/show/4971/appl ... -verizon/4
כמו כן, המעבד הגרפי באייפון 4S מהיר בסדרי גודל מזה של האייפון 4:
http://www.anandtech.com/show/4971/appl ... -verizon/6
Batnun
.
אייפון 4s
האייפון 4s לוקח משתי סיבות עיקריות ולכן כדאי לקחת אותו:
1. אייפון 4s הרבה יותר מהיר מאייפון 4.
2. אייפון 4s כולל מצלמה של 8 מגה פיקסל לעומת 5 מגה באייפון 4. וזה הרבה יותר!
בנוסף, והכי חשוב, מאז שיצא אייפון 5 המחיר של אייפון 4s ירד משמעותית, שים לב:
http://www.cellcom.co.il/shop/phones/apple/iphone_4s_16gb/Pages/default.aspx
תעדכן!
1. אייפון 4s הרבה יותר מהיר מאייפון 4.
2. אייפון 4s כולל מצלמה של 8 מגה פיקסל לעומת 5 מגה באייפון 4. וזה הרבה יותר!
בנוסף, והכי חשוב, מאז שיצא אייפון 5 המחיר של אייפון 4s ירד משמעותית, שים לב:
http://www.cellcom.co.il/shop/phones/apple/iphone_4s_16gb/Pages/default.aspx
תעדכן!
תאמת.. לא זה ולא זה
אייפון 4 כבר דיי מקרטע עם ios 6 מעצבן לעבוד איתו
4s יקרטע בios 7 שכבר עכשיו טעינת אפליקציות לוקחת קצת יותר זמן, והזיכרון מתמלא מהר..(סתם דוגמא פשוטה- אפליקציית פייסבוק ב4s אחרי כמה דקות של דיפדוף צפייה בתמונות היא קורסת- למה? כי אין כבר מספיק זיכרון במכשיר- תחשוב האפליקציות כל הזמן מתעדכנות וצורכות יותר ויותר משאבים- אבל המכשיר נשאר כשהיה)
שמע היום שכל התוכן (אפליקציות, מערכת הפעלה, סרטים וכו') דורשים חומרה קצת יותר חזקה כדי שהטלפון יגיב בצורה מהירה- אותי זה הכי מעצבן שהטלפון מגיב לאט..לדעתי צריך לקנות את המכשיר הכי חזק שיחזיק כמה שיותר זמן..ולא לקנות 2 דורות אחורה כדי לחסוך כמה גרושים ואחרי שנה להגיד המכשיר לא זז.
אייפון 4 כבר דיי מקרטע עם ios 6 מעצבן לעבוד איתו
4s יקרטע בios 7 שכבר עכשיו טעינת אפליקציות לוקחת קצת יותר זמן, והזיכרון מתמלא מהר..(סתם דוגמא פשוטה- אפליקציית פייסבוק ב4s אחרי כמה דקות של דיפדוף צפייה בתמונות היא קורסת- למה? כי אין כבר מספיק זיכרון במכשיר- תחשוב האפליקציות כל הזמן מתעדכנות וצורכות יותר ויותר משאבים- אבל המכשיר נשאר כשהיה)
שמע היום שכל התוכן (אפליקציות, מערכת הפעלה, סרטים וכו') דורשים חומרה קצת יותר חזקה כדי שהטלפון יגיב בצורה מהירה- אותי זה הכי מעצבן שהטלפון מגיב לאט..לדעתי צריך לקנות את המכשיר הכי חזק שיחזיק כמה שיותר זמן..ולא לקנות 2 דורות אחורה כדי לחסוך כמה גרושים ואחרי שנה להגיד המכשיר לא זז.
זה גישה הגיונית. פשוט.
אתה קונה מכשיר שנמצא שנתיים בשוק, אחרי שנה - זה בערך סוף החיים שלו והוא לא שווה הרבה כיד שניה, אז צריך לקנות מכשיר אחר.
אז לא עדיף לקנות מכשיר שישרת נאמנה לפחות שנתיים, וגם אחרי השנתיים האלו הוא יהיה שווה קצת בשוק היד 2.
במכשירים סלולארים, מחשבים- זו צורת חשיבה נכונה- כי אורך החיים שלהם קצר.. כמובן שיש הרבה מוצרים אחרים שאפשר (וכדאי לפעמים) לקנות את הדגם הקודם.
אתה קונה מכשיר שנמצא שנתיים בשוק, אחרי שנה - זה בערך סוף החיים שלו והוא לא שווה הרבה כיד שניה, אז צריך לקנות מכשיר אחר.
אז לא עדיף לקנות מכשיר שישרת נאמנה לפחות שנתיים, וגם אחרי השנתיים האלו הוא יהיה שווה קצת בשוק היד 2.
במכשירים סלולארים, מחשבים- זו צורת חשיבה נכונה- כי אורך החיים שלהם קצר.. כמובן שיש הרבה מוצרים אחרים שאפשר (וכדאי לפעמים) לקנות את הדגם הקודם.
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 19/06/2013 18:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
היה לי iPhone 4 עם iOS 6 , לא הייתי אומר שזה הרגיש איטי .. אבל בכל זאת לא הייתי ממליץ לקנות אחד כזה חדש .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כנ"ל, עם אייפון 4 והוא איטי בטירוף... במיוחד שאני רואה אנשים לידי עם אייפון 4S/גלקסי 3/4..
דוגמא אחת היא אם אני רוצה לצלם משהו באותו רגע, עדיף לזכור אותו טוב בראש
כי עד שהמצלמה תתאפס ותצלם, תהיה סביבה שונה לחלוטין...
דוגמא אחת היא אם אני רוצה לצלם משהו באותו רגע, עדיף לזכור אותו טוב בראש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
משה - אם עוד לא קנית - רק נזכיר - עוד כשה4S יצא מה שנאמר זה - אם יש לכם 4 אל תשדרגו כי אז זה לא נראה שווה. רק אם יש לכם 3GS או חס ושלום משהו יותר ישן תשדרגו. אז אם אין לך מכשיר - עדיף ישר ל4S - וכמו שאמרו - אולי שווה ללכת על ה-5. או בכלל להמתין כמה חודשים - כי יתכן שה5S יצא ואז תוכל לקנות במחיר טוב יותר את ה5 או אולי גם את ה4S.
מה שכן - למה דווקא אייפון, מה הייעוד בכלל?
מה שכן - למה דווקא אייפון, מה הייעוד בכלל?
Itay_Pollak כתב:משה - אם עוד לא קנית - רק נזכיר - עוד כשה4S יצא מה שנאמר זה - אם יש לכם 4 אל תשדרגו כי אז זה לא נראה שווה. רק אם יש לכם 3GS או חס ושלום משהו יותר ישן תשדרגו. אז אם אין לך מכשיר - עדיף ישר ל4S - וכמו שאמרו - אולי שווה ללכת על ה-5. או בכלל להמתין כמה חודשים - כי יתכן שה5S יצא ואז תוכל לקנות במחיר טוב יותר את ה5 או אולי גם את ה4S.
מה שכן - למה דווקא אייפון, מה הייעוד בכלל?...
למה דווקא אייפון?
שאלה מוזרה, זה לא בדיוק מכשיר קיקיוני ולא ידוע שצריך להסביר למה רוכשים אותו.
הייעוד? לשמש כסמארטפון, דה
זה אמור היה להיות לאשתי, אבל בינתיים נדחתה הרכישה בכלל.
בכל מקרה, מכשיר אחד בוודאי לא אקנה וזה גלקסי אחרי הח-א שאכלתי איתו, כמעו נאלצתי לזרוק.
אמינות חומרה זה מעל הכל.
משה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
משה - השאלה נשאלת - כי יש כאלה שמתכננים לכבוש את העולם דרך הטלפון, ויש כאלה שרוצים רק מיילים, תמונות ופייסבוק.
יש כאלה שרוצים מסך 17" בסמארטפון ויש כאלה - שמצידם מסך 2"
קיצר- כרגיל יש מגוון שיקולים.
יש כאלה שרוצים מסך 17" בסמארטפון ויש כאלה - שמצידם מסך 2"
קיצר- כרגיל יש מגוון שיקולים.
האמת היא שאנשים לא יודעים מה הם רוצים, או יותר מדוייק, הם יודעים מה הם רוצים אך לא יודעים מה הם יכולים לרצות.
אני רואה את זה אצל כל מי שרוכש סמארטפון לראשונה. השימושים בפועל הם מעבר למה שחשבו שרוצים. הרצונות הראשוניים מוגבלים במה שאנשים התנסו בו.
אני בכלל רציתי לקנות לה אייפון 5 כמו לבתי, אבל קשה לשכנע.
אני רואה את זה אצל כל מי שרוכש סמארטפון לראשונה. השימושים בפועל הם מעבר למה שחשבו שרוצים. הרצונות הראשוניים מוגבלים במה שאנשים התנסו בו.
אני בכלל רציתי לקנות לה אייפון 5 כמו לבתי, אבל קשה לשכנע.
משה