בעיה מטרידה עם רסיבר של קנווד
שלום חבר׳ה יש ברשותי רסיבר יחסית ישן מסוג קנווד דגם krf-v5030d למען האמת זה רסיבר שישב במחסן שנה או שנתיים ולפני שבועיים החלטתי לחבר אותו בחדר עבודה כדי לשמוע מוזיקה,תחילה הוא עבד מצויין כמה ימים עד שפעם בזמן ששמעתי הייתה סוג של רעש מוזר כזה בסאונד והוא הפסיד לעבוד ,למעשה עכשיו המצב עכשיו הוא שהרסיבר נדלק ועל פניו נראה שבסדר אך כשאני רוצה לשמוע לא נשמע קול מהמכשיר רק כשאני מגיע לעוצמה המקסימלית בוקע קול חלש ממש מהרמקולים,ניסיתי להחליף רמקולים ,להחליף כבל ,להחליף יציאה ברסיסר,להחליף מקור שמע. כלום לא עוזר..יש למישהו רעיון ? ד״א פתחתי את הרסיבר ואין פיוז שרוף
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אין לך ידע באלקטרוניקה אז למה להסתבך .
צריכים לבדוק עם DVM אם אחד היציאות מקוצרות ,במידה וזהית ערוץ כזה אז בהתאם לסכימה
חשמלית או במעקב אחרי החיוט מוציאים (ע"י בדיקה עם DVM )איזה רכיב מקצר(מגבר,קבל,דיודה)
כל התורה על רגל אחת

צריכים לבדוק עם DVM אם אחד היציאות מקוצרות ,במידה וזהית ערוץ כזה אז בהתאם לסכימה
חשמלית או במעקב אחרי החיוט מוציאים (ע"י בדיקה עם DVM )איזה רכיב מקצר(מגבר,קבל,דיודה)
כל התורה על רגל אחת
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אני מציע לך לא להשקיע ברסיבר הזה אלא לחפש משהו אחר במקום.ההגברה ברסיברים מהסידרה הזאת מבוססת על רכיב לא איכותי במיוחד שנקרא STK ויתכן מאוד שהוא זה שהתקלקל,ורוב המעבדות יקחו לך לא מעט כסף כדי להחליף אותו.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לא שווה את עלות התיקון, עדיף לך למצוא משהו אחר נורמלי יותר שיעלה לך כמו עלות התיקון ויהיה יותר טוב.
מעבדה תיקח 200 שקל רק כדי להסתכל.Dj-Ben-P כתב:כולם בטוחים פה אחד שזה תיקון ככ משמעותי שלא שווה לתקן? לדעתי אם מדובר ב200 ש״ח אז זה כידאי לא?...
אם כדאי לתקן או לא זאת החלטה רק שלך, ולא של אף אחד אחר בפורום...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde