זקוק לעזרה בשיפור הסאונד בערוצי המוזיקה של YES
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים ,
יש לי מערכת שמורכבת ממגבר הרמן-קרדון AVR45 +רמקולים וורפידייל ולדוס 400
הבעיה שלי היא כזו - אני מאזין לעיתים לערוצי הרדיו או ה music_select בYES- ופה מתחילה הבעיה - מדובר באיכות סאונד כ"כ גרועה שזה לא יאומן , צליל אנמי , שלא לדבר על חוסר בבאס .. (אגב , כשהמגבר קולט רדיו "נקי" ישירות מהאויר שומעים מצוין) .
האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות ? האם בכלל ניתן לעשות משהו ?
לאחי יש ממיר 3100 אבל הוא אומר שהשמע אותו דבר וזה לא יעזור לי.
יש לי מערכת שמורכבת ממגבר הרמן-קרדון AVR45 +רמקולים וורפידייל ולדוס 400
הבעיה שלי היא כזו - אני מאזין לעיתים לערוצי הרדיו או ה music_select בYES- ופה מתחילה הבעיה - מדובר באיכות סאונד כ"כ גרועה שזה לא יאומן , צליל אנמי , שלא לדבר על חוסר בבאס .. (אגב , כשהמגבר קולט רדיו "נקי" ישירות מהאויר שומעים מצוין) .
האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות ? האם בכלל ניתן לעשות משהו ?
לאחי יש ממיר 3100 אבל הוא אומר שהשמע אותו דבר וזה לא יעזור לי.
באותו הקשר
אם יש לי YES אבל אני רוצה לשמוע רדיו ישירות מהטיונר של הרסיבר ולא מהתחנות של YES, איך אני מחבר אנטנה לרסיבר? האם מספיק חוט אנטנה פנימי בשביל לשמוע טוב או שצריך חיבור יותר רציני?
כמובן שאני רוצה לשמוע יותר טוב מאשר אני שומע עכשיו מ YES.
כמובן שאני רוצה לשמוע יותר טוב מאשר אני שומע עכשיו מ YES.
תלוי במיקום הדירה שלך ובתחנות שאתה מעוניין לקלוט. אצלי למשלש יש בעיה עם קליטת התחנות "99esc" ו-"102" (חוט בתור אנטנה פנימית). קראתי שיש אנטנות פנימיות עם מגבר המיועדות לרדיו אבל לא מצאתי אותן בארץ. אנטנות פנימיות ל-TV לא עוזרות.
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

ערוצי מוזיקה בYES
זו בדיוק הבעיה שלי , הקליטה אצלי בבית היא לא משהו , כשאני מוציא אנטנה ארוכה דרך המרפסת אז קולטים תחנות קרובות (אבל לצערי לא את אלא שאני רוצה..) ושומעים נהדר - באיכות הרבה יותר טובה מערוצי הרדיו של YES.
נראה לי מוזר שדווקא בערוצי המוזיקה שאמורים להיות ה-דבר מבחינת סאונד שומעים כ"כ גרוע.
כלומר , קצב העברת הנתונים של YES הוא גבוה מאוד ולא אמורה להיות כל בעיה להתמודד עם נפחים גדולים במוזיקה .
נראה לי מוזר שדווקא בערוצי המוזיקה שאמורים להיות ה-דבר מבחינת סאונד שומעים כ"כ גרוע.
כלומר , קצב העברת הנתונים של YES הוא גבוה מאוד ולא אמורה להיות כל בעיה להתמודד עם נפחים גדולים במוזיקה .
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אני נתקל באותה בעיה ואני מתכוון להחזיר לשקע שנמצא ליד הרסיבר את הכבל המקורי שהיה בו ומשם להתקדם איתו עד לקופסת החיבור של הדירה ומשם ביחד עם הכבל של יס להגיע למגבר של הבניין ןפשוט לחבר את הכבל לאנטנה המקורית שעדיין עומדת על הגג
לפני שאני מתחיל לעבוד יש למישהו השגות על הרעין???
לפני שאני מתחיל לעבוד יש למישהו השגות על הרעין???
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

א. לגבי הMP3 , בהחלט יתכן (זה הגיוני ..אני מאמין שהם יעדיפו לחסוך כמה טרה-בייט...)- אני אנסה לברר את זה ..
ב. קרוקס , סתם עניין של תחושה , מבחינה הגיונית הכל בסדר ועל "הנייר" זה אמור לעבוד. השאלה אם אין שם מגבר או משהו כזה שיכניס אות מאוד חזק וישרוף את המגבר שלך.
לדעתי , לפני שתחבר למגבר שלך , עדיף שתחפש איזה רדיו ישן כדי לבצע עליו טסט..בכל זאת , לך תדע ...
מחכה בכיליון עיניים לתוצאות הניסוי..
ב. קרוקס , סתם עניין של תחושה , מבחינה הגיונית הכל בסדר ועל "הנייר" זה אמור לעבוד. השאלה אם אין שם מגבר או משהו כזה שיכניס אות מאוד חזק וישרוף את המגבר שלך.
לדעתי , לפני שתחבר למגבר שלך , עדיף שתחפש איזה רדיו ישן כדי לבצע עליו טסט..בכל זאת , לך תדע ...
מחכה בכיליון עיניים לתוצאות הניסוי..