אתה בטוח שההצעות היו על ST60 ולא S60?Yosee23 כתב:טוב אתמול יצאתי לסיבוב בחנויות בקריות כדי לראות את ה ST60... ללא הצלחה מיוחדת.
אבל קיבלתי ערמות של הצעות מחיר (במרכז ביג קרית אתא יש בערך את כל הרשתות שיש בארץ)
ההצעות היו בטווח שבין 8400 - 9200 (רציתי לכתוב רשימה של כמה הציעה כל חנות, אבל נראה לי שאסור וזאת גם לא מטרת השרשור)
הכל כמובן עם אחריות 5 שנים של יורוקום וכל זה לפני התמקחות כלשהי...
אבל כל זה לא עוזר לי כי לא ראיתי את הטלוויזיה עצמה. אין אף אחד שיודע איפה ניתן לראות אותה בתצוגה?...
עדכון - (ST60 מול 428XD) לא אכפת לי כבר קניתי!
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
פשלה שלי...אני חשבתי שדיברת על ה-60Yosee23 כתב:50 אינטש. ה60 אינטש הוצעה לי באיזור ה-11
מדהים שכמה שלא ניסיתי להימנע מזה, מהרגע שבהודעה הראשונה דובר על כסף, כמעט כל ההודעות מתייחסות רק לנושא זה....
בכ"א, נראה לי שמישהו ראה אותו בארמגדון, אם אני לא טועה?
נסה שם או אולי לברר ביורוקום עצמה.
אני יודע מחנות אחת ששוחחתי איתה שהST60 מגיע בסוף החודש לחנויות.
אני כבר שריינתי לעצמי מקום (בנוכחתי התקשרו ליבואן והוא אמר ש80% מהמשלוח הראשון אזל. להאמין או לא? לשיפוטכם).
בכל מקרה, מחיר של פחות מ10,000 נראה לי קצת פישי.
הביקורות הבינלאומיות ברשת מהללות, וההבדלים בין הVT50 לבין הST60 נראים מינוריים ביותר לפי השוואה בין הspec-ים, כך שבכל מקרה זו קניה משתלמת ביותר (אחד המבקרים שקראתי ציין כי בכל 10 שנותיו כמבקר טלוויזיות לא ראה טלוויזיה כזו, ונתן לה, בפעם הראשונה ברזומה שלו, 5 כוכבים. זה קנה אותי
).
אני כבר שריינתי לעצמי מקום (בנוכחתי התקשרו ליבואן והוא אמר ש80% מהמשלוח הראשון אזל. להאמין או לא? לשיפוטכם).
בכל מקרה, מחיר של פחות מ10,000 נראה לי קצת פישי.
הביקורות הבינלאומיות ברשת מהללות, וההבדלים בין הVT50 לבין הST60 נראים מינוריים ביותר לפי השוואה בין הspec-ים, כך שבכל מקרה זו קניה משתלמת ביותר (אחד המבקרים שקראתי ציין כי בכל 10 שנותיו כמבקר טלוויזיות לא ראה טלוויזיה כזו, ונתן לה, בפעם הראשונה ברזומה שלו, 5 כוכבים. זה קנה אותי
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אתה מתייחס לבקורת של CNET, קראתי אותה והיא אכן מחזקת את הרצון לקנות.
אגב שם אומרים שאיכות ה 3D היא לא משהו (בניגוד ל VT50 שלמיטב זכרוני הציגה 3D מעולה), לא שאני רץ לראות 3D בבית אבל עדיין.
לגבי מחירים פישיים - הלכתי רק לרשתות מוכרות והן התקשרו ליבואן מולי, אז אני לא מסכים כל כך.
אני עדיין רוצה לראות אותה לפני קנייה, אבל המקום היחיד שאני יודע עליו זה ברמת גן,שזה שעה וחצי נסיעה.
אגב שם אומרים שאיכות ה 3D היא לא משהו (בניגוד ל VT50 שלמיטב זכרוני הציגה 3D מעולה), לא שאני רץ לראות 3D בבית אבל עדיין.
לגבי מחירים פישיים - הלכתי רק לרשתות מוכרות והן התקשרו ליבואן מולי, אז אני לא מסכים כל כך.
אני עדיין רוצה לראות אותה לפני קנייה, אבל המקום היחיד שאני יודע עליו זה ברמת גן,שזה שעה וחצי נסיעה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
תתחדש. גם אצלי יגיעו שבוע הבא להתקין 60ST60 שקניתי באל"מ ב-9,800 ש"ח.
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

כמו שאמרתי - בסוף לא הלכתי על ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי (שהייתה מרשת) אלא על חנות מתמחה.
יש משהו מאוד מרגיע בידיעה ששרגי יעזור לי בכל בעיה שתהיה לי עם הטלווזיה ושאני לא אצטרך להתווכח עם יורוקום.
בהחלט שווה כמה מאות שקלים
יש משהו מאוד מרגיע בידיעה ששרגי יעזור לי בכל בעיה שתהיה לי עם הטלווזיה ושאני לא אצטרך להתווכח עם יורוקום.
בהחלט שווה כמה מאות שקלים
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

מוטי זכותך לחשוב כך.
אני הגעתי לשם למרות הצעות זולות יותר - בגלל נסיון רע עם קניה מרשת גדולה ונסיון טוב עם קניה משרגי.
אני מבין את הרצון לחסוך ואם אתה מכיר חנות מתמחה שאתה סומך עליה שמוכרת יותר בזול אז מעולה.
אגב אני גר בקריות ואשמח אם תמליץ לי לטובת השוואה בקניות הבאות.
שבת שלום
אני הגעתי לשם למרות הצעות זולות יותר - בגלל נסיון רע עם קניה מרשת גדולה ונסיון טוב עם קניה משרגי.
אני מבין את הרצון לחסוך ואם אתה מכיר חנות מתמחה שאתה סומך עליה שמוכרת יותר בזול אז מעולה.
אגב אני גר בקריות ואשמח אם תמליץ לי לטובת השוואה בקניות הבאות.
שבת שלום
לאור המחירים פה קצת ביאסתם אותי. ממש עכשיו הזמנתי את המסך (ST60) ושילמתי עבורו 10700. עכשיו אני רואה שמוכרים אותו ב9800. הפרש משמעותי. הייתי קונה בזה עוד שניים שלושה משקפי תלת מימד....
ואני חשבתי שנתנו לי מחיר נמוך משמעותית.
אציין- גם אני רכשתי בחנות מתמחה.
אציין- גם אני רכשתי בחנות מתמחה.
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא הייתי מתבאס בגלל 900 שקל. אני גם קניתי בכמה מאות שקלים יותר יקר ממה שהציעו לי ברשת.
מה שאותך צריך לעניין זה 5 שנים אחריות אצל מישהו שאתה מאמין בו.
תחשוב שעוד 4 שנים יקרה משהו, אבל בגלל שבחרת בחנות מתמחה (שאתה מכיר) אז הוא יסגור לך את הפינה.
לא שווה לישון בשקט?
תחשוב שעוד 4 שנים יקרה משהו, אבל בגלל שבחרת בחנות מתמחה (שאתה מכיר) אז הוא יסגור לך את הפינה.
לא שווה לישון בשקט?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
המחיר שהוא ציין הוא מקרנבל החשמל של אל"מ ורק עם כרטיס אשראי של בנק מזרחי שסבסדו חלק מההנחה.sharom36 כתב:לאור המחירים פה קצת ביאסתם אותי. ממש עכשיו הזמנתי את המסך (ST60) ושילמתי עבורו 10700. עכשיו אני רואה שמוכרים אותו ב9800. הפרש משמעותי. הייתי קונה בזה עוד שניים שלושה משקפי תלת מימד....
אציין- גם אני רכשתי בחנות מתמחה....
זה לא רלוונטי היום.
אל תתבאס.
צודק!! בהחלט שווה.Yosee23 כתב:אני לא הייתי מתבאס בגלל 900 שקל. אני גם קניתי בכמה מאות שקלים יותר יקר ממה שהציעו לי ברשת.
לא שווה לישון בשקט?...
אם כי, פור דה רקורד, זו קנייה ראשונה שלי בחנות הזו. יחד עם זאת,החנות מאוד מוכרת וידועה בתחום- ולכן אני רגועה.
והכי חשוב- שאני אהנה מהמסך. יום שני אדווח לכם:-)
ואגב, זו "את" לא "אתה"