עדכון - (ST60 מול 428XD) לא אכפת לי כבר קניתי!
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכולם,
אני כבר 5 שנים עם הקורו הוותיקה שלי. אוהב אותה אפילו יותר מאת החתול שלי (הוא בן 8 ולא תומך בHD)
אני כבר כמה זמן מתבשל לעבור לטלווזיה חדשה. עברנו דירה והסלון גדול יותר (כמעט 4 מטר )
רציתי 55 אינטש אבל בגלל שלא רציתי להתפשר באיכות התמונה הכל מחוץ לתקציב...
לכן נבחר 50 אינטש כגודל הפשרה.
אני קורא לאחרונה המון ביקורות מדהימות על ה ST60 ומתחיל להינעל לכיוונה.
יש לי גם הצעת מחיר אטרקטיבית (באיזור ה-8 עם אחריות של יורוקום).
השאלה היא פשוטה - האם אני הולך לעלות באיכות התמונה או לרדת?
כמו כן כמה חשוב היעדר הפילטר שקיים ב VT (שאני מעריך שקיים גם בקורו בצורה כזאתי או אחרת)
מודה מראש לכל המגיבים
תודה,
יוסי
אני כבר 5 שנים עם הקורו הוותיקה שלי. אוהב אותה אפילו יותר מאת החתול שלי (הוא בן 8 ולא תומך בHD)
אני כבר כמה זמן מתבשל לעבור לטלווזיה חדשה. עברנו דירה והסלון גדול יותר (כמעט 4 מטר )
רציתי 55 אינטש אבל בגלל שלא רציתי להתפשר באיכות התמונה הכל מחוץ לתקציב...
לכן נבחר 50 אינטש כגודל הפשרה.
אני קורא לאחרונה המון ביקורות מדהימות על ה ST60 ומתחיל להינעל לכיוונה.
יש לי גם הצעת מחיר אטרקטיבית (באיזור ה-8 עם אחריות של יורוקום).
השאלה היא פשוטה - האם אני הולך לעלות באיכות התמונה או לרדת?
כמו כן כמה חשוב היעדר הפילטר שקיים ב VT (שאני מעריך שקיים גם בקורו בצורה כזאתי או אחרת)
מודה מראש לכל המגיבים
תודה,
יוסי
נערך לאחרונה על ידי Yosee23 ב 28/06/2013 10:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
יוסי, איך קיבלת הצעה של 8+ ל-ST60...??
אם תוכל לומר (אפילו בפרטי) אני מאוד אשמח, כי אני הזמנתי את המסך הזה.
אני לא המומחה הכי גדול למסכים אבל אני בהחלט חושב שזאת תהיה עליה בדרגה...
אם תוכל לומר (אפילו בפרטי) אני מאוד אשמח, כי אני הזמנתי את המסך הזה.
אני לא המומחה הכי גדול למסכים אבל אני בהחלט חושב שזאת תהיה עליה בדרגה...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

שקלתי הרבה אם להעלות את נושא המחיר כי זה לא מה שרציתי להתרכז בו.
זה חבר של חבר של חבר שיש לו קשר ליבואן (או משהו כזה)
נאמר לי באיזור ה -8 יכול להיות שזה יהיה יותר בסוף...
אני באמת מחפש לקבל תגובות בנושא איכות התמונה...
תודה,
יוסי
זה חבר של חבר של חבר שיש לו קשר ליבואן (או משהו כזה)
נאמר לי באיזור ה -8 יכול להיות שזה יהיה יותר בסוף...
אני באמת מחפש לקבל תגובות בנושא איכות התמונה...
תודה,
יוסי
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
יוסי אל תחשוב פעמיים רוץ לקנות בהצלחה תהנה 
שלום חברים
לאחר כארבע שנים שברשותי פלזמה של פנסוניק 42" HD REDY שממנה אני מאוד מרוצה החלתתי לשדרג למסך חדש FUL HD של פנסוניק לאחר קריאה ממושכת של ביקורות מאוד חיוביות על הST60 רכשתי אותו לפני כ 10 ימים.
לפני מספר ימים המסך הותקן אצלי על הקיר בסלון ולאחזבתי הגדולה גליתי ששידורים רגלים ערוץ 2,10 רואים ממש גרוע
התמונה מתושתשת והצפיה בה ממש לא נעימה, כמובן שבHD וF HDרואים יפה מאוד אבל למרות שלמסך יש רמות שחור מעולות בסצנות חשוכות בסרטים יש בעיה באיזורים כהים -פרטים נעלמים.
כמובן שכל זאת לאחר כיול צבע יסודי גם דרך התפריט הסודי עלפי המלצות כיול שפורסמו באתר CNET. בנוסף רשמתי מכתב באנגלית לפנסוניק שמייד אצרף
עדין לא קיבלתי התיחסות או תשובה :
I received yesterday new Panasonic 50"st60 TV. It was installed on
wall and connected to satellite receiver
SD definition With AV composite cable connected.
I was not satisfied with picture quality so I decide to connect the old Panasonic TV that I have(TH-P42C10) which is HD ready 720p plasma TV and put both TV side by side connected to same sat receiver with same av cable .
I was surprised to see that the old TV have very sharp and match match better picture quality than the new st60 while watching Standard TV broadcast.
So I wonder if it is possible to have nice picture quality on 1080p TV as the 720p TV show while watching Standard TV broadcast . ??? is any settings can be done to improve the quality ???
By the way I also connect both TV to DVD with HDMI connection and old TV with component and compeer them side by side at same time and the old TV show Mach better picture quality @480p .
כמובן שבינתיים הזדקתי על המסך בחנות ואני בדילמה מה לרכוש - כל מסכי הF HD שראיתי בחנויות עד כה לא יודעים להציג שידורי טלווזיה רגלים ברמה טובה כמו הפנסוניק הישן . אשמח עם מישהו יוכל להמליץ.
לאחר כארבע שנים שברשותי פלזמה של פנסוניק 42" HD REDY שממנה אני מאוד מרוצה החלתתי לשדרג למסך חדש FUL HD של פנסוניק לאחר קריאה ממושכת של ביקורות מאוד חיוביות על הST60 רכשתי אותו לפני כ 10 ימים.
לפני מספר ימים המסך הותקן אצלי על הקיר בסלון ולאחזבתי הגדולה גליתי ששידורים רגלים ערוץ 2,10 רואים ממש גרוע
התמונה מתושתשת והצפיה בה ממש לא נעימה, כמובן שבHD וF HDרואים יפה מאוד אבל למרות שלמסך יש רמות שחור מעולות בסצנות חשוכות בסרטים יש בעיה באיזורים כהים -פרטים נעלמים.
כמובן שכל זאת לאחר כיול צבע יסודי גם דרך התפריט הסודי עלפי המלצות כיול שפורסמו באתר CNET. בנוסף רשמתי מכתב באנגלית לפנסוניק שמייד אצרף
עדין לא קיבלתי התיחסות או תשובה :
I received yesterday new Panasonic 50"st60 TV. It was installed on
wall and connected to satellite receiver
SD definition With AV composite cable connected.
I was not satisfied with picture quality so I decide to connect the old Panasonic TV that I have(TH-P42C10) which is HD ready 720p plasma TV and put both TV side by side connected to same sat receiver with same av cable .
I was surprised to see that the old TV have very sharp and match match better picture quality than the new st60 while watching Standard TV broadcast.
So I wonder if it is possible to have nice picture quality on 1080p TV as the 720p TV show while watching Standard TV broadcast . ??? is any settings can be done to improve the quality ???
By the way I also connect both TV to DVD with HDMI connection and old TV with component and compeer them side by side at same time and the old TV show Mach better picture quality @480p .
כמובן שבינתיים הזדקתי על המסך בחנות ואני בדילמה מה לרכוש - כל מסכי הF HD שראיתי בחנויות עד כה לא יודעים להציג שידורי טלווזיה רגלים ברמה טובה כמו הפנסוניק הישן . אשמח עם מישהו יוכל להמליץ.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איך הפיוניר 428 בפוסט המקורי הפכה לפנאסוניק C10 במכתב לפנאסוניק?
דבר שני, איך אפשר להשוות איכות SD בין מסך 42 עם רזולוציה טבעית המתאימה ל SD, למול מסך 60 עם רזולוציה טבעית המתאימה ל HD ?!
זה בערך כמו להשוות בינהן ב HD...ברור שהמצב יהיה הפוך.
דבר שלישי...מי לעזאזל עדיין צופה ב SD ?
דבר שני, איך אפשר להשוות איכות SD בין מסך 42 עם רזולוציה טבעית המתאימה ל SD, למול מסך 60 עם רזולוציה טבעית המתאימה ל HD ?!
זה בערך כמו להשוות בינהן ב HD...ברור שהמצב יהיה הפוך.
דבר שלישי...מי לעזאזל עדיין צופה ב SD ?
תגובה לטל
כנראה לא הבנתה את דברי : מדובר על השוואה בין פנסוניק HD ו לא SD כמו שכתבתה לבין ST60 פנסוניק בגודל 50"
שהיא FHD שבה לא ניתן לצפות בשידורי SD באיכות סבירה מכיוון שהתמונה מתושתשת.
לשמחתי יש לי מקרן FHD עם מסך נגלל 120" שמיועד לצפיה בקולנוע ביתי בעיקר סרטים בפורמט רחב והפלזמה משמשת אותי לצפיה בסדרות HD ובשידורי טלוזיה רגילים. לאחרונה החלתתי לשדרג את הטלוזיה לFHD מכיוון שבארה"ב אחלו לשדר לאחרונה את הסדרות ב1080P
יתכן שאתה באופן אישי לא צופה בערוצים הרגלים אבל לא מעת אנשים קונים מסכים גדוליל וצופים בהם גם לא מעט זמן בערוץ 2 ,10,1 וכנראה גם פוגעים לעצמם בראיה מכיוון שכשה מאוד להתפקס על תמונה מתושתשת !
כנראה לא הבנתה את דברי : מדובר על השוואה בין פנסוניק HD ו לא SD כמו שכתבתה לבין ST60 פנסוניק בגודל 50"
שהיא FHD שבה לא ניתן לצפות בשידורי SD באיכות סבירה מכיוון שהתמונה מתושתשת.
לשמחתי יש לי מקרן FHD עם מסך נגלל 120" שמיועד לצפיה בקולנוע ביתי בעיקר סרטים בפורמט רחב והפלזמה משמשת אותי לצפיה בסדרות HD ובשידורי טלוזיה רגילים. לאחרונה החלתתי לשדרג את הטלוזיה לFHD מכיוון שבארה"ב אחלו לשדר לאחרונה את הסדרות ב1080P
יתכן שאתה באופן אישי לא צופה בערוצים הרגלים אבל לא מעת אנשים קונים מסכים גדוליל וצופים בהם גם לא מעט זמן בערוץ 2 ,10,1 וכנראה גם פוגעים לעצמם בראיה מכיוון שכשה מאוד להתפקס על תמונה מתושתשת !
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
עכשיו באמת לא הבנתי.
בטוח שאתה כתבת את המכתב באנגלית לפנאסוניק?
כתוב שם בפירוש שההשוואה שביצעת היא ב sd עם חיבור קומפוזיט.
איך אפשר לבחון ככה את ה st60...?! ואיך בדיוק הפלאזמה משמשת אותך לצפייה בסדרות hd שהיא מחוברת עם קומפוזיט.?!..תהרוג אותי אבל אני לא מבין.
בטוח שאתה כתבת את המכתב באנגלית לפנאסוניק?
כתוב שם בפירוש שההשוואה שביצעת היא ב sd עם חיבור קומפוזיט.
איך אפשר לבחון ככה את ה st60...?! ואיך בדיוק הפלאזמה משמשת אותך לצפייה בסדרות hd שהיא מחוברת עם קומפוזיט.?!..תהרוג אותי אבל אני לא מבין.
אם אתה לא מבין , אשתדל להסביר: הפלזמה מחוברת לצלחת לווין פרטית בחיבור AV ובחיבור HDMI היא מחוברת לסטרימר (אני מקווה שברור לך שניתן לחבר את אותו מסך למספר מקרות) לידה חיברתי את הפלזמה הישנה באותה צורה כשהם זו ליד זו לצורך השוואה
אגב גם ב מצב שרואים HD או FHD הפלזמה הישנה לא נופלת באיכות מהST60 . כך שלדעתי אין כל סיבה להשקיע במסך 50" שהוא FHD כש המחיר גבוהה ביותר מ פי 2 מאותו מסך שהוא HD 720P
אלה אים אתה צופה במסך ממרחק של פחות מ2 מטר
אגב גם ב מצב שרואים HD או FHD הפלזמה הישנה לא נופלת באיכות מהST60 . כך שלדעתי אין כל סיבה להשקיע במסך 50" שהוא FHD כש המחיר גבוהה ביותר מ פי 2 מאותו מסך שהוא HD 720P
אלה אים אתה צופה במסך ממרחק של פחות מ2 מטר
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
טוב שקראתי את הפוסט הזה, מחר על הבוקר אני מבטל את ההזמנה...Igal_s כתב: אגב גם ב מצב שרואיםHD או FHD הפלזמה הישנה לא נופלת באיכות מהST60 . כך שלדעתי אין כל סיבה להשקיע במסך 50" שהוא FHD כש המחיר גבוהה ביותר מ פי 2 מאותו מסך שהוא HD 720P
אלה אים אתה צופה במסך ממרחק של פחות מ2 מטר...
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיייי.... אז מעבר לוויכוח שקשור באופן חלקי מאוד לשאלה שלי (אני לא חושב שניתן להשוות בין C10 ל 428XD) לא קיבלתי אף תשובה קונקרטית.
יש פה הרבה בעלי קורו בעבר ובהווה, יש פה גם הרבה בעלי נסיון האם אין אף אחד שיכול לעזור לי בדילמה?
כמו כן האם יש חנות מתמחה באיזור חיפה והקריות שמציגה את המסך הנ"ל?
יש פה הרבה בעלי קורו בעבר ובהווה, יש פה גם הרבה בעלי נסיון האם אין אף אחד שיכול לעזור לי בדילמה?
כמו כן האם יש חנות מתמחה באיזור חיפה והקריות שמציגה את המסך הנ"ל?
אני יכול לומר לך בתור בעלים של 5080XA (לא FHD) ושל 65ST50, שהפנסוניק מעולה ואני בטוח שגם ה-ST60 כזו.Yosee23 כתב:אוקיייי.... אז מעבר לוויכוח שקשור באופן חלקי מאוד לשאלה שלי (אני לא חושב שניתן להשוות בין C10 ל 428XD) לא קיבלתי אף תשובה קונקרטית.
כמו כן האם יש חנות מתמחה באיזור חיפה והקריות שמציגה את המסך הנ"ל?...
הפיוניר עברה אחר כבוד לחדר שינה ואני ממשיך להנות ממנה מאוד, אבל התמונה בפנסוניק פשוט תענוג, לדעתי שדרוג משמעותי.
ובמחיר שאמרת אני הייתי קונה לכל המשפחה
יוסי שלום
צר לי לאכזב אותך אבל המסך שלך -428 כבר ממזמן לא מספק את הסחורה בנושא איכויות תמונה
כל מסך במחיר של 7-6 אלף ש"ח שהיית רוכש ב 3 השנים האחרונות-כבר נותן ביצועים משופרים.
ה ST שהזכרת-נותן ביצועים טובים פי כמה וכמה יותר מהמסך שלך
זה הזמן להשתדרג
בהצלחה
מוטי
צר לי לאכזב אותך אבל המסך שלך -428 כבר ממזמן לא מספק את הסחורה בנושא איכויות תמונה
כל מסך במחיר של 7-6 אלף ש"ח שהיית רוכש ב 3 השנים האחרונות-כבר נותן ביצועים משופרים.
ה ST שהזכרת-נותן ביצועים טובים פי כמה וכמה יותר מהמסך שלך
זה הזמן להשתדרג
בהצלחה
מוטי
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

shurvitz תודה. זו גם התוכנית שלי ל 428. אני כנראה לעולם לא אפרד ממנה.
מוטי איזו אכזריות!
אתה בטוח במה שאתה אומר? (האם אתה מדבר מנסיון אישי?) התמונה מבחינתי ב 428 היא מדהימה!
אבל אני מקבל את התגובה - חייב לראות ST בתנאים נורמליים כדי להשוות.
מוטי איזו אכזריות!
אבל אני מקבל את התגובה - חייב לראות ST בתנאים נורמליים כדי להשוות.
מה לעשות.לפעמים האמת היא אכזרית.Yosee23 כתב:shurvitz תודה. זו גם התוכנית שלי ל 428. אני כנראה לעולם לא אפרד ממנה.
מוטי איזו אכזריות!אתה בטוח במה שאתה אומר? (האם אתה מדבר מנסיון אישי?) התמונה מבחינתי ב 428 היא מדהימה!
אבל אני מקבל את התגובה - חייב לראות ST בתנאים נורמליים כדי להשוות....
ברור שמניסיון אישי.כשמכרתי-בקושי 3000 ש"ח קיבלתי על היצירה הזו לשעבר.בדגש על הלשעבר.
לא חבל? אני אישית לא מכיר טלויזיות ב-3000 ש"ח ברמה של הפיוניר. עדיף להשאיר בבית או במשפחה, לתת להורים/אחים וכו'.motiR כתב:מה לעשות.לפעמים האמת היא אכזרית.Yosee23 כתב:shurvitz תודה. זו גם התוכנית שלי ל 428. אני כנראה לעולם לא אפרד ממנה.
מוטי איזו אכזריות!אתה בטוח במה שאתה אומר? (האם אתה מדבר מנסיון אישי?) התמונה מבחינתי ב 428 היא מדהימה!
ברור שמניסיון אישי.כשמכרתי-בקושי 3000 ש"ח קיבלתי על היצירה הזו לשעבר.בדגש על הלשעבר....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טל - תשומת הלב שיש פה שני אנשים שונים - יגאל ויוסי.
יגאל - אמנם דפקת פה וואחד נצל"ש אבל ממליץ לך לבדוק אם אין לממיר הלוויני שלך יציאת קומפוננט או SCART. לחבר מסך בגודל כזה עם קומפוזיט זה בדיחה רעה. להשוות תמונה במסך 32" למסך 60... זה לא רציני.
יגאל - אמנם דפקת פה וואחד נצל"ש אבל ממליץ לך לבדוק אם אין לממיר הלוויני שלך יציאת קומפוננט או SCART. לחבר מסך בגודל כזה עם קומפוזיט זה בדיחה רעה. להשוות תמונה במסך 32" למסך 60... זה לא רציני.
לא חבל על כלוםshurvitz כתב:לא חבל? אני אישית לא מכיר טלויזיות ב-3000 ש"ח ברמה של הפיוניר. עדיף להשאיר בבית או במשפחה, לתת להורים/אחים וכו'.motiR כתב:מה לעשות.לפעמים האמת היא אכזרית.Yosee23 כתב:shurvitz תודה. זו גם התוכנית שלי ל 428. אני כנראה לעולם לא אפרד ממנה.
ברור שמניסיון אישי.כשמכרתי-בקושי 3000 ש"ח קיבלתי על היצירה הזו לשעבר.בדגש על הלשעבר.......
כמו שאמרתי קודם-כל מסך 50 אינטש ב 6 אלף יתן תמונה טובה יותר כיום. מסך לד 42 של פנסוניק(לדוגמה) שעולה בסביבו ה 4 אלף ייתן תמונת HD טובה בהרבה.
אל תעשו מהמסך הזה משהו אלוהי.זה בסה"כ מסך פיוניר שהיה בזמנו דגם מוצלח(זה לא דגם הקורו המשובח דור 2)
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אתמול יצאתי לסיבוב בחנויות בקריות כדי לראות את ה ST60... ללא הצלחה מיוחדת.
אבל קיבלתי ערמות של הצעות מחיר (במרכז ביג קרית אתא יש בערך את כל הרשתות שיש בארץ)
ההצעות היו בטווח שבין 8400 - 9200 (רציתי לכתוב רשימה של כמה הציעה כל חנות, אבל נראה לי שאסור וזאת גם לא מטרת השרשור)
הכל כמובן עם אחריות 5 שנים של יורוקום וכל זה לפני התמקחות כלשהי...
אבל כל זה לא עוזר לי כי לא ראיתי את הטלוויזיה עצמה. אין אף אחד שיודע איפה ניתן לראות אותה בתצוגה?
אבל קיבלתי ערמות של הצעות מחיר (במרכז ביג קרית אתא יש בערך את כל הרשתות שיש בארץ)
ההצעות היו בטווח שבין 8400 - 9200 (רציתי לכתוב רשימה של כמה הציעה כל חנות, אבל נראה לי שאסור וזאת גם לא מטרת השרשור)
הכל כמובן עם אחריות 5 שנים של יורוקום וכל זה לפני התמקחות כלשהי...
אבל כל זה לא עוזר לי כי לא ראיתי את הטלוויזיה עצמה. אין אף אחד שיודע איפה ניתן לראות אותה בתצוגה?