תביעת הוצאות בגין ביטול דו"ח ע"י העירייה
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שלום רב,
רציתי להתייעץ ולברר לגבי סוגיה משפטתית:
קיבלתי דו"ח חנייה בגין חניה בחניית נכים על סך 250 שקלים.
העבירה לא נעברה ולא היו דברים מעולם, כמובן שצילמתי את המקום(למזלי 4 דקות לאחר מתן הדו"ח).
שלחתי לעירייה בקשה לביטול הדו"ח בצירוף התצלומים המוכיחים כי לא עברתי שום עבירה.
הם דחו את הבקשה שלי וטענו בתוקף שהרכב צולם ואם אני רוצה אוכל לבקש להישפט.
מימשתי את זכותי וביקשתי להישפט.
כאשר הגעתי לבית המשפט, ניסיתי לדבר עם התובעת ולנסות לגמור את העניין לפני המתנה מייגעת לתורי(שעתיים וחצי)
הראתי לה את התצלומים שלי, היא הראתה את שלה ולתדהמתי נוכחתי כי נפלתי לעוקף מכוער.
הפקח צילם את הרכב שלי לבד ואת התמרור שמורה על חניית נכים בנפרד. שום קורלציה בין התמרור לרכב שלי.
הוא יכל לצלם גם תמרור בניו יורק ולומר שחניתי שם.
חרף הבזיון, התובעת עמדה על שלה ודרשה להמתין לשופטת, כל כך כעסתי אבל לא היתה לי ברירה.
שהגיע תורי, הראתי לשופטת את התצלומים שלי והיא הראתה את שלה, השופטת נזפה בה ואמרה בדיוק את מה שטענתי.
התובעת ביקשה משהו שלא ידעתי שקיים, תזכורת תביעה.
ולי הודיעו ללכת לדרכי ושאני אמתין לעדכון לגבי התיק.
היום קיבלתי אישור הדו"ח בוטל ע"י התובעת ושהתיק נסגר.
נגרמה לי עוגמת נפש, טירחה ובזבוז זמן משווע רק בגלל טיפשות ואיוולת של התובעת ורשעות נטו של הפקח.
שאלתי היא האם אני יכול לתבוע עוגמת נפש, הוצאות וכיו"ב.
תודה מראש לעוזרים
רציתי להתייעץ ולברר לגבי סוגיה משפטתית:
קיבלתי דו"ח חנייה בגין חניה בחניית נכים על סך 250 שקלים.
העבירה לא נעברה ולא היו דברים מעולם, כמובן שצילמתי את המקום(למזלי 4 דקות לאחר מתן הדו"ח).
שלחתי לעירייה בקשה לביטול הדו"ח בצירוף התצלומים המוכיחים כי לא עברתי שום עבירה.
הם דחו את הבקשה שלי וטענו בתוקף שהרכב צולם ואם אני רוצה אוכל לבקש להישפט.
מימשתי את זכותי וביקשתי להישפט.
כאשר הגעתי לבית המשפט, ניסיתי לדבר עם התובעת ולנסות לגמור את העניין לפני המתנה מייגעת לתורי(שעתיים וחצי)
הראתי לה את התצלומים שלי, היא הראתה את שלה ולתדהמתי נוכחתי כי נפלתי לעוקף מכוער.
הפקח צילם את הרכב שלי לבד ואת התמרור שמורה על חניית נכים בנפרד. שום קורלציה בין התמרור לרכב שלי.
הוא יכל לצלם גם תמרור בניו יורק ולומר שחניתי שם.
חרף הבזיון, התובעת עמדה על שלה ודרשה להמתין לשופטת, כל כך כעסתי אבל לא היתה לי ברירה.
שהגיע תורי, הראתי לשופטת את התצלומים שלי והיא הראתה את שלה, השופטת נזפה בה ואמרה בדיוק את מה שטענתי.
התובעת ביקשה משהו שלא ידעתי שקיים, תזכורת תביעה.
ולי הודיעו ללכת לדרכי ושאני אמתין לעדכון לגבי התיק.
היום קיבלתי אישור הדו"ח בוטל ע"י התובעת ושהתיק נסגר.
נגרמה לי עוגמת נפש, טירחה ובזבוז זמן משווע רק בגלל טיפשות ואיוולת של התובעת ורשעות נטו של הפקח.
שאלתי היא האם אני יכול לתבוע עוגמת נפש, הוצאות וכיו"ב.
תודה מראש לעוזרים
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
עקרונית אתה יכול, אבל תצטרך להוכיח שזה נעשה שלא בתום לב (כלומר שהפקח מניייאק) עם התמונות שלך זה לא יהיה בעייה ותצלם גם וידאו ע"מ שיהיה קל יותר להעריך את הדברים.
אבל, אני קודם הייתי שולח אליהם מכתב בנושא וגם מאיים שהמקרה יפורסם בתקשורת ומפרסם כמובן, הסיפור שלך יכול לעשות הרבה רעש.
אבל, אני קודם הייתי שולח אליהם מכתב בנושא וגם מאיים שהמקרה יפורסם בתקשורת ומפרסם כמובן, הסיפור שלך יכול לעשות הרבה רעש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
של איזו עיר העירייה הזו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לעירייה הזו דווקא יצא שם של עירייה טובה ולא מסואבת.
כנראה שהפקחים שלה לא עומדים בסטנדרטים האלה...
כנראה שהפקחים שלה לא עומדים בסטנדרטים האלה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הפיקוח בחולון נמצא בידי חברה יעודית שמטרתה להשיג הכנסות כמה שיותר גבוהות לעירייה על חשבון התושבים.pixies כתב:לעירייה הזו דווקא יצא שם של עירייה טובה ולא מסואבת.
כנראה שהפקחים שלה לא עומדים בסטנדרטים האלה......
בעבר נכחתי מספר שעות בבית משפט לעניינים מקומיים בחולון והבנתי שמדובר בגוף פיקוח מרושע שלא בוחל באף אמצעי להשית קנסות על אזרחים.
כמעט כל הנשפטים היו אנשים קשי יום שהפקח בדיוק תפס אותם בפספוס ריגעי וניצל את זה למטרת קנס.
כשבאו לבקש את הגנת ביהמ"ש התברר שהוא דווקא נגדם והשופט הרשע נתן להם כפל קנס בגלל "טענת סרק".
אז אולי ראש העיר לא מושחת אבל העירייה שם בהחלט מסואבת.