מערכת זולה ללא חובבים
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שלום לכולם
השכנים שלי ביקשו ממני ייעוץ לגבי מערכת קולנוע ביתי. התקציב שלהם מגוחך (האשה אמרה "אין לנו 3000 שקל בשביל זה", וחשבה שהיא זרקה מספר מופרך) - הם לא יכולים להוציא יותר מ-1000 ש"ח. הם גם לא יקנו עכשיו משהו וישדרגו אחר כך, לא מדובר באנשים שנכנסים ברצינות לתחביב.
יש איזו חברה סבירה שמציעה משהו בטווח המחירים הזה, או שהם הולכים לקנות פירלס?
השכנים שלי ביקשו ממני ייעוץ לגבי מערכת קולנוע ביתי. התקציב שלהם מגוחך (האשה אמרה "אין לנו 3000 שקל בשביל זה", וחשבה שהיא זרקה מספר מופרך) - הם לא יכולים להוציא יותר מ-1000 ש"ח. הם גם לא יקנו עכשיו משהו וישדרגו אחר כך, לא מדובר באנשים שנכנסים ברצינות לתחביב.
יש איזו חברה סבירה שמציעה משהו בטווח המחירים הזה, או שהם הולכים לקנות פירלס?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
dor8 כתב:גם לפירלס זה בקושי יספיק... ומדובר רק על רמקולים וזה עוד לפני נגן ורסיבר.
....
יתכן שמקרן קול/סאונד-בר עשוי להיות פשרה אידיאלית, עבור אנשים שאינם אודיופילים כבדים, ובכל זאת מעוניינים בסאונד מעט איכותי יותר, מאשר זה המופק מהטלוויזיה.
גם מתאים לאלה שלא מתכננים שדרוג עתידי...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
במחיר כזה אפשר לקנות רק יד 2 - משהו בסיסי יחסית ורוב הסיכויים שהרסיבר יהיה ללא תמיכה בפורמטים החדשים.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כמובן שתמיכה בפורמטים החדשים לא מעניינת, אבל דברים של פירלס בהחלט אפשר להשיג במחיר הזה, ואפילו להישאר עם מעט עודף.
יש מערכות זולות שכוללות רק איזו כניסת אודיו או שתיים? אני בכלל לא רואה איפה הם יוכלו לשים רסיבר אצלם בסלון. אני יודע שיש כל מיני מערכות זולות שבהן הרמקולים מתחברים ישירות לדיוידי, ואני בטוח גם שמי שלא מתעניינים בתחום יהיו מרוצים מהן - אחרת לא היו ממשיכים לייצר אותן. השאלה היא אם אפשר להשתמש בהן בשביל להגביר רכיבים אחרים, ולא בסטריאו.
יש מערכות זולות שכוללות רק איזו כניסת אודיו או שתיים? אני בכלל לא רואה איפה הם יוכלו לשים רסיבר אצלם בסלון. אני יודע שיש כל מיני מערכות זולות שבהן הרמקולים מתחברים ישירות לדיוידי, ואני בטוח גם שמי שלא מתעניינים בתחום יהיו מרוצים מהן - אחרת לא היו ממשיכים לייצר אותן. השאלה היא אם אפשר להשתמש בהן בשביל להגביר רכיבים אחרים, ולא בסטריאו.