חיברתי את המחשב לרסיבר בכבל hdmi ומשם לטלויזיה(panasonic 55)
הכל עובד אבל הקצוות של המסך חתוכים, ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל זה עדיין לא עוזר.
ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל זה עדיין נשאר אותו דבר.
מישהו יודע איך אני פותר את זה?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
את הכיוון האופקי/אנכי כדאי לאפס למה שהיה קודם ולנסות שוב את מצבי הזום בטלוויזיה.
כמו כן, כדאי לנסות קצבי רענון אחרים בכרטיס המסך (בד"כ מומלץ 60, 50 או 24).
בנוסף, הורד והתקן את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך שלך מהאתר של יצרן הצ'יפסט (לא מעדכון מיקרוסופט, אלא מאנוידיה/AMD/אינטל, תלוי בכרטיס שלך).
הגדרת ה-overscan נמצאת בהגדרות במתקדמות של כרטיס המסך. אצל כל יצרן או דרייבר זה במיקום אחר בתפריטים.
pixies כתב:את הכיוון האופקי/אנכי כדאי לאפס למה שהיה קודם ולנסות שוב את מצבי הזום בטלוויזיה.
כמו כן, כדאי לנסות קצבי רענון אחרים בכרטיס המסך (בד"כ מומלץ 60, 50 או 24).
בנוסף, הורד והתקן את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך שלך מהאתר של יצרן הצ'יפסט (לא מעדכון מיקרוסופט, אלא מאנוידיה/AMD/אינטל, תלוי בכרטיס שלך).
הגדרת ה-overscan נמצאת בהגדרות במתקדמות של כרטיס המסך. אצל כל יצרן או דרייבר זה במיקום אחר בתפריטים.
...
זה מה שעשיתי, ביטלתי את הכיוון ושיחקתי עם הזום ללא הצלחה.
אני אנסה את שאר האופציות מחר כשאחזור מהעבודה ואעדכן אם זה עזר. תודה רבה על העזרה
תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי מה שכתוב שם הדרך היחידה לתקן את זה היא לשחק עם כיוון האנכי/אופקי של המסך כמו שעשיתי?
נשמע לי תמוה ואני מפחד שזה יגרע לי מאיכות התמונה.
mp3lll כתב:זה מה נקרא Overscren, מה יש לפחד, תשחק ותסדר עד שתראה תקין.
זה לא יהרוס כלום.
...
זה מה שעשיתי, הורדתי את הסמן גם של האנכי וגם של האופקי לאיזור ה60 במקום 100 והצלחתי לראות(כתבתי את זה כמה הודעות למעלה). זה הoverscan?
חשבתי שזו אופציה אחרת...
תודה