המרה איכותית מקסטה לקבצים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ניכר מתגובתך שמעולם לא שמעת קלטת Sony Metal Master (למשל) שהוקלטה - או אפילו רק מתנגנת - בטייפ ששמו הוא גם הכינוי שלי באתר (למשל). ואם כן זכית לשמוע קומבינציה כנ"ל או דומה לה, אתה יודע שאין מקום לזלזול בפורמט הזה, ודאי לא מצד מי שאוחז בידע מעמיק בתחום האודיו כמוך. ואני מתייחס לא רק אליך מרטין אלא גם לכל אחד אחר שקורא את זה. הזלזול של רבים בסרט המגנטי נובע מאי-היחשפות לפורמט הזה במיטבו, וזה בתורו נובע מכך שהחומרה הטובה ביותר תמיד היתה יקרה מאד.MartinHSabag כתב:איכותי וקלטת?........
לא מובן מה אתה מבקש, האם אתה רוצה שמישהו ימיר לך את הקלטות או שאתה רוצה לעשות זאת בעצמך ואז אתה מבקש המלצה ל-Setup מתאים.
אם אתה רוצה לבצע את ההמרה בעצמך אז כדי שתמקד את השאלות שלך בהתאם.
אני לא יודע מה ההגדרה שלך כאיכותי ולא מבין במיוחד באודיו אך נראה לי שהמינימום שמתבקש הוא שהציוד שלך לא יוסיף רעש ויהיה נאמן למקור כמה שניתן.
לדעתי בסה"כ יש 3 חלקים ל-Setup כזה ואתה צריך המלצות ממשתמשים שמבינים יותר בנושא ממני עליהם:
1. טייפ איכותי, נדמה לי ש-Teak די פופולריים.
2. כרטיס קול חיצוני, דגם בסיסי של M-Audio כנראה יתאים.
3. תוכנה, רצוי כלי עם פילטר רעשים, אישית אני מכיר רק את Sony Sound Forge ואת Adobe Audition.
אם אתה רוצה לבצע את ההמרה בעצמך אז כדי שתמקד את השאלות שלך בהתאם.
אני לא יודע מה ההגדרה שלך כאיכותי ולא מבין במיוחד באודיו אך נראה לי שהמינימום שמתבקש הוא שהציוד שלך לא יוסיף רעש ויהיה נאמן למקור כמה שניתן.
לדעתי בסה"כ יש 3 חלקים ל-Setup כזה ואתה צריך המלצות ממשתמשים שמבינים יותר בנושא ממני עליהם:
1. טייפ איכותי, נדמה לי ש-Teak די פופולריים.
2. כרטיס קול חיצוני, דגם בסיסי של M-Audio כנראה יתאים.
3. תוכנה, רצוי כלי עם פילטר רעשים, אישית אני מכיר רק את Sony Sound Forge ואת Adobe Audition.