ממיר של יס - פסים שזורים בתנועה
הי
לאחרונה קניתי טלויזיה חדשה FHD (הקודמת הייתה Ready) ואני שם לב שבשידור של יס אני רואה פסים כאשר יש תנועה
זה נראה כמו משהו שקשור לinterlaced - מן הסתם בשידור תכנים מהמחשב לא שמתי לב לתופעה
יש מה לעשות עם זה - זה קצת מציק , אולי אני ארד ל 720P
תודה
שלומי
לאחרונה קניתי טלויזיה חדשה FHD (הקודמת הייתה Ready) ואני שם לב שבשידור של יס אני רואה פסים כאשר יש תנועה
זה נראה כמו משהו שקשור לinterlaced - מן הסתם בשידור תכנים מהמחשב לא שמתי לב לתופעה
יש מה לעשות עם זה - זה קצת מציק , אולי אני ארד ל 720P
תודה
שלומי
נערך לאחרונה על ידי shlomico ב 14/08/2013 8:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
מישהו יכול לעזור זה ממש מציק לפעמים - זה קורה בכל הרזולוציות שאני שם בממיר של יס , אבל לא קורה מהמחשב.
שמתי לב שבערוצים 2 ו 10 זה יותר מורגש
יש למישהו מושג ?
תודה
שמתי לב שבערוצים 2 ו 10 זה יותר מורגש
יש למישהו מושג ?
תודה
- תמיכה-אלקטרוניקס-פרו
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
השאלה היא איזה מסך יש לך, יכול להיות שמדובר באיזשהו עיבוד שהמסך מבצע.
ממקור אחר כפי שכתבתי (מחשב) אני רואה בסדר גמור.איינשטיין כתב:לא נראה לי שזה קשור ב-Interlaced.
הפסים שאתה רואה מופיעים רק בתנועה? מסך סטטי רואים מצוין? מה לגבי תמונה ממקור אחר - גם יש פסים?...
התופעה אפילו מורגשת שמישהו מדבר למשל בתוכנית אירוח , השפתיים שזזות נראות כאילו שזורות עם פסים .
ניסיתי לשנות בממיר של יס ל 576P , 720P, כלום לא שינה את זה . (ב 1080i זה הכי מורגש)
הטלויזיה היא פשוטה מאד -hisense 55 אינצ, אבל משום שממקור אחר רואים טוב אני לא חושב שהבעיה בטלויזיה .
הטלויזיה מציגה תמונת PROGRESSIVE כך שכאשר המקור הוא INTERLACED כמו 1080I היא צריכה לבצע DEINTERLACEING. הקווים השזורים שאתה רואה באים כנראה מיכולת DEINTERLACING גרועה של הטלויזיה.
באשר ל720P או 576P שאתה מגדיר בממיר, הממיר מבצע פעולת בעצמו DEINTERLACING כנראה קצת יותר טוב מהטלויזיה. המקור של יס בכל מקרה הוא INTERLACED.
באשר ל720P או 576P שאתה מגדיר בממיר, הממיר מבצע פעולת בעצמו DEINTERLACING כנראה קצת יותר טוב מהטלויזיה. המקור של יס בכל מקרה הוא INTERLACED.
דודי.
כל מה שכתבת נשמע הגיוני מאד - וזה תואם את מה שאני יודע , אבל אם הממיר מבצע deinterlacing למה הטלויזיה צריכה לבצע גם ? מכאן נובע -> לא קשור לטלויזיה .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אנסה לצלם כי זה מאד מורגש בpause - אבל נניח ששני אנשים מדברים באיזהשהוא דיאלוג עם קצת קלוז אפ , אני רואה את האזור של השפתיים שלהם
כמו פס אחד צבע פס אחד לבן , מאד מהר.
מקווה שאפשר לדמיין את זה
כמו פס אחד צבע פס אחד לבן , מאד מהר.
מקווה שאפשר לדמיין את זה
למה אתה חושב
שהטלויזיה מבצעת גם DEINTERLACING אחרי הממיר? היא לא.shlomico כתב:כל מה שכתבת נשמע הגיוני מאד - וזה תואם את מה שאני יודע , אבל אם הממיר מבצע deinterlacing למה הטלויזיה צריכה לבצע גם ? מכאן נובע -> לא קשור לטלויזיה ....
דודי.
Re: למה אתה חושב
נהיה טלפון שבור פה - אני אומר שהיא לא מבצעת . משום שהתופעה נראית גם בפרוגרסיב .dudil כתב:שהטלויזיה מבצעת גם DEINTERLACING אחרי הממיר? היא לא.shlomico כתב:כל מה שכתבת נשמע הגיוני מאד - וזה תואם את מה שאני יודע , אבל אם הממיר מבצע deinterlacing למה הטלויזיה צריכה לבצע גם ? מכאן נובע -> לא קשור לטלויזיה .......