המלצה לאוזניות טובות
רציתי לבקש עזרה בחיפוש אוזניות מתאימות!
תקציב:500 עם חריגה +/-100
אני מחפש אוזניות טובות לשימוש ביתי בעיקר לסרטים ומוזיקה(כול הסוגים בעיקר קלאסית).
רוצה שיכסו את כלל האוזן ולא ישבו ויילחצו על האוזן(סיוט שרואים סרט!)
חיבור USB יהיה סבבה
לא צריך מיק.
יצא לי לראות ולהיתרשם מדגמים מובילים של Sennheiser ושל Hifiman אבל הם יקרים וחורגים מהתקציב לצערי!
הינה כמה דגמים שהרשימו מאוד ושנראים מתאימים לצרכים שלי ורצוי שמה שאני יקנה יהיה דומה להם ולו בקצת:
http://classicalmusicheadphones.com/5-b ... under-300/
איך ה- Audio-Technica ATH-AD900 ?
http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica- ... 3382c8d5f9
או אולי Audio-Technica ATH-A900X
http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica- ... 5656d40270
תקציב:500 עם חריגה +/-100
אני מחפש אוזניות טובות לשימוש ביתי בעיקר לסרטים ומוזיקה(כול הסוגים בעיקר קלאסית).
רוצה שיכסו את כלל האוזן ולא ישבו ויילחצו על האוזן(סיוט שרואים סרט!)
חיבור USB יהיה סבבה
לא צריך מיק.
יצא לי לראות ולהיתרשם מדגמים מובילים של Sennheiser ושל Hifiman אבל הם יקרים וחורגים מהתקציב לצערי!
הינה כמה דגמים שהרשימו מאוד ושנראים מתאימים לצרכים שלי ורצוי שמה שאני יקנה יהיה דומה להם ולו בקצת:
http://classicalmusicheadphones.com/5-b ... under-300/
איך ה- Audio-Technica ATH-AD900 ?
http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica- ... 3382c8d5f9
או אולי Audio-Technica ATH-A900X
http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica- ... 5656d40270
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
AD900 מעולה, רק לא נוחה לחלק מהאנשים בגלל שהפדים שלה לא עבים מספיק לעתים והגריל עלול לגעת באוזן. . קרה לי בשני דגמים.
בנוסף, הבאס שלה דיי אנמי.
AD900x זה בדיוק שיפור שלה שטיפל בנושאים הבעייתיים הללו, כלומר פאדים עבים יותר, ובאס גבוה יותר בקצת. בנוסף, הדרייברים שלה קצת בזוית ככה שהבמה גדולה יותר (כמעט כמו ה AD700).
אוזניות מאוד נצילות מבחינת כוח הנעה, ומאוד נוחות
AD900x זה בדיוק שיפור שלה שטיפל בנושאים הבעייתיים הללו, כלומר פאדים עבים יותר, ובאס גבוה יותר בקצת. בנוסף, הדרייברים שלה קצת בזוית ככה שהבמה גדולה יותר (כמעט כמו ה AD700).
אוזניות מאוד נצילות מבחינת כוח הנעה, ומאוד נוחות
איך ה- Sennheiser HD-449 ? ראיתי ביקורות טובות על זה אבל איך בהשוואה ל AD900x?eyal1983 כתב:AD900 מעולה, רק לא נוחה לחלק מהאנשים בגלל שהפדים שלה לא עבים מספיק לעתים והגריל עלול לגעת באוזן. . קרה לי בשני דגמים.
אוזניות מאוד נצילות מבחינת כוח הנעה, ומאוד נוחות...
ניראה לי ש ה449 יותר טוב ונוח לשימוש מה900X.
אומנם זה קצת חורג לי מהתקציב אבל אם זה טוב משמעותית אז לא אכפת לי,מה גם שיש להשיג בארץ.
ניראה לי אני יבדוק קודם את ה 449 בחנות שתאפשר לי לשמוע אותן עם המוזיקה שלי ואחליט במקום אם זה מתאים לי, בכול מקרה רציתי לדעת אם אני צריך איזשהו אמצעי הגברה כזה או אחר עם אוזניות כאלו ? כי ממש לא בא לי להשקיע במגברeyal1983 כתב:איביי
אמאזון
חנויות באונליין...
בארץ לא ראיתי את הדגמים הגבוהים של אודיו-טקניקה...
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
יכול להיות שלא תמיד הנתונים הללו מייצגים צורך, או אי צורך במיקרה זה, במגבר? הנסיון האישי שלי עם גראדו מלמד אחרת.eyal1983 כתב:יש להן עכבה של 32 אוהם, ורגישות של 114 דיבי
לא, אין צורך במגבר בשבילן, כלל....
The future ain`t what it used to be
- eyal1983
- חבר מביא חבר

לא אמרתי שמגבר לא יעשה כלום, רק אמרתי שאין צורך
ההבדל יהיה פחות ממשמעותי, לעומת, למשל אוזניות שיכולות להפיק ממנו תועלת.
האוזניות הנ"ל תוכננו לנצילות מקסימלית, להאזנה דרך אייפון, וכו'.
מגבר יהיה פשוט בזבוז לדעתי ומנסיוני.
ההבדל יהיה פחות ממשמעותי, לעומת, למשל אוזניות שיכולות להפיק ממנו תועלת.
האוזניות הנ"ל תוכננו לנצילות מקסימלית, להאזנה דרך אייפון, וכו'.
מגבר יהיה פשוט בזבוז לדעתי ומנסיוני.
ומה ההבדל בדיוק, מבחינה מעשית?eyal1983 כתב:לא אמרתי שמגבר לא יעשה כלום, רק אמרתי שאין צורך...
אני עם ey_cat. כל מי שהיה לו אוזניות פול-סייז (גן גם גראדו נחשבות) שלא מתקמצנות ברזולוציה יודע שלא משנה מה הנצילות תמיד יש שיפור כשלהוא עם מגבר. ואני לא מדבר על Fiio או צעצועים אחרים...
ואגב הHD449 עושות 114db/V, שזה 99db/mW
מה שאומר שעדיין נצילות אבל ממש על הגבול במה שנוגע לנגנים ניידים (בדר"כ רצוי מעל 100db/mW).
- eyal1983
- חבר מביא חבר

מדברים על ה Sennheiser HD449 ?
מעשית? בערך מה שאמרת... 99% במקום 100%.
עם מגבר שקוף אין שינוי בסאונד.
וזה הפעם דווקא כן תואם למה שאמרת (לשם שינוי. בד"כ מכות..)
לאוזניות הללו אין פשוט את הרזולוצייה לתת יותר. נועדו למיינסטרים. לא לאודיופילים.
מעשית? בערך מה שאמרת... 99% במקום 100%.
עם מגבר שקוף אין שינוי בסאונד.
וזה הפעם דווקא כן תואם למה שאמרת (לשם שינוי. בד"כ מכות..)
לאוזניות הללו אין פשוט את הרזולוצייה לתת יותר. נועדו למיינסטרים. לא לאודיופילים.
99% במקום 100% זה המצאה שלך כרגע.
אני שמעתי הבדל הרבה יותר משמעותי כאשר הנעתי את (Sony MA900 (104db/mW מהObjective2 מאשר ישירות מהמחשב. וזה מגבר בין השקופים שיש מבחינת FR.
אני לא שמעתי את 449 אז אני לא אתייחס לכמה הן מפורטות או לא. אני בספק אם אתה גם מוסמך לצורך העניין, אבל גם אני הייתי בהחלט מסתכל לכיוון הAT AD900x הרבה לפניהן.
מעניין לשמוע מה ההגדרה שלך להבדל בין אוזניות לאודיופילים לאוזניות למיינסטרים. נראה לי שהגבול יותר אפור ממה שאתה חושב.
אני שמעתי הבדל הרבה יותר משמעותי כאשר הנעתי את (Sony MA900 (104db/mW מהObjective2 מאשר ישירות מהמחשב. וזה מגבר בין השקופים שיש מבחינת FR.
אני לא שמעתי את 449 אז אני לא אתייחס לכמה הן מפורטות או לא. אני בספק אם אתה גם מוסמך לצורך העניין, אבל גם אני הייתי בהחלט מסתכל לכיוון הAT AD900x הרבה לפניהן.
מעניין לשמוע מה ההגדרה שלך להבדל בין אוזניות לאודיופילים לאוזניות למיינסטרים. נראה לי שהגבול יותר אפור ממה שאתה חושב.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

כן, שמעתי את רוב סידרה 4, ממש לפני שקניתי את השור440 (שאיתן אני במערכת יחסים כבר .. וואו, הרבה יחסית אליי)
ה MA900 הן אוזניות רפרנס, ולא קונסיומר מסידרה 4 (בסינייזר הסדרות דיי משקפות את המציאות).
אוקיי,
אוזניות אודיופילים מול אוזניות קונסיומר- כמו שאני רואה את זה
שים לב שאני לא משווה סגורות לפתוחות, אלא מנסה להישאר בטון כללי;
אוזניות קונסיומר לרוב מאוד נצילות (+עכבה נמוכה, ולא נועדו להשתפר רבות עם מגבר),
רובן סגורות, בשביל התניידות. מבודדות רעשים ברמה מסויימת. אמורות לתת fun ללקוח,
ולשם כך הן מכוונות V (הטרבל והבאס מועלים, במיוחד הבאס).
בהשוואה אליהן
אוזניות רפרנס לאודיופילים הן יותר: מדוייקות, מאוזנות, ניטראליות, שקופות, שחזור צליל אמיתי יותר,
לפעמים סטריליות ויבשות... אבל לפעמים גם חלקות ונעימות (ניראה לי שלפעמים קוראים את זה "מוסיקליות").
לא הכי נצילות- מגבר יכול בהחלט לעזור ואפילו לעשות את ההבדל שבין אור לחושך (אצלי ראיתי זאת בצורה מוגזמת על ה K701).
הבאס שלהן יותר מדוייק, נמוך (ווליום) בהרבה, מגיע עמוק יותר. בכלל תחום התדרים גדול יותר בהרבה אוזניות מהסוג הזה. גם הרבה מאוד מובילות בתחום הזה ברמת הביניים הן אוזניות פתוחות או חצי פתוחות (Sennheiser HD600\650, Beyerdynamic DT880 , AKG K\Q701, גרדו GS\PS, שור1440\1840, HiFiMAN HE-500). כלומר, צליל פתוח וניטראלי, יותר במה. וכמובן, רזולוצייה גבוהה יותר.
שוב, כל מה שאני אומר פה, זה נכון לרוב המקרים.
כלומר, תמיד יהיו פה ושם חריגות (למשל: לשור940 במה גדולה אך באס נמוך, ואלו אוזניות סגורות. ולהייפיימן 500 לא חסר באס...)
ה MA900 הן אוזניות רפרנס, ולא קונסיומר מסידרה 4 (בסינייזר הסדרות דיי משקפות את המציאות).
אוקיי,
אוזניות אודיופילים מול אוזניות קונסיומר- כמו שאני רואה את זה
שים לב שאני לא משווה סגורות לפתוחות, אלא מנסה להישאר בטון כללי;
אוזניות קונסיומר לרוב מאוד נצילות (+עכבה נמוכה, ולא נועדו להשתפר רבות עם מגבר),
רובן סגורות, בשביל התניידות. מבודדות רעשים ברמה מסויימת. אמורות לתת fun ללקוח,
ולשם כך הן מכוונות V (הטרבל והבאס מועלים, במיוחד הבאס).
בהשוואה אליהן
אוזניות רפרנס לאודיופילים הן יותר: מדוייקות, מאוזנות, ניטראליות, שקופות, שחזור צליל אמיתי יותר,
לפעמים סטריליות ויבשות... אבל לפעמים גם חלקות ונעימות (ניראה לי שלפעמים קוראים את זה "מוסיקליות").
לא הכי נצילות- מגבר יכול בהחלט לעזור ואפילו לעשות את ההבדל שבין אור לחושך (אצלי ראיתי זאת בצורה מוגזמת על ה K701).
הבאס שלהן יותר מדוייק, נמוך (ווליום) בהרבה, מגיע עמוק יותר. בכלל תחום התדרים גדול יותר בהרבה אוזניות מהסוג הזה. גם הרבה מאוד מובילות בתחום הזה ברמת הביניים הן אוזניות פתוחות או חצי פתוחות (Sennheiser HD600\650, Beyerdynamic DT880 , AKG K\Q701, גרדו GS\PS, שור1440\1840, HiFiMAN HE-500). כלומר, צליל פתוח וניטראלי, יותר במה. וכמובן, רזולוצייה גבוהה יותר.
שוב, כל מה שאני אומר פה, זה נכון לרוב המקרים.
כלומר, תמיד יהיו פה ושם חריגות (למשל: לשור940 במה גדולה אך באס נמוך, ואלו אוזניות סגורות. ולהייפיימן 500 לא חסר באס...)