כניסת CENTER IN בפלסמה PHILIPS
היי,
בפלסמה שלי (PHILIPS 9956) יש כניסת RCA- CENTER IN. אני מעונין לנצל אותה על מנת להשתמש ברמקולים של המסך כרמקול סנטר (בנוסף לרמקול המקורי שקיים כבר), הבעיה שב-DVD שלי (PIONER 575) אין יציאות נפרדות ל- 5.1 (RCA) לכן אני לא יכול לחבר כבל בין ה-DVD לפלסמה.
ניסיתי לחבר כבל מיציאות PRE OUT במגבר (MARANTZ SR 4200) לכניסת סנטר בטלויזייה אבל העסק לא עובד. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ? או שאני צריך להסתפק ברמקול סנטר המקורי ?
תודה
בפלסמה שלי (PHILIPS 9956) יש כניסת RCA- CENTER IN. אני מעונין לנצל אותה על מנת להשתמש ברמקולים של המסך כרמקול סנטר (בנוסף לרמקול המקורי שקיים כבר), הבעיה שב-DVD שלי (PIONER 575) אין יציאות נפרדות ל- 5.1 (RCA) לכן אני לא יכול לחבר כבל בין ה-DVD לפלסמה.
ניסיתי לחבר כבל מיציאות PRE OUT במגבר (MARANTZ SR 4200) לכניסת סנטר בטלויזייה אבל העסק לא עובד. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ? או שאני צריך להסתפק ברמקול סנטר המקורי ?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. לא ברור לי למה אתה רוצה להוסיף אותם ומה אתה מנסה להשיג. חוץ מזה ששני רמקולים עם אופי שונה יינגנו ב"שני קולות" לא תקבל שום דבר.
2. אין דרך אחרת מלבד לחבר מיציאת ה-PRE OUT במגבר. לדעתי זה עינין של הגדרה או מתג בפלאזמה, שכן הוא חייב לדעת למתג את כניסת הסיגנל מהחיבור הזה ולא מהטיור או כניסות האודיו האחרות.
2. אין דרך אחרת מלבד לחבר מיציאת ה-PRE OUT במגבר. לדעתי זה עינין של הגדרה או מתג בפלאזמה, שכן הוא חייב לדעת למתג את כניסת הסיגנל מהחיבור הזה ולא מהטיור או כניסות האודיו האחרות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שים לב שאתה בודק
בקטע שיש בו אכן שימוש ב-5.1 ערוצים. ברוב סרטי ה-DVD, התפריטים וחלק מהתוספות הם בסטריאו בלבד. הכי טוב זה להשתמש ב-TEST TONE של הרסיבר ולא ב-DVD.