האם מסך הLG LM9600 עם לוקאל דימנג מלא?
לא מחליף אני מרוצה מאוד מהמסך חוץ מקטע ההשתקפות
אני מעביר לחדר שינה ובמקומו צריך חדש.ואם כבר חדש רוצה לרכוש משהוא טוב
זה כל הקטע
חשבתי על הst אבל בגלל שהסלון מואר אז אני יורד מפלאזמה
צריך לבחור led איכותי בתקציב 12k
אני מעביר לחדר שינה ובמקומו צריך חדש.ואם כבר חדש רוצה לרכוש משהוא טוב
זה כל הקטע
חשבתי על הst אבל בגלל שהסלון מואר אז אני יורד מפלאזמה
צריך לבחור led איכותי בתקציב 12k
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לדעתי יהיה לך קשה למצוא משהו שיהיה יותר איכותי מה LX שאינו פלזמה (בטח בתקציב המדובר), אבל תוכל למצוא דברים מאוד נחמדים משנה שעברה.
לך לחפש מציאות משנה שעברה של פיליפס סדרה 9 (למרות שלדעתי תהנה גם מסדרה 8 ), סוני סדרה 8 (יש בייבוא מקביל בתקציב שלך), סמסונג סדרה 7 או 8 משנה שעברה (כנ"ל), סדרה 7 של LG מהשנה ומשנה שעברה אם עדיין יש (לא שווה לדעתי לשלם על סדרות 8 ו 9 שלהם כרגע).
לגבי סלון מואר ופלזמה, זה תלוי מאוד עד כמה מואר. אם יש לך דרך למנוע טונות של אור יום על הטלוויזיה זה לא צריך להוות בעיה.
לך לחפש מציאות משנה שעברה של פיליפס סדרה 9 (למרות שלדעתי תהנה גם מסדרה 8 ), סוני סדרה 8 (יש בייבוא מקביל בתקציב שלך), סמסונג סדרה 7 או 8 משנה שעברה (כנ"ל), סדרה 7 של LG מהשנה ומשנה שעברה אם עדיין יש (לא שווה לדעתי לשלם על סדרות 8 ו 9 שלהם כרגע).
לגבי סלון מואר ופלזמה, זה תלוי מאוד עד כמה מואר. אם יש לך דרך למנוע טונות של אור יום על הטלוויזיה זה לא צריך להוות בעיה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לדעתי ה ES8000 ללא זליגות אור תהיה קפיצת מדרגה מבחינות מסויימות, כנ"ל הסוני 855, אבל קצת קשה להשוות מסכי פול לד ל EDGE. היחידה מההמלצות שלי למעלה שהיא פול לד זו פיליפס סדרה 9. האמת שהשנה יש את הפלזמה F8500 של סמסונג שבעלת עוצמת תאורה גבוהה שמשתווה תכלס לחלק ממסכי הלד, אבל היא מעבר לתקציב שלך.