זיהוי רסיבר- sunsui rz-1500 -שווה משהו?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ניק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל חברי הפורום
ברשותי רסיבר סטריאו Sunsui RZ-1500,

מדובר בסך הכל ברסיבר סטריאו שנקנה בתחילת שנות ה-90 של חברת סנסוי עם 4 יציאות לחיבור רמוקלים של A וB בנפרד עם רדיו FM\AM מובנה (+אנטנה) ואפשרויות חיבור בננות מועטות(אדום =לבן) רגילות לחיבור מכשירים כמו טייפ קסטות, DVD וכו'. ואפשרות כיוון מדוייקת ידנית של BASS, Treble ו Balance בהתאמת A או B (או שניהם יחד).

קיבלתי אותו "מתנה" מאבי לאחר שקנה רסיבר חדש (קולנוע ביתי) של חברת פיוניר (821 למי שמכיר).
השאלה המתבקשת היא כמובן - האם הוא שווה משהו? מה היכולות שלו ביחס לרסיברים כיום? והאם הוא נחשב טוב מבחינת הרסברים של סנסנוי? מה שגם - אין לי מושג אם שייך לסנסנוי האמיתי והטוב שהיה פעם, או שיוצר אחרי שנהפך להיות "חברת מדבקה"? הוא פועל לחלוטין חוץ מהרדיו שנדפק לפני שנים, ואני סך הכל מרוצה ממנו כי הוא מעניק סאונד חם שאין היום ובאס שכבר אי אפשר למצוא ברסיברים כיום.

מה דעתכם? לשמור ולשמר או לזרוק?
תודה מראש! :D
(הרסיבר מקדימה)
 (הרסיבר מקדימה)

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #2 

למרבה הצער,הוא רחוק מאוד מלהזכיר את המוצרים הקלאסיים הטובים של סאנסוי.הרסיבר הזה נוצר בתקופה שהחברה הייתה על כבר על "פי פחת",והיא יצרה בתקופה הזאת רסיברים זולים במטרה לנסות להתחרות בחברות היפניות האחרות בתקופה הניינטיז.זה לא ממש הצליח לה,ואיכות הבניה הזולה של הרסיברים האלה(כדי לצאת "על ידי חובה") מוכיחה את זה.מוצרים טובים של סאנסוי-נוצרו מ-1970 עד 1980,לקראת הסוף של החברה נוצרו מספר מוצרי היי אנד של החברה ששווקו לשוק היפני בלבד,ואז החברה המקורית חדלה מלפעול.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

זה רסיבר זול ובסיסי שהיום אין לו ערך כספי ממשי (בוודאי אם הרדיו לא עובד), אבל אם הוא מסב לך הנאה, אין סיבה לא להמשיך ולהשתמש בו. מעניין שאתה מתאר את הסאונד שלו כחם, כי בזמנם הרסיברים מהסידרה הזו נחשבו קרים. כנראה שהזמנים משתנים, ואיתם גם הסטנדרטים. בכל אופן יש להניח שהוא עדיף על מרבית רסיברי הקולנוע הביתי המודרניים. יצא לי להאזין לדגם שלך כשהיה חדש לפני כ-20 שנה, ולמעשה יש לי במחסן את אחד הדגמים הבכירים בסידרה - RZ-7000 שהוא מאוחר יותר (סביבות 95'-96') וחזק יותר - 100W לערוץ (שלך הוא בסביבות 30W-40W). וכפי שקוש כתב, זה אכן של חברת סנסוי המקורית אבל מהשנים האחרונות לפעילותה וברמה נמוכה יותר ממוצריה הוותיקים יותר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”