מחפש המלצות למכונה, בתקציב 3500 ש"ח
-
Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
המכונה מיועדת להורים שלי שרוצים להשתדרג.
כרגע האופציה שנשקלה היא האסקסו דרים, אבל אם יש לכם המלצות למכונות טובות יותר, אשמח לשמוע.
אגב, אני יודע שמאוד מומלץ לקנות מכונה בפחות ולהוסיף מטחנה, אבל כבר העליתי את האופציה בפניהם, והם לא מעוניינים בהתעסקות שהיא מעבר למה שכבר דורשת מכונה כזו.
תודה מראש.
כרגע האופציה שנשקלה היא האסקסו דרים, אבל אם יש לכם המלצות למכונות טובות יותר, אשמח לשמוע.
אגב, אני יודע שמאוד מומלץ לקנות מכונה בפחות ולהוסיף מטחנה, אבל כבר העליתי את האופציה בפניהם, והם לא מעוניינים בהתעסקות שהיא מעבר למה שכבר דורשת מכונה כזו.
תודה מראש.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בוא נשים את הדברים ככה: זה לא התעסקות שהיא מעבר למה שכבר דורשת מכונה כזו זו התעסקות מחייבת. אי אפשר להוציא קפה טוב ממכונה ידנית ללא מטחנה. זה מחייב. זה לא אקסטרא. אין טעם בכלל לקנות מכונה ללא מטחנה.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אם הם רוצים להתעסק עם מטחנה זה ייסתיים בכישלון ומפח נפש ולכן במחיר הזה תמליץ להם על מכונה אוטמטית
שטוחנת וחולטת בלחיצת כפתור אחד. קרא המלצות בפורום של קפסולות ואוטמטיות. התוצאה בכוס תהיה פחות טובה מידנית עם מטחנה צמודה אבל טובה יותר ועיקבית מידנית בלי מטחנה.
שטוחנת וחולטת בלחיצת כפתור אחד. קרא המלצות בפורום של קפסולות ואוטמטיות. התוצאה בכוס תהיה פחות טובה מידנית עם מטחנה צמודה אבל טובה יותר ועיקבית מידנית בלי מטחנה.
-
Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
עקרונית אין בעייה לכייל את המטחנה במקום שהם קונים ממנו קפה(Sapore) ולזכור איזה דרגת טחינה זו לפעמים הבאות, כי גם המכונה משם, אבל זה עדיין באסה אם רוצים לגוון.
בכל אופן, תודה רבה על העזרה, אני אעביר להם את התשובות שלכם, ונקווה שהם ישתכנעו לקנות ידנית עם מטחנה (כדי שיהיה לי איך להכין קפה איכותי כשאני בא לבקר) ולא אוטומטית.
בכל אופן, תודה רבה על העזרה, אני אעביר להם את התשובות שלכם, ונקווה שהם ישתכנעו לקנות ידנית עם מטחנה (כדי שיהיה לי איך להכין קפה איכותי כשאני בא לבקר) ולא אוטומטית.