עזרה ברכישת xbox
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שלום חברים
חברה שלי הביעה רצון לקנות xbox עם kinect ו-sports. התחלתי להסתכל על הקונסולה ואני רואה שיש דגם עם דיסק של 4 ג'יגה וקינקט, ודגם עם 250 ג'יגה ללא קינקט. האם מישהו יכול להסביר האם דגם של 4 ג'יגה הוא מוגבל במשהו לעומת הדגם עם דיסק גדול יותר?
האם מישהו יכול להמליץ על החנות באזור ת"א?
תודה רבה
דימה
חברה שלי הביעה רצון לקנות xbox עם kinect ו-sports. התחלתי להסתכל על הקונסולה ואני רואה שיש דגם עם דיסק של 4 ג'יגה וקינקט, ודגם עם 250 ג'יגה ללא קינקט. האם מישהו יכול להסביר האם דגם של 4 ג'יגה הוא מוגבל במשהו לעומת הדגם עם דיסק גדול יותר?
האם מישהו יכול להמליץ על החנות באזור ת"א?
תודה רבה
דימה
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
המגבלה היא כמובן בשטח אחסון. דבר ראשון אפשר להתקין את המשחקים על הHDD(עדיין צריך לשים את הדיסק בשביל להתחיל את המשחק). זה גורם למשחק לעלות קצת יותר מהר ושומר על עינית של כונן הDVD. אפשר גם להוריד חבילות הרחבה ודמואים מהLIVE. אם כל זה לא מעניין אותך ה4GB מספיק בהחלט.
"על החתום...."
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

תודה על התגובה!
אני מטלבת עכשיו בין שתי אפשרויות:
1. http://www.amazon.co.uk/Xbox-250GB-Cons ... ROKL5A1OLE
2. http://www.amazon.de/Kinect-Sports-Cent ... 360+kinect
יש הבדל במחיר, אבל גם חבילות הן שונות. השניה כוללת sports ו-dance central. האם זה מחיר הגיוני לתוספת של המשחקים? ועוד שאלה, אולי משהו ידע לענות: באתר הגרמני המחיר מצויין כולל מע"מ, למרות שביצאו מאירופה המחיר אמור להיות ללא מע"מ, הוא אמור להיות משלום בארץ. אז השאלה היא על כמה עומד מע"מ בגרמניה?
תודה לעוזרים
דימה
אני מטלבת עכשיו בין שתי אפשרויות:
1. http://www.amazon.co.uk/Xbox-250GB-Cons ... ROKL5A1OLE
2. http://www.amazon.de/Kinect-Sports-Cent ... 360+kinect
יש הבדל במחיר, אבל גם חבילות הן שונות. השניה כוללת sports ו-dance central. האם זה מחיר הגיוני לתוספת של המשחקים? ועוד שאלה, אולי משהו ידע לענות: באתר הגרמני המחיר מצויין כולל מע"מ, למרות שביצאו מאירופה המחיר אמור להיות ללא מע"מ, הוא אמור להיות משלום בארץ. אז השאלה היא על כמה עומד מע"מ בגרמניה?
תודה לעוזרים
דימה
המשחקים האלה כבר ישנים, לא בדקתי את ההפרש במחיר אבל אם הוא יוצא יותר מ - 100 ש״ח הייתי מוותר. תוכל לרכוש משחקים קינקט משומשים ובזול בארץ ואיביי.
לגבי מע״מ, אני לא בטוח שזה מה שראית אלא מס קנייה כלשהו או אולי ביטוח משלוח. המשלוח לא יוצא יקר ?
לגבי מע״מ, אני לא בטוח שזה מה שראית אלא מס קנייה כלשהו או אולי ביטוח משלוח. המשלוח לא יוצא יקר ?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מחזק.gal-cohen כתב:שים לב שאתם צריכים סלון גדול יחסית עבור הקינקט...
אחד החסרונות הבולטים שלו....
רכשתי את הקינקט והוא לא מנוצל. עטוף בניילון עד שנעבור לדירה גדולה יותר. יש לי 3 מטר מהמסך עד לספה וזה בקושי מספיק לשחקן אחד, על שניים אין מה לדבר בכלל.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

כן, אם נראה שסלון לא מספיק נקנה עוד טלפויזיה ונעביר הכל לחדר הפנוי, אין ברירה אחרת נראה לי. אבל לרוב נצטרך את המרחב רק לשחקן אחד אני חושב.
מה שכן, הגעתי למקנה שלהזמין מ-amazon UK, יוצא הכי זול בינתיים. xbox+kineck+sports+dance central ביוחד יוצא 1110 ש"ח כולל משלוח ולפני מע"מ
מה שכן, הגעתי למקנה שלהזמין מ-amazon UK, יוצא הכי זול בינתיים. xbox+kineck+sports+dance central ביוחד יוצא 1110 ש"ח כולל משלוח ולפני מע"מ
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
בחדר הפנוי או בכל חלל אחר תצטרך לפי ההצהרה של MS מינימום 2 מטרים.dima_vy כתב:כן, אם נראה שסלון לא מספיק נקנה עוד טלפויזיה ונעביר הכל לחדר הפנוי, אין ברירה אחרת נראה לי. אבל לרוב נצטרך את המרחב רק לשחקן אחד אני חושב.
מה שכן, הגעתי למקנה שלהזמין מ-amazon UK, יוצא הכי זול בינתיים. xbox+kineck+sports+dance central ביוחד יוצא 1110 ש"ח כולל משלוח ולפני מע"מ...
זה שהגיב מעליך מדבר על כך שאפילו 3 מטרים לא מספיק לו.
אישית אני לא סובל את הקינקט, הוא לא אפוי עדיין כמו שצריך.
יש לו לאגים, בעיה בזיהוי ואינו CASUAL בכלל, אלא פשוט מוצר נישה שלא עובד כמו שצריך.
אם אתם מחפשים לעשות כושר אמיתי דרך יחידת בידור - ה WII יהיה המוצר האולטימטיבי.
הרבה יותר מהנה, הרבה יותר מבחר של משחקים, הרבה יותר מבחר אביזרים - ותוצאות בשטח, על אשתי היפהפיה.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

בסוף קנינו בארץ. אכן מרחב של שני מטר מהטלויזיה ממש לא מספיק. אצלינו אפשר להטועות טלויזיה וגם קינקט, בזוית כזאת שכן יש מספיק מקום לשני שחקנים. לגבי איכות של הזיהוי - דווקא נראה לי בסדר. בהתחלה היו קצת בעיות, עד שהבנתי שצריך לכייל אותו. אבל סך הכל נראה ממש בסדר, וחברה שלי בינתיים מרוצה