הודעה : הרחבת תוסף play to XBMC לכרום
שלום לכולם
מי שמשתמש בתוסף של XBMC לכרום שמאפשר לשלוח קליפים מיו טיוב לXBMC בטח מכיר את המגבלה שלא ניתן לשלוח רשימות אלא רק קליפים בודדים,
מכיון שאני משתמש קבוע בתוסף החלטתי להרחיב אותו ולהוסיף את היכולת הזאת . האמת שלמדתי הרבה על XBMC API ועל כרום ככה שנראה אפשר יהיה לעשות הרבה יותר דברים בעתיד
עדכון 25.6.2013 : השינויים שלי נכנסו לגרסה הרשמית של הפלגין , ניתן להוריד מחנות כרום
( חפשו play to XBMC)
תהנו
שלומי
מי שמשתמש בתוסף של XBMC לכרום שמאפשר לשלוח קליפים מיו טיוב לXBMC בטח מכיר את המגבלה שלא ניתן לשלוח רשימות אלא רק קליפים בודדים,
מכיון שאני משתמש קבוע בתוסף החלטתי להרחיב אותו ולהוסיף את היכולת הזאת . האמת שלמדתי הרבה על XBMC API ועל כרום ככה שנראה אפשר יהיה לעשות הרבה יותר דברים בעתיד
עדכון 25.6.2013 : השינויים שלי נכנסו לגרסה הרשמית של הפלגין , ניתן להוריד מחנות כרום
( חפשו play to XBMC)
תהנו
שלומי
נערך לאחרונה על ידי shlomico ב 25/06/2013 17:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
כל הכבוד!! תודה רבה. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
העליתי גרסה חדשה(1.3.3.1) - עם תיקון באג משמעותי ,
אם הנגן לא היה פעיל הרשימה הייתה מתחילה תמיד מהקליפ האחרון ואחר כך מסתיימת .
אם הנגן לא היה פעיל הרשימה הייתה מתחילה תמיד מהקליפ האחרון ואחר כך מסתיימת .
נניח שאני בחדר עם לפטופ , והילדות בסלון - או אפילו אני בסלון עם לפטופ והן רואות משהו בטלויזיה (שמחוברת ל XBMC)
עכשיו במקום לחפש בתוסף של יוטיוב אני פשוט מחפש על הלפטופ ושולח להצגה בטלויזיה (XBMC) מה שאני הוספתי זה היכולת לשלוח גם רשימות לא רק קליפים בודדים.
זה מאד נוח שיושבים עם אנשים בסלון ויש דרישות לקליפים בויוטיוב , ככה אפשר להכין רשימת השמעה לפי דרישה (בניגוד לאלו שאתה מכין מראש )
שלומי
עכשיו במקום לחפש בתוסף של יוטיוב אני פשוט מחפש על הלפטופ ושולח להצגה בטלויזיה (XBMC) מה שאני הוספתי זה היכולת לשלוח גם רשימות לא רק קליפים בודדים.
זה מאד נוח שיושבים עם אנשים בסלון ויש דרישות לקליפים בויוטיוב , ככה אפשר להכין רשימת השמעה לפי דרישה (בניגוד לאלו שאתה מכין מראש )
שלומי
מצטער שאני חופר - אבל עוד משהו שאני אוהב בו זה שהוא בעצם גם שלט מינימלי - במיוחד הווליום זה שימושי , ככה שאם אני על המחשב ויש פתאום קליפ בווליום גבוה אני לא צריך לחפש את השלט של המגבר , העכבר או משהו אחר.
גם אפשר לעצור להריץ קדימה וכולי .
גם אפשר לעצור להריץ קדימה וכולי .
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
קודם כל תודה.
דבר שני, זה עובד לי אבל אני לא יכול לצפות ברשימת הקליפים שהוספתי ל queue .. נניח אני לוקח שיר, ומנגן אותו..
ואז הולך לשיר אחר ועושה לו Queue + , אז יהיה כתוב לי בירוק playing 1/2 אבל ה queue list עדיין אפור, ולא כמו אצלך בתמונה שצירפת.
אצלי הוא תמיד נשאר אפור ולא ניתן ללחיצה.
תודה, תומר
דבר שני, זה עובד לי אבל אני לא יכול לצפות ברשימת הקליפים שהוספתי ל queue .. נניח אני לוקח שיר, ומנגן אותו..
ואז הולך לשיר אחר ועושה לו Queue + , אז יהיה כתוב לי בירוק playing 1/2 אבל ה queue list עדיין אפור, ולא כמו אצלך בתמונה שצירפת.
אצלי הוא תמיד נשאר אפור ולא ניתן ללחיצה.
תודה, תומר
הכפתור יהיה זמין רק שאתה בתוך רשימה של youtube
כלומר חיפשת משהו מצאת רשימה לחצת על play all in youtube - רק אז הפלגין יזהה שיש רשימה
מקווה שהייתי ברור
כלומר חיפשת משהו מצאת רשימה לחצת על play all in youtube - רק אז הפלגין יזהה שיש רשימה
מקווה שהייתי ברור
עוד משהו הקליפים שאתה רואה אצלי הם מהדף שאני נמצא בו ביוטיוב - כלומר רשימה , והכפתור תפקידו רק לקחת את כל אלו (בהנחה שאתה ברשימה) ולזרוק על XBMC
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אז הצעת ייעול היא להוסיף את מה שאני חשבתי, שבמידה ואני נכנס לקליפ, עושה לו PLAY, ואז הולך לקליפ אחר ועושה לו QUEUE אז כבר אז יהיה לי ניהול על מה הוספתי, ורשימה שאפשר לעשות לה ADD REMOVE וכו'.
בכל אופן, גם אם לא, וזה משהו לשימוש אישי שלך, אז בכיף בקטנה.. תודה!
בכל אופן, גם אם לא, וזה משהו לשימוש אישי שלך, אז בכיף בקטנה.. תודה!
קודם כל אתה טועה ומטעה - YATSE לא נותן לשלוח רשימות שלמות מיוטיוב לXBMC אלא רק נותן אפשרות לנגן/ להכניס לתור את הקליפ הנוכחיzahi כתב:מה שעשית פה זה משהו ש Yastse (שלט למערכת אנדרואיד) עושה ואפילו יותר ....
שנית - זה תוסף לכרום , כלומר מיועד לאנשים שעובדים על PC ורוצים לשלוט ב XBMC
אז ...
מאפשר לשלוח קליפים ורשימות (של אנשים אחרים לא שלך) מיוטיוב ל XBMCtomer1749 כתב:לא הבנתי מה התוסף עושה...
גם מאפשר לשלוט בווליום להעביר קדימה אחורה לעצור
הוא בעצם מתקשר עם התוסף של יוטיוב ב XBMC
תקרא את הפוסטים הקודמים בשירשור
עדכון (גם בפוסט הראשון) : השינויים שלי נכנסו לגרסה הרשמית של הפלגין ( למעט שינויים קלים הוא הוריד את האיזור שמראה איזה קליפים יש ברשימה של יוטיוב )
אז מעכשיו ניתן להוריד מחנות כרום חפשו play to XBMC
(עד השינוי הבא שלי
)
אז מעכשיו ניתן להוריד מחנות כרום חפשו play to XBMC
(עד השינוי הבא שלי
הרגשתי שיש צורך להעלות מחדש את השרשור הזה כי בטח לא הרבה יודעים על קיומו , ההודעה האחרונה בשרשור נכתבה לפני שנה מאז עודכן הפלאגין ותומך בין השאר ב
YouTube, Vimeo, DailyMotion, CollegeHumor, eBaumsWorld, LiveLeak, Twitch.tv, Khan Academy, Hulu, ARD MediaTek, Freeride.se, SoundCloud, MyCloudPlayers, MixCloud and even magnet links.
בגדול זהו פלאגין לכרום המשדר בלחיצה עליו את הוידאו בעמוד שאנו נמצאים בו במחשב לתוך XBMC אחר (מחובר ל TV) בגדול אותה פעולה שעושה ה CHROMCAST
מומלץ ביותר ועובד
תומך גם ב XBMC TORRENT
https://google.com/webstore/deta ... bden?hl=en
YouTube, Vimeo, DailyMotion, CollegeHumor, eBaumsWorld, LiveLeak, Twitch.tv, Khan Academy, Hulu, ARD MediaTek, Freeride.se, SoundCloud, MyCloudPlayers, MixCloud and even magnet links.
בגדול זהו פלאגין לכרום המשדר בלחיצה עליו את הוידאו בעמוד שאנו נמצאים בו במחשב לתוך XBMC אחר (מחובר ל TV) בגדול אותה פעולה שעושה ה CHROMCAST
מומלץ ביותר ועובד
תומך גם ב XBMC TORRENT
https://google.com/webstore/deta ... bden?hl=en