מקלט עידן+ עם חיבור אנטנה אנלוגי
בשעה טובה אנחנו מעוניינים לעבור לעידן+.
שאלתי היא האם יש ממיר הקולט גם ערוצים של עידן+ וגם יכול להתחבר לשקע אנטנה ישן ויכול לקלוט משם שידורים, בדומה לטלויזיה ישנה (לא השטוחות שבאות ללא יכולת סריקת ערוצים) - להבנתי מהסבר שקיבלתי מהשכנים יש ערוצים שניתן לקלוט מתוך האנטנה של הבניין שאינם בחבילת עידן.
תודה,
שאלתי היא האם יש ממיר הקולט גם ערוצים של עידן+ וגם יכול להתחבר לשקע אנטנה ישן ויכול לקלוט משם שידורים, בדומה לטלויזיה ישנה (לא השטוחות שבאות ללא יכולת סריקת ערוצים) - להבנתי מהסבר שקיבלתי מהשכנים יש ערוצים שניתן לקלוט מתוך האנטנה של הבניין שאינם בחבילת עידן.
תודה,
ממיר עידן + הוא דיגיטלי בלבד, כלומר אינו קולט שידורים אנלוגיים.
ייתכן והשכנים מתכוונים לשידורים אנלוגיים - אותם אתה אולי יכול לקלוט עם טלויזיה או וידאו וכו'. אולי ירדן, מצריים וכו'.
כמו כן ייתכן ותוכל לקלוט בעזרת ממיר עידן+ גם שידורים דיגיטליים מקפריסין או מצריים, תלוי היכן אתה נמצא, גובה הבניין/אנטנה וכו'.
ייתכן והשכנים מתכוונים לשידורים אנלוגיים - אותם אתה אולי יכול לקלוט עם טלויזיה או וידאו וכו'. אולי ירדן, מצריים וכו'.
כמו כן ייתכן ותוכל לקלוט בעזרת ממיר עידן+ גם שידורים דיגיטליים מקפריסין או מצריים, תלוי היכן אתה נמצא, גובה הבניין/אנטנה וכו'.
ברור לי לחלוטין שהשידורים שנקלטים באמצעות הממיר הם דיגיטאליים וגם באמצעות אנטנה.
כרגע יש לי טלויזיה CRT עם מקלט פנימי שמתחברת לאנטנה של הבניין, אני קולט בנוסף לערוצים הרגילים גם את ערוצים נוספים שהייתי שמח לשמור.
במידה ואחליף טלויזיה לטלויזיה שטוחה, ככל שהבנתי אין לה מקלט פנימי.
מה שחשבתי הוא לקנות מקלט עידן+ אשר יש לו *בנוסף* לקליטת DTT גם מקלט פנימי שמתחבר לקיר.
האם מישהו מכיר מקלט כזה?
כרגע יש לי טלויזיה CRT עם מקלט פנימי שמתחברת לאנטנה של הבניין, אני קולט בנוסף לערוצים הרגילים גם את ערוצים נוספים שהייתי שמח לשמור.
במידה ואחליף טלויזיה לטלויזיה שטוחה, ככל שהבנתי אין לה מקלט פנימי.
מה שחשבתי הוא לקנות מקלט עידן+ אשר יש לו *בנוסף* לקליטת DTT גם מקלט פנימי שמתחבר לקיר.
האם מישהו מכיר מקלט כזה?
לא מובן בדיוק למה אתה מתכוון. מקלט דיגיטלי מפענח רק שידורים דיגיטליים. הוא מתחבר לאותו שקע בקיר.
כשאתה מפעיל טלוויזיה חדשה אתה נשאל אם ברצונך לסרוק רק ערוצים דיגיטליים או דיגיטליים + אנלוגיים.
בכל מקרה האנלוג בסוף ימיו, עוד מעט גם שכנינו יכבו את המשדרים.
כשאתה מפעיל טלוויזיה חדשה אתה נשאל אם ברצונך לסרוק רק ערוצים דיגיטליים או דיגיטליים + אנלוגיים.
בכל מקרה האנלוג בסוף ימיו, עוד מעט גם שכנינו יכבו את המשדרים.
בטלוויזיות חדשות יש גם טיונר אנלוגי וגם דיגיטלי.
אם תקנה טלוויזיה כזאת תראה גם את הערוצים שאתה רואה כיום וגם עידן פלוס, בלי צורך בממיר.
אם תקנה טלוויזיה עם טיונר אנלוגי בלבד תמשיך לקלוט את הערוצים האנלוגיים כמו שאתה עושה כיום, ותוכל להוסיף ממיר עידן פלוס ודרכו לקבל בנוסף את הערוצים הדיגיטליים.
אם תקנה טלוויזיה כזאת תראה גם את הערוצים שאתה רואה כיום וגם עידן פלוס, בלי צורך בממיר.
אם תקנה טלוויזיה עם טיונר אנלוגי בלבד תמשיך לקלוט את הערוצים האנלוגיים כמו שאתה עושה כיום, ותוכל להוסיף ממיר עידן פלוס ודרכו לקבל בנוסף את הערוצים הדיגיטליים.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בחלק מהממירים (כגון ה-KONKA 980 הישן והטוב) יש יציאת LOOP המאפשרת העברה של האות לטלויזיה כמו שהוא, ואז אפשר להשתמש בטיונר האנלוגי הרגיל של הטלויזיה כדי לקלוט ערוצים אנלוגיים זרים. גם אם אין, אפשר להשתמש במפצל RF כדי לחבר את האנטנה גם לממיר וגם לטלויזיה (שים-לב שמפצל גורם לניחות מסויים באות אז אל תעשה את זה אם הקליטה באיזור שלך לא טובה).
נכון להיום בכל הטלויזיות החדשות שראיתי עדיין יש טיונר אנלוגי ובחלק גדול מהן יש גם DVB-T מובנה שמייתר אפילו את הצורך בממיר.
נכון להיום בכל הטלויזיות החדשות שראיתי עדיין יש טיונר אנלוגי ובחלק גדול מהן יש גם DVB-T מובנה שמייתר אפילו את הצורך בממיר.