עזרה בחיבור ל Smart Tv בפיליפס 6008
הי
בשעה טובה הותקנה הטלויזיה והצלחתי להיתחבר לנתב האלחוטי ( WIFI) אך כאשר אני מנסה להיכנס לsmart tv מופיעה לי ההודעה (באנגלית)"לא מוצא את השרת נסה מאוחר יותר" אני מנסה כבר מספר שעות ומקבל אותה הודעה.
אני רואה שהטלויזיה מחוברת ויש לה כתובת IP .מה יכולה להיות הסיבה שאין אפשרות להשתמש ב smart tv .
אשמח לעזרה ממי שיש ברשותו פיליפס או שיש לו מידע שיכול לעזור תודה
בשעה טובה הותקנה הטלויזיה והצלחתי להיתחבר לנתב האלחוטי ( WIFI) אך כאשר אני מנסה להיכנס לsmart tv מופיעה לי ההודעה (באנגלית)"לא מוצא את השרת נסה מאוחר יותר" אני מנסה כבר מספר שעות ומקבל אותה הודעה.
אני רואה שהטלויזיה מחוברת ויש לה כתובת IP .מה יכולה להיות הסיבה שאין אפשרות להשתמש ב smart tv .
אשמח לעזרה ממי שיש ברשותו פיליפס או שיש לו מידע שיכול לעזור תודה
תודה חברה על העזרה בסופו של דבר הצלחתי להתחבר .דרך אגב המסך הגיע עם עידכון קושחה מחודש מרץ וראיתי באתר של פיליפס במדינות כמו טורקיה פולין וגרמניה שלהם דגם זהה למה שמגיע לארץ שיש עידכון מחודש אפריל הורדתי למחשב האם לבצע עידכון ?
תלחץ כפתור Home -הגדרות - בחר הגדרות אינטרנט - אלחוטי - בחר סוג הבטחה (אצלי wep) תבחר סטנדרט ותקיש סיסמה כניסה לראוטרfuntizuma כתב:איך הצלחת?davidler כתב:תודה חברה על העזרה בסופו של דבר הצלחתי להתחבר .ד...
משהו מעבר לאיפוס ההגדרות של הטלויזיה?...
אצלי המסך מחובר לאינטרנט ואפילו דרך רשת רגילה (חוטית).תלחץ כפתור Home -הגדרות - בחר הגדרות אינטרנט - אלחוטי - בחר סוג הבטחה (אצלי wep) תבחר סטנדרט ותקיש סיסמה כניסה לראוטר...
אני עדיין מקבל את ההודעה המעצבנת.
אני יודע ששחזור הגדרות יצרן - עוזר, אבל אז צריך להגדיר את המסך מחדש.
חשבתי שיש משהו פחות קיצוני.