כיוונן קולנוע ביתי ויציאה מהמחשב
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי
ברסיבר pioneer vsx822
קדמיים פולקאודיו tsi 100 מדפיים
וסנטר של פולקאודיו CS1
סאב של JBL SP150
המערכת נועדה ב70% לסרטים וכל השאר מוזיקה.
כל האושר הזה מחובר למחשב כרגע בשתי דרכים:
דרך יציאת HDMI מהמחשב ודרך איירפלאי לנגינה של מוזיקה מהאייטיונז.
השאלות הן:
- האם יש איזשהי תכנה שבעזרתה ניתן לכייל את המערכת ואיפה אני יכול לקרוא על תכניות הסראונד השונות? (אני מכיר את MCAAC של פיוניר אבל הוא עדיין נותן לי צליל שטוח מדיי).
- לאיזה כניסה של הרסיבר עדיף לחבר את הHDMI שמגיע מהמחשב? כתלות בכניסה אני מקבל תוכניות סראונד משתנות.
- איזה זוג אחוריים אני יכול לקנות כדי לקבל מערכת שלמה עם סראונד איכותי?
מדובר על סלון ממוצע והעדיפות היא לרמקול שהוא סטלייט (יש קושי לתלות מדפיים וגם המרחק של הספה מהקיר הוא מינימאלי).
תודה רבה לכל העונים.
לאחרונה התחדשתי
ברסיבר pioneer vsx822
קדמיים פולקאודיו tsi 100 מדפיים
וסנטר של פולקאודיו CS1
סאב של JBL SP150
המערכת נועדה ב70% לסרטים וכל השאר מוזיקה.
כל האושר הזה מחובר למחשב כרגע בשתי דרכים:
דרך יציאת HDMI מהמחשב ודרך איירפלאי לנגינה של מוזיקה מהאייטיונז.
השאלות הן:
- האם יש איזשהי תכנה שבעזרתה ניתן לכייל את המערכת ואיפה אני יכול לקרוא על תכניות הסראונד השונות? (אני מכיר את MCAAC של פיוניר אבל הוא עדיין נותן לי צליל שטוח מדיי).
- לאיזה כניסה של הרסיבר עדיף לחבר את הHDMI שמגיע מהמחשב? כתלות בכניסה אני מקבל תוכניות סראונד משתנות.
- איזה זוג אחוריים אני יכול לקנות כדי לקבל מערכת שלמה עם סראונד איכותי?
מדובר על סלון ממוצע והעדיפות היא לרמקול שהוא סטלייט (יש קושי לתלות מדפיים וגם המרחק של הספה מהקיר הוא מינימאלי).
תודה רבה לכל העונים.
תודה רבה על התגובות...
ניגנתי עם בי אס פלייר וxbmc סרטים באיכות סאונד 5.1
ניגנתי מוזיקה עם itunes דרך חיבור hdmi וכלום
תוך כדי כמובן שיחקתי עם הגדרות סראונד של הרסיבר
החיבור מתבצע דרך כרטיס nvidia gtx 650, עדכנתי דרייברים וקיבלתי שיפור מסויים בסאונד של הקדמיים אבל עדיין לא סראונד תקין
ניסיתי את אופציית ext stereo אבל שם מתקבל צליל סטריאו שמשודר בקדמיים והאחוריים ואין הפרדה של צליל כנדרש
שמתי לב גם שאני שומע את הקדמיים באיכות הרבה פחות טובה ממה ששמעתי אותם בחנות כשהיו מחוברים לאונקיו tx414, אבל כאן כבר הבדלי רסיבר יכולים להשפיע
החיבור מתבצע דרך כרטיס nvidia gtx 650, עדכנתי דרייברים וקיבלתי שיפור מסויים בסאונד של הקדמיים אבל עדיין לא סראונד תקין
ניסיתי את אופציית ext stereo אבל שם מתקבל צליל סטריאו שמשודר בקדמיים והאחוריים ואין הפרדה של צליל כנדרש
שמתי לב גם שאני שומע את הקדמיים באיכות הרבה פחות טובה ממה ששמעתי אותם בחנות כשהיו מחוברים לאונקיו tx414, אבל כאן כבר הבדלי רסיבר יכולים להשפיע
אין כזה דבר זה משהו בהגדרות של המחשב.bvlp כתב:תודה רבה על התגובות...
שמתי לב גם שאני שומע את הקדמיים באיכות הרבה פחות טובה ממה ששמעתי אותם בחנות כשהיו מחוברים לאונקיו tx414, אבל כאן כבר הבדלי רסיבר יכולים להשפיע...
40 שנה לך תיזכור..
זה גם הכיוון שבו הלכתי, היום חיברתי לרסיבר נגן סידי עם flac שנצרב לדיסק אודיו ע״י האייטיונז
לא הגעתי לרמה של האונקיו...
מחר/ מחרתיים אמורים להתקין בחנות רסיבר של פיוניר ואני אנסה לשמוע את הפולק אודיו שם ולהשוות למה שיש בבית
אבל כרגע מרגיש לי שאני אנסה להחזיר את ה 822 ולקחת במקומו את האונקיו tx-414nr
לא הגעתי לרמה של האונקיו...
מחר/ מחרתיים אמורים להתקין בחנות רסיבר של פיוניר ואני אנסה לשמוע את הפולק אודיו שם ולהשוות למה שיש בבית
אבל כרגע מרגיש לי שאני אנסה להחזיר את ה 822 ולקחת במקומו את האונקיו tx-414nr
לקחתי את הפיוניר חזרה לחנות... השוויתי מול האונקיו והבנתי כי הצליל שלו שטוח קצת יותר באופן כללי,
בכל מקרה המוכר עזר לי להגביר את היציאה לסאב והמערכת הכוללת נשמעת כרגע טובה יותר...
בהחלט הייתי מחליף לאונקיו 414, העניין הוא שנכון להיום הדגם הזה הוא בלי אייר פלאי
בכל מקרה המוכר עזר לי להגביר את היציאה לסאב והמערכת הכוללת נשמעת כרגע טובה יותר...
בהחלט הייתי מחליף לאונקיו 414, העניין הוא שנכון להיום הדגם הזה הוא בלי אייר פלאי