f6100 סמסונג 55 י. שלום
י.שלום נותן 3 שנות אחריות ברוב המקרים
ובקשר לעברית זה שולי
לאחר הרכישה תתקשר ותגיד להם שאין לך עברית ,ולמחרת יבוא אליך טכנאי שבשנייה יכנס להגדרות טכנאי וישנה את המדינה ועוד כמה הגדרות שם ובכך הטלוויזיה תחשוב שהיא אסיאתית והמערכת תתמוך בעברית מלאה כולל מקלדת , כתוביות וכו ..
ובקשר לעברית זה שולי
לאחר הרכישה תתקשר ותגיד להם שאין לך עברית ,ולמחרת יבוא אליך טכנאי שבשנייה יכנס להגדרות טכנאי וישנה את המדינה ועוד כמה הגדרות שם ובכך הטלוויזיה תחשוב שהיא אסיאתית והמערכת תתמוך בעברית מלאה כולל מקלדת , כתוביות וכו ..
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14361
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
6100 זה 6100. אין 2 סוגים.
כפי שנאמר ההבדל בנותן האחריות והתמיכה בעברית.
ההבדל במחיר שציינת מוגזם לרעת היבוא הרשמי...תבדוק פיזית בחנות היבואן כמו א.ל.מ מה המחיר הריאלי והסופי ורק אחרי כן תקבל החלטה.
כפי שנאמר ההבדל בנותן האחריות והתמיכה בעברית.
ההבדל במחיר שציינת מוגזם לרעת היבוא הרשמי...תבדוק פיזית בחנות היבואן כמו א.ל.מ מה המחיר הריאלי והסופי ורק אחרי כן תקבל החלטה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
הבדלי המחיר בין יבואן הרשמי לפרללי גבוהים מאוד
ההתלבטות קשה
מניסיון קודם שהיה לי מול י. שלום נושא השירות לאחר קנייה לוקה בחסר

ההתלבטות קשה
מניסיון קודם שהיה לי מול י. שלום נושא השירות לאחר קנייה לוקה בחסר
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
עם כל הכבוד
לאחר בדיקה ההפרש הוא סכום לא קטן יש תמיכה בעברית. מלאההה ראיתי בעיניי ויש 3 שנים מלאות מפתה!!!!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14361
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
Re: עם כל הכבוד
אם ההפרש הוא כל כך גדול אז תתחדש ותהנה.avielbaz1 כתב:לאחר בדיקה ההפרש הוא סכום לא קטן יש תמיכה בעברית. מלאההה ראיתי בעיניי ויש 3 שנים מלאות מפתה!!!!...
רק קח בחשבון את הקישוריות המוגבלת בדגם הזה.
באופן אישי הייתי שואף ל 6400.
Re: עם כל הכבוד
מה הכוונה קישוריות מוגבלת??טלHD כתב:אם ההפרש הוא כל כך גדול אז תתחדש ותהנה.avielbaz1 כתב:לאחר בדיקה ההפרש הוא סכום לא קטן יש תמיכה בעברית. מלאההה ראיתי בעיניי ויש 3 שנים מלאות מפתה!!!!...
רק קח בחשבון את הקישוריות המוגבלת בדגם הזה.
באופן אישי הייתי שואף ל 6400....
Re: מה הכוונה קישוריות ?
טל מה הכוונה קישורית מוגבלתavielbaz1 כתב:ההבדל בין 6100 ל 6400 הוא סמארט שלא חשוב לי מחובר באופן קבוע מחשב סינמה...
מה מחירה עם אחריות יבואן רשמי? ולאיזה דגמים היא מקבילה ב LG?Yahon כתב:האם מישהו כבר רכש את הטלויזיה הזו ?
אני גם מעונייi לרכוש . המחיר ללא ספק טוב - אך האם יש catch
המחיר נמוך בכ2000 ש"ח מהמקבילות שלה ב-LG למשל
אשמח לשמוע תגובה ... תודה...