שאלה לגבי קנייה של מקרן
שלום לכולם
אחרי שקראתי את כל ה POSTים קיבלתי כיוון כללי אבל גם יצאתי קצת מבולבל
אני מחפש מקרן בעיר לצפייה של סרטים וסדרות , חדר יכול לקבל החשכה והתקציב עד 10K
תלת מימד לא ממש מעניין אבל זה גימיק נחמד. ממה שאני מבין כול היצרנים שם ולכן לא הייתי מתנגד לזה
1. ראשית רציתי לשאול LCD או DLP ? ברור שזה תלוי בדגם אבל מה מומלץ
2. איזה מקרן מומלץ ? ראיתי שאפסון ואופטימה ברשימה
אני יודע שככול שמוסיפים יותר כסף התמורה עולה אבל מנסיון לא תמיד התמורה שווה את התוספת
איזה מקרן יתן את התמונה הטובה ביותר (תמיכה ב- 3D) DLP או LCD ביחס למכיר ?
במילים פשוטות - best value for money
תודה מראש
ערן
אחרי שקראתי את כל ה POSTים קיבלתי כיוון כללי אבל גם יצאתי קצת מבולבל
אני מחפש מקרן בעיר לצפייה של סרטים וסדרות , חדר יכול לקבל החשכה והתקציב עד 10K
תלת מימד לא ממש מעניין אבל זה גימיק נחמד. ממה שאני מבין כול היצרנים שם ולכן לא הייתי מתנגד לזה
1. ראשית רציתי לשאול LCD או DLP ? ברור שזה תלוי בדגם אבל מה מומלץ
2. איזה מקרן מומלץ ? ראיתי שאפסון ואופטימה ברשימה
אני יודע שככול שמוסיפים יותר כסף התמורה עולה אבל מנסיון לא תמיד התמורה שווה את התוספת
איזה מקרן יתן את התמונה הטובה ביותר (תמיכה ב- 3D) DLP או LCD ביחס למכיר ?
במילים פשוטות - best value for money
תודה מראש
ערן
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
כיום LCD או DLP זה די עניין של טעם. האיכויות די דומות. תחושתי שבמקרני LCD יש פחות בעיות לאורך זמן. כמו כן ב DLP עדיין יש תופעות לוואי לחלק קטן מהצופים. בתקציב הזה הייתי הולך היום על EPSON EH-TW6100 . אחלה מקרן FULL HD ביחס למחיר ועוד כולל תלת מימד אמיתי. למרות שבפועל המחיר בזאפ יותר מהתקציב שלך, מציע שתדבר עם חנויות ותראה שפתאום אתה מקבל הנחה משמעותית שלדעתי תגיע לאזור התקציב שלך של 10K .
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
באירופה ה TW6100 עולה כ 1200 יורו. מיסים בכניסה לארץ זה עוד כ 2000 ש"ח. כלומר 7,500 בלי הובלה , עמילות מכס וכדומה. כמובן שאז אין לך אחריות בארץ. לדעתי ביבוא עצמי יעלה לך בסופו של דבר קצת מעל 8,000 ש"ח. לדעתי ממש לא שווה את הסיכון, על אחת כמה וכמה, ככל שידוע לי היבואן בארץ נותן אחריות שנתיים למקרן ושלוש שנים לנורה. בכל מקרה, אם תתעקש על חו"ל, הדגם הבא של אפסון הוא EH-TW8100 .
שלום לכולם
האם מישהו יכול להרים את הכפפה ולהכין המלצה למקרנים לפי קטגוריית מחיר כגון:
עד 5000 ש"ח
1.
2.
3.
עד 8000 ש"ח
1.
2.
עד 15000
עד 25000 וכדו
וכגדו הנושא עולה פה הרבה פעמים ואין תשובות אחידות בסופו של דבר העיינים של כולנו די דומות וזה שונה לגמרי מאוזניים וסוגי מוזיקה
תודה
ערן
האם מישהו יכול להרים את הכפפה ולהכין המלצה למקרנים לפי קטגוריית מחיר כגון:
עד 5000 ש"ח
1.
2.
3.
עד 8000 ש"ח
1.
2.
עד 15000
עד 25000 וכדו
וכגדו הנושא עולה פה הרבה פעמים ואין תשובות אחידות בסופו של דבר העיינים של כולנו די דומות וזה שונה לגמרי מאוזניים וסוגי מוזיקה
תודה
ערן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הקפיצה בקונטרסט היא משמעותית וזה נראה לעין בברור, פשוט שחור טוב יותר.בין השנים לך על ה 8100 בלי לחשוב פעמיים.EGMK כתב:תודה topprojector
אני חיי פה אז ככה שזה נשאר פה
ה- 8100 עולה 10K שקל (פה) השאלה האם ה- 4000 הנוספים נותנים קפיצה גדולה אני רק רואה Contrast Ratio יותר טוב
אשמח לשמוע מדוע כדאי להשקיע
תודה
ערן...