הטריק החדש של HOT: העלאת מחיר של עד 25 שקל בתוך תקופת ההטבה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
קשה להחמיץ את הקמפיין החדש של HOT בו הפורצים מגיעים לביתה של ריקי כהן מחדרה, ועל רקע יוקר המחיה מציעים לה "לחסוך בהוצאות התקשורת" באמצעות חבילת "טריפל הכל במחיר" אטרקטיבי. הפורצים (טחול ובולדוג) לא מציינים בפרסומת את עלות החבילה שהיא 469 שקל לחודש למזמינים באתר (ויותר למי שמזמין בטלפון), ואפשר גם לתהות על האגרסיביות של הקמפיין. אך מעבר לכך, עיון בסעיפי התקנון שלו מגלה חידושים והמצאות מבית היוצר של חברת הכבלים.
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/technation/1.2039733
כתבה ב Themarker:
http://www.themarker.com/technation/1.2039733
הם הכניסו את הסעיף "הספציפי" הזה בגלל שמעתה החבילות הן ללא הגבלת זמן כלשהיא. אתה מצטרף למבצע המחיר נשאר לך ורק אם החברה רוצה המחיר עולה, שלא כמו פעם ישר אחרי ה- 12 חודשים המחיר היה קופץ אוטומטית.Eksh כתב:נריה אכן יש סעיף של החברה רשאית לשנות את התנאים/מה שבחבילה/מחיר, אבל הסעיף הזה לפחות לדעתי "יותר מדי ספציפי"
זה + מע"מ (שאמנם העלו לא רק בהוט) + צמוד למדד וגם זה.. לא כיף...
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
למה אני לא מתפלא?
{{{{{ערכתי את ההודעה כי אסור בתכלית האיסור לדבר ולהעביר ביקורת על "הוט", ולכן לא אגיד את דעתי על הוט ואשמור אותה לעצמי בלבד}}}}}
{{{{{ערכתי את ההודעה כי אסור בתכלית האיסור לדבר ולהעביר ביקורת על "הוט", ולכן לא אגיד את דעתי על הוט ואשמור אותה לעצמי בלבד}}}}}
נערך לאחרונה על ידי הפרש_הבודד ב 12/06/2013 12:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הפרש_הבודד,
מלחמות אישיות נגד חברות והספאמה של האתר והפורומים בנושא מאוד ספציפי תוך כדי זילזול בגולשים אחרים וכינוי בשמות, לא מקובלים.
אני בהחלט יכול להבין מירמור וחוסר שביעות רצון משירות או מוצר של חברה, אבל לא מקבל "מלחמות דת" והצפה של כל שירשור.
ההודעות שלך נערכו. לתשומת ליבך.
מלחמות אישיות נגד חברות והספאמה של האתר והפורומים בנושא מאוד ספציפי תוך כדי זילזול בגולשים אחרים וכינוי בשמות, לא מקובלים.
אני בהחלט יכול להבין מירמור וחוסר שביעות רצון משירות או מוצר של חברה, אבל לא מקבל "מלחמות דת" והצפה של כל שירשור.
ההודעות שלך נערכו. לתשומת ליבך.
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אם הייתי אומר זאת על כולם, אבל על עצמי הייתי פוסח, אתה צודק, אבל אני האחרון שמזלזל באנשים, לא פה ולא באף אתר אחר.MartinHSabag כתב:הפרש_הבודד,
ההודעות שלך נערכו. לתשומת ליבך....
כפי שכתבתי לך בפרטי, אני שוקל פעמיים כל מילה שאני כותב, תמוהה בעניי הניסיון להשתיק עובדות..
אותה חברה מטרידה ונכנסת לעצמות של חלק מלקוחותיה, וגם למי שלא נמנה עם לקוחותיה, זו עובדה.
לגבי ההספמה (לטענתך), אם להביע דעה נחשב להספמה, ואם הסבר מפורט לפרטי פרטים נחשב להספמה אז הרמתי ידיים, לא תסבול יותר "מהספמות" מצידי, אבל קח בחשבון שזו סתימת פיות כוחנית. תודה.