XBMC , מנטרל את ההרחבה של ArgusTv

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dkv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי

יש לי שרת בבית ועליו מותקן Argus TV SERVER ו Dongle של עידן +

יש לי מחשב htpc בסלון מחובר קווי ( כמובן ) , במחשב מותקן לי xbmc והפעלתי את ההרחבה של argus וקיוונתי לשרת

כל המערכת עובדת מצויין , הקליטה במחדר של השרת טובה , והמחשב בסלון צופה ללא בעיות

הבעיה היחידה היא בסדר ההדלקה , במידה והשרת שלי כבוי ( לפעמים ) וגם המחשב בסלון , במידה ואני מדליק את השרת

ממתין איזה 3 - 4 דקות שהמחשב יעלה ואז מדליק את ה htpc בסלון הכל עובד מצויין

במידה ואני מדליק הפוך קודם את ה htpc ורק אחרי איזה שעה נזכר להדליק את השרת אזי ההרחבה של ה argus

עברה למצב מנוטרל , ועלי לגשת ולהפעיל את ההרחבה שוב ואז זה מתחיל לעבוד

משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה שההרחבה תמיד תהיה פעילה ותבצע חיפושים ? אני חושב שהיא מנסה 5

פעמים בזמן של חצי שעה ואז היא מנטרלת את ההרחבה

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

לא מתעסק בזה, ולא מכיר את ההרחבה, ויכול להיות שמישהו ייתן פתרונות קסם, אבל:
אמרת שהיא מנסה 5 פעמים בזמן של חצי שעה, ז"א שרץ פה איזה סקריפט מסוים שאפשר לשחק עליו
האם יש להרחבה הגדרות? אולי זה משתנה שאפשר לשנות דרך הממשק..
אם לא - תעשה DEBUG, חכה שההרחבה תבצע את החיפוש הזה שאתה קורא לו, ואז תסתכל בDEBUG LOG ותחפש מה היא בדיוק עושה..
משם קצת תכנות וצריך פשוט 'לחקות' את מה שהיא עושה, לדוגמא אם תראה שמתבצע איזה SCRIPT, אפשר להגדיר לו קיצור במקלדת, למשל שF5 יפעיל את ההרחבה.. ואז תקצר לך תהליכים, שתרצה תלחץ F5 וזהו..
כמו-כן, אם היא עושה את זה 5 פעמים, ז"א שאיפושהו בADDON SETTINGS המספר 5 כתוב שם, ואפשר לערוך את ההרחבה ע"י כניסה לקבצי ליבה שלה ושינוי המשתנה 5 , או שינוי החצי שעה.. מבין?
אני יודע שלא כל כך עזרתי, אבל אם לא ימצאו לך פתרון - תחפור בכיוון הזה

whiterabbitai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

אני לא יודעת לענות לך :(, אבל חודשים שאני מחפשת דרך לראות עידן פלוס מהאטנה שמחוברת למחשב דרך xbmc כרגע אני רואה עידן פלוס באנטנה חיצונית.
יהיה ממש נחמד לקבל הסבר איך עשית את זה.
ההבנה שאני לא יודעת כלום,עזרה להבין עוד קצת דברים שלא ידעתי.(הארנב הלבן)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”