רמקולים לPioneer SX-550

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Kitty פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

הגיע לידי פריט מעניין בהחלט - Pioneer SX-550

[img2=550x333]http://classicreceivers.com/wp-content/ ... -front.jpg[/img2]

אני מחפש רמקולים מדפיים (ובהמשך גם פטיפון) שיתאימו לרסיבר, אני חדש מאוד בתחום לכן אשמח לעצתכם בנושא.

התקציב הוא כ-2,000 שקלים חדשים. ייתכנו חרגיות לכן ולכן בהתאם לצורך.
הרמקולים ישבו בחדר (לא גדול, שיש בו גם מיטה, שולחן עבודה ושידת טלויזיה.. לא סגור עדיין על מיקום) ולכן אני חושב שיתאימו רמקולים מדפיים.
מכיוון שאני מתכנן בעתיד לחבר אליהם טלויזיה (ככל הנראה דרך VSX322 של Pioneer) אני רוצה שהם יתאימו לשניהם.

האם זה סט אפ מוזר SX-550 עבור פטיפון וVSX322 עבור טלויזיה/מחשב? האם ה SX-550 ייתן עבודה יותר טובה מהVSX כשמדובר בפטיפון (שכרגע בגדר אלמוני?) בכלל אפשר לחבר שני רסיברים לאותם הרמקולים?!? (כמובן שלא במקביל)

בעודי כותב את הפוסט הזה אני מבין שנכנסתי לפלונטר עם עצמי, אשמח לייעוץ והכוונה מנסיונם של חברי הפורום!!
תודה מראש!

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

קודם כל אחלה מגבר הפיונר הזה.אני מכיר אותו אישית והוא נשמע לא רע בכלל.
אני הייתי זורק את 322 :D ומשתמש רק בSX-550.בכל אופן לא תוכל גם ככה להשתמש בשניהם...לרסיבר הזה אין פרה אווט!
מה גם שלפיונר אין בכלל כניסת פונו,אז גם פטיפון לא תוכל לחבר אליו.
אתה מחפש רמקולים חדשים?או יד 2?בגדול יש דברים לא רעים בלוחות ומאד כדי ללכת על יד2 שם תקבל תמורה מאד גבוהה לכסף שלך.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #3 

הרסיבר הזה הוא 20 וואט לצד,תבחר זוג מדפיים עם נצילות גבוהה.הדגמים מהסידרה הזאת נחמדים מאוד,עם נטייה קלה לכיוון הסאונד "החם" אבל לא בצורה קיצונית.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”