logankungfu כתב:הי דרמבוי, מאוד נהניתי לקרוא את פוסט החיפושים שלך. תתחדש, נראית כמו אחלה מערכת!
האזנה נעימה!

...
תודה תודה!
האמת היה לי לא כל כך קשה לבחור.
ובשבילך אני אוסיף את המחשבות מהביקור האחרון שלי אצל ניסן ויגאל התותחים בפיוז שגרמו לקחת דווקא את הSETUP הזה:
קודם כל תכננתי להגיע לשני חנויות היום, ובגלל זה הייתי ממש עצבני על פקקים מעצבנים בכביש 4.
הכל התחיל בחניה.
בגלל שהבאתי לפיוז את הרמקולים שלי (שישנו להם מתחת לבית באוטו), אז הייתי צריך לחנות קרוב (ובפיוז זה בדרך כלל בעיה) ולקבל קצת עזרה עם ה-20 קילו של כל רמקול.
אז כאמור, מצאתי חניה ממש מול החנות (אפילו לא ב"כחול-לבן")
יגאל האדיב עזר לי עם הרמקולים וחיבר אותם למערכת. (אמנם בצורה פרוביזורית)
התחלתי עם שלושת המגברים הבאים:
NAD (סורי אבל אני לא זוכר דגם - לא ממש אהבתי)
NAIM NAIT 3
MYRYAD Z140
כולם עם CD של NAD.
לאחר האזנה שמעתי שה-NAD נשמע לי קרוב ל-NAIM אבל לא מפורט וחסר נפח קצת.
לאחר פסילתו, הצטרף AUDIOLAB לשלישיה (וגם כמו ה-NAD לא הבריק)
בסוף נשארו לי ה-NAIM מול ה-MYRYAD.
והמאפיינים של כל אחד בפירוט:
NAIM- חם (טיפה יותר מידי), בעל הרבה מיץ בבאס אבל לא מהיר מספיק למוזיקה שאני שומע, אבל לא מספיק בהיר בשבילי.
MYRYAD - פשוט צליל מנצח!
הווקאליות שהייתה חסרה לי בזמן שבדקתי את הרמקולים בביתו של אמיר (עם ה-ONKYO 939) הופיעה בצורה מושלמת, קול הדבש (HONEY) של FIONA APPLE נשמע בדיוק מאיפה שהיה צריך (באסי, מגיע היישר מהדיאפרגמה)
כל שאר המוזיקה נשמעה פשוט פצצה, אז פשוט הלכתי שבי אחרי אוזניי הנאמנים.
עכשיו הגיע העת לבחור מקור (שוב בלי שום קשר לציפור)
חשבתי ללכת על ה-NAD אבל הוא פשוט נראה לי נורא עלוב ומכוער ליד ה-MYRYAD, ובנוסף חשבתי, שאם אני כבר לוקח מגבר HIGH END אז מגיע לו מקור איכותי (שמעתי דברים טובים על ה-ROTEL)
מה גם, שה-ROTEL הוא תואם בצבע כסוף ל-MYRYAD בזמן שה-NAD לא (בצבע פלאטינה)
האמת חרגתי קצת (ב-50%) מהתקציב ההתחלתי במערכת הזו, ואני גם שוקל לקנות את ה-SQUEEZEBOX בשביל האזנה לFLAC וכל מיני חיות כאלה.
אבל אני יכול להגיד שאני ממש ממש שמח על הקניה שלי, על הסאונד שנשמע פשוט מעולה אצלי בבית (למרות שהיו לי ספקות).
עכשיו מה שנותר הוא לעשות מנוי שאיזה חנות דיסקים
ושוב, כולכם מוזמנים!
Alexander The G