המלצות(מאנשים מבינים) בקניית מגבר+רמקולים אחוריים+סנטר לקולנוע בייתי
שלום לכולם שמי דן וחזרתי מאוסטרליה לפני 5 חודשים בשנה שלא הייתי כאן ההורים שלי פישפשו לי בציוד ולקחו את מערכת הקולנוע הדי רצינית שהייתה לי ועכשיו הגיע הזמן לקנות חדשה בתקציב מוגבל עדיין עני קצת התקציב הוא 4500 ש״ח למגבר ולרמקולים יחדיו אשמח אם תכוונו אותי לקנייה הנכונה.. תודה רבה רבה דן
היי
אני מוכר רסיבר של ימהה + 2 רמקולים קידמיים רצפתיים dali קונספט 6 + סנטר קונספט 6 + סאב 12 אינץ' אמריקן אקוסטיק.
המוצרים שמורים מאוד כמו חדשים (ניתן לראות תמונות ביד 2) והכי חשוב נשמעים פצצצה
אם מעוניין צור קשר 0506278515
שי
אני מוכר רסיבר של ימהה + 2 רמקולים קידמיים רצפתיים dali קונספט 6 + סנטר קונספט 6 + סאב 12 אינץ' אמריקן אקוסטיק.
המוצרים שמורים מאוד כמו חדשים (ניתן לראות תמונות ביד 2) והכי חשוב נשמעים פצצצה
אם מעוניין צור קשר 0506278515
שי
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
איזה רסיבר?
אהלן.
במידה ואתה מעוניין בסט 5 רמקולים לקולנוע ביתי מבית SHARP, זוג רצפתיים 150RMS + זוג אחוריים 120RMS + סנטר 120RMS. הרמקולים נשמעים פצצה. צבע שחור. כמו חדשים ללא כל נזק או בעיה אפשרית. משתלבים יפה עם הרהיטים. (יש תמונות). נמכרים עקב מעבר לזוג רמקולים קטנים עקב מחסור מקום בסלון. 700 שח.
כמו כן יש אפשרות לסאבוואפר pure acustics 100watt rms
סאב חזק ואיכותי יורד נמוך במצב חדש. ניתן לבוא לשמוע ולהיתרשם מכל הסט
054-5357588 שלומי
במידה ואתה מעוניין בסט 5 רמקולים לקולנוע ביתי מבית SHARP, זוג רצפתיים 150RMS + זוג אחוריים 120RMS + סנטר 120RMS. הרמקולים נשמעים פצצה. צבע שחור. כמו חדשים ללא כל נזק או בעיה אפשרית. משתלבים יפה עם הרהיטים. (יש תמונות). נמכרים עקב מעבר לזוג רמקולים קטנים עקב מחסור מקום בסלון. 700 שח.
כמו כן יש אפשרות לסאבוואפר pure acustics 100watt rms
סאב חזק ואיכותי יורד נמוך במצב חדש. ניתן לבוא לשמוע ולהיתרשם מכל הסט
054-5357588 שלומי