להיזהר מחיבור ממיר הוט לרסיבר של פיוניר-המלצה ממעבדת השירות של היבואן-עדכון
שלום לכולם
בהמשך להודעתי הקודמת בדבר תקלה ברסיבר פיוניר 322, במהלך ביקור שלי במעבדת השירות נמסר לי כי ישנם מקרים בהם הממיר של הוט עשוי לגרום לקצר בכרטיס המכשיר, הדבר קורה במיוחד מתי שהוט מבצעים עדכון OTA לממירים שלהם.
קחו זאת לתשומת לבכם........
עדכון
ממעבדת השירות הומלץ לי לחבר איזולטור לממיר של הוט למנוע את הבעיה
בהמשך להודעתי הקודמת בדבר תקלה ברסיבר פיוניר 322, במהלך ביקור שלי במעבדת השירות נמסר לי כי ישנם מקרים בהם הממיר של הוט עשוי לגרום לקצר בכרטיס המכשיר, הדבר קורה במיוחד מתי שהוט מבצעים עדכון OTA לממירים שלהם.
קחו זאת לתשומת לבכם........
עדכון
ממעבדת השירות הומלץ לי לחבר איזולטור לממיר של הוט למנוע את הבעיה
נערך לאחרונה על ידי eranar12 ב 10/06/2013 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
העלתי את השאלה הזו בעבר ,agnostic כתב:תודה,
יש למישהו המלצה על איזה מתאם/מפצל HDMI זול להרכיב באמצע?...
האם זה אכן יכול לשמש כפתרון שמגן על הרסיבר ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
פנה להוט ותגיד להם שאתה שומע לפעמים זמזום ברמקולים של המערכת ואתה מבקש שיתקינו לך איזולטור (קבל) בכניסה לבית. הם אמורים לעשות זאת בחינם . במידה ולא יסכימו תבקש להתנתק ואז תראה איך שהם מתקינים בזריזות.agnostic כתב:תודה,
יש למישהו המלצה על איזה מתאם/מפצל HDMI זול להרכיב באמצע?...
תודה על התגובה הזריזה יואב.
כבר הותקן לי איזולטור במעמד ההתקנה בארון תקשורת הראשי, האמת שלפניו הייתה להם הפרעה בתמונה.
אם אני לא טועה, גם שמרתי אחד מהבית הקודם (אני אחפש ואעדכן אם אוכל לנדב לאחד החבר'ה)
זה פותר את הבעיה לחלוטין או שאולי ישנה בנוסף בעיה בממיר...
כבר הותקן לי איזולטור במעמד ההתקנה בארון תקשורת הראשי, האמת שלפניו הייתה להם הפרעה בתמונה.
אם אני לא טועה, גם שמרתי אחד מהבית הקודם (אני אחפש ואעדכן אם אוכל לנדב לאחד החבר'ה)
זה פותר את הבעיה לחלוטין או שאולי ישנה בנוסף בעיה בממיר...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
ממה שהבנתי זה פותר את הבעיה אבל יש מצב שלא הבנתי נכון אז תעשה חיפוש ברשת ותבדוק.agnostic כתב:תודה על התגובה הזריזה יואב.
זה פותר את הבעיה לחלוטין או שאולי ישנה בנוסף בעיה בממיר......