סיפור מעניין ומוזר מהוט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

סיפור שאותי לפחות ממש הפתיע ואני עדיין מחפש איפה פה הוט השחילו לי משהו.
אני מנוי לטלוויזיה של הוט כבר כמה שנים, בלי אינטרנט ובלי טלפון.
לפני כמה ימים התקשרה אליי בחורה מ"הוט הטבות" ולא יכולתי לדבר. ביקשתי שתתקשר יותר מאוחר וכך באמת היא עשתה.
במשך יומיים היא התקשרה מספר פעמים, ובכל פעם מחדש לא יכולתי לקבל את השיחה (ימים עמוסים :roll: ).
אתמול בערב היא התקשרה שוב, והציעה לי חבילה ש"לא אוכל לסרב לה". מיד ניסיתי לברר בדיוק מאיפה היא ומה זה "הוט הטבות". ההסבר היה פשוט מאוד - הוט, עם הטבות.
אחרי כמה דקות שיחה שבהן שאלתי כל שאלה אפשרית של מה הקאץ' פה, סגרנו שהיא מוזילה לי את חבילת הטלוויזיה ב-110 ש"ח בערך ופותחת לי את כל הערוצים, חוץ מספורט וארוטיקה. בלי התחייבות, בלי לקחת עוד ציוד, כלום. היא פשוט מעדכנת את החבילה והמחיר וכך זה יישאר.
מה שלא מסתדר לי פה זה ממתי החברה מתקשרת אליך להציע לך חבילה יותר טובה מיוזמתם? ולמה זה היה כל כך חשוב לה? הייתי חושב שאם לא עניתי פעם-פעמיים, היא תעזוב את העניין, אבל היא התעקשה והתקשרה לא מעט פעמים למשך שלושה ימים.

בכל מקרה אשמח לשמוע על אחרים שחוו את אותו הדבר או להמליץ לכם לדבר עם הוט הטבות (Y)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

זה לא "הוט עם הטבות" זה "הוט עם השחלות"

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

בדיוק מה שחשבתי לאורך כל השיחה.
רק שלא הצלחתי להבין איפה פה נדפקתי...יותר ערוצים בפחות כסף בלי להתחייב על כלום

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #4 

אולי תקליט את השיחה ? או אולי תבקש ממנה לשלוח לך את תנאי המבצע במייל....

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #5 

התחרות בין החברות וכן האופציה הזולה לקנות ממיר DVBT עושה את שלה :idea:
קיבלת הנחה ולא התחייבת על כלום הרווחת -למה לדאוג (b) (f)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

שכחתי לבקש...אני אתקשר עכשיו, אקליט ואבקש שישלחו לי את הסיכום והפרטים במייל
ואורי, יכול להיות שזה רק אני, אבל ממה שאני יודע, החברות האלה לא ממהרות לתת לך מתנות סתם מיוזמתם בדר"כ...

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

יש לך דרך לוודא שהיא באמת מHOT? אולי זו הונאה טלפונית? הבאת להם פרטים אישיים? (אשראי, כתובת, כל דבר דומה)
אני במקומך מתקשר לHOT לוודא שזה באמת מיוזמתם

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

זה הדבר שממנו נזהרתי.
לא נתתי פרטים אישיים והיא זו שהציגה בפניי את הפרטים שלי ואת החבילה שיש לי כיום.
עכשיו סיימתי שיחה עם הוט (שהקלטתי), הנציגה באמת מהם וקיבלתי מייל שמסביר את החבילה.
החבילה נקראת TOP טלוויזיה, החבילה היא ללא התחייבות וללא תקופה שאחריה המחיר ישתנה.
המחיר קבוע ולא ישתנה גם לאחר סיום השנה, אבל לי יש את האופציה להחליף למבצעים אחרים שיהיו מתי שארצה.

נראה שהכל טוב.

רק דבר אחד, הנציגה שדיברה איתי אתמול הבטיחה שאקבל גם את ערוץ ספורט 5HD שאותו לא קיבלתי בפועל.
עכשיו בשיחה אמרו לי שזה לא כלול בחבילה ויבדקו לי את זה עם הנציגה. למזלי את סיום השיחה עם הנציגה אתמול הקלטתי וניתן לשמוע שהיא מאשרת שאני אקבל את ערוץ ספורט 5HD.

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #9 

נראה שהכל כשר פה, תהנה מהמבצע החדש (Y)

פילפלון
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

עכשיו נשאר לך רק לבדוק את החשבוניות הבאות.
ולחפש אם לא השחילו לך כל מיני מצליח למינהם.
תהיה בטוח שהוט לא עושים את המהלך הזה סתם.
ההטבה שקיבלת מוגבלת לזמן מסויים,והם בונים על זה
שאתה תשכח בתום ההטבה לחדש את המבצע,
ואז תראה איך פתאום אתה מקבל חשבונית שהיא פי שתיים
ממה ששילמת עד עכשיו.
ועכשיו לך תרדוף אחריהם...

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

עדכון: אין מתנות חינם חברים...
אז אמנם וידאתי את זה כבר עם 2 נציגות וכולן טוענות שהמחיר לא ישתנה אחרי שנה או בכלל אלא אם כן אפנה אליהם ואבקש חבילה אחרת (ויש לי את זה מוקלט).
את השיחה חזרה מהוט לגבי ערוץ ספורט 5HD עוד לא קיבלתי.

אבל, קיבלתי היום טלפון מהבית ונראה שאין לנו את ה-VOD פתאום, למרות שהנציגה הדגישה בפניי שכל מה שהיה לי יישאר חוץ מחבילת הספורט והארוטיקה (אבל את ערוץ ספורט 5HD אני כן אקבל). התקשרתי למוקד של הוט שוב, והעבירו אותי מנציגה להמתנה לנציגה וכו' למשך רבע שעה עד שענתה לי נציגה שהתייחסה לפנייה שלי.
בהתחלה היא הודיעה לי שהחבילה לא כוללת את ערוץ ספורט 5HD ולא את ערוצי הVOD שלא כלולים באף חבילה. התעקשתי והתווכחתי, ביקשתי שתדבר עם הנציגה שסגרה מולי את העסקה, שתשמע את ההקלטה שבמערכת שלהם או שתסתכל בפירוט השיחה שניהלתי עם הנציגה. לטענתה, אין הקלטה והנציגה לא מילאה את הפרטים לגבי השיחה ולכן אם לא אביא אסמכתה שכך הוצע לי היא לא יכולה לעזור. בשלב זה הודעתי לה שיש לי הקלטה של השיחה ובה הנציגה מדגישה שאקבל את כל הערוצים שאליהם הייתי מנוי ומדגישה במיוחד את ערוץ הספורט HD, ומדגישה שלא אאבד ערוץ אליו הייתי מנוי. אך הנציגה טענה שזה לא עוזר. ברגע הזה כבר התעצבנתי ודרשתי שהחברה תתמודד עם הפשלות שלה ולא תפיל עליי את זה שלא מילאו פרטים וכו' ולבסוף היא פתחה "קריאת מנהל" שאמור לחזור אליי בתוך 4 שעות.

אז אחרי כל זה אין לי ספק שלא אוותר ואדרוש את הערוצים האלו ללא תוספת במחיר ואמנם השגתי מחיר יותר נמוך אבל אני לא יוצא מרוצה מכל הסיפור. זה דרש ממני התעסקות, זמן שאין לי ועצבים בטלפון למרות שבדר"כ אני רגוע מאוד מול נציגים.

אעדכן בהמשך לגבי סיום העניין.

והטיפ הכי חשוב: תקליטו את השיחות איתם, הם פשוט רמאים!

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #12 

מצטער אבל לא ברור.
הוזלה לך החבילה ב110 ₪, גם אם "הושמטו" כמה מהשירותים ותבחר "להוסיף" ולשלם עליהם - עדיין נגיע למצב שחסכת כסף בעקבות פניה של החברה עצמה.
אולי מסורבלים, לא מקצועים, לא עקביים - אבל לא נשמע עד כה כמו רמאות.

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

להבטיח X, לתת Y ולהתנער מאחריות זו רמאות.
אני אמנם לא בדקתי את המחירים אצל YES או את כל החבילות שהוט מציעה אבל אני מניח שהמחיר ששילמתי עד היום הוא יחסית יקר מכיוון שאני עם אותה חבילה להרבה זמן.
הם לא טיפשים, יש סיבה שהם מתקשרים אליך ונותנים לך הנחה - הם רוצים שתהיה מרוצה ותישאר איתם.
אז יפה, הציעו לי חבילה שאולי נחשבת טובה יחסית לYES אבל אם תוסיף לה את הערוצים שאני משתמש בהם והובטחו לי בחינם, תקבל תוספת של 55 ש"ח בחודש. זה לא קצת.
אם הם היו רוצים להיות בסדר, הם היו מודיעים לי שהחבילה, כולל הערוצים האלו כמו שהובטח, תעלה ב55 שקלים יותר.

מה גם שלא חזרו אליי, לא הנציגה שהבטיחה בבוקר ולא המנהל שהיה אמור כבר לחזור אליי.

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #14 

הי

ההתנהלות מוכרת ואופיינית מאוד לחברת הוט.

מעבר לחוסר המקצועיות, גם הביזור של כל המחלקות שנותנות שרות גורם לזה שאין סנכרון
ולא תמיד מעודכן הכל בתיק הממוחשב שלך.

אז אתה מתקשר מנס-ציונה ועונה מוקד מחיפה והטכנאי מגיע ממקום אחר
ואף אחד לא מעודכן מהשני.

כתבתי פה לפני מספר חודשים פוסט - טכנאי עבד שעתיים אצלי בבית כולל חיתוך כבלים
תקינים וניתוק מהקירות עד לארון תקשרות בדירה, אח"כ בקומה, אח"כ בבניין ואז הגיע
לארון תקשורת של הרחוב וראה טכנאי אחד שטפל בבעייה אזורית...

אבל מצד שני, מחיר חבילה "הכל כלול" אבל תוודא מייד שכל הערוצים פועלים וכל
מה שהיה לך נשאר לך.

וזכור - אין התחייבות, נמאס לך או נשברת, זרוק את כל הציוד מהחלון ותתקשר לYES

בהצלחה
אפי

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

התקשרתי לקבל תשובות ולהבין למה לא חזרו אליי אבל נתקלתי במענה אוטומטי שאומר שמחלקת השירות כבר נסגרה להיום. הם פשוט חוצפנים.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #16 

Scanner - זה נורא פשוט, המחיר ששילמת לפני השיחה היה כה גבוה שבהוט העדיפו ליצור קשר איתך ולשמור אותך בחברה בדיל העדכני מאשר שנציג YES יזום שיחה אליך וייתן לך הצעה [שנמוכה במינימום 110 ש"ח] ולא תוכל לסרב לה מפאת המחיר.
לחברה כמו הוט יש דוחות ברורים בנושא וניתן לראות מי הם הלקוחות שנמצאים בתוכנית ישנה ולא אטרקטיבית.

אם תפרט את עלויות של הדיל הקודם שלך ואת עלויות הדיל הנוכחי שקיבלת [ושים בצד רגע את נושא ה-VOD שאני בטוח שתסדיר את זה מולם] תיווכח לדעת כי בסך הכל שמרו אותך במחיר העדכני של חב' HOT מבלי לתת לך הטבה משמעותית אמיתית.

aharon2312
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #17 

תכלס כמה אתה משלם??

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

בחבילה החדשה 251, בישנה 360.
הבנתי שהמחיר הישן הוא גבוה מאוד והחדש הוא הסטנדרט עכשיו.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #19 

בגלל שבזק פלצנים וה"טריפל" שלהם עם YES יקר יותר מאותו הטריפל ב HOT, הדרך היחידה לקבל מחיר טוב בהוט היא לאיים על התנתקות. אני, לצערי, לא יכול לעשות את זה כי אני מכור לאינטרנט ואם הם יחליטו לנתק אותי אני בבעיה.

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

לאחר שבוע שכלל המון שיחות טלפון שאת רובן אני יזמתי, סיימתי אתמול עם כל הסיפור.
ביום ראשון חזר אליי המנהל שהיה אמור לחזור אליי כבר ביום רביעי (וזה לאחר מספר שיחות שלי אליהם ורק לאחר איום שאם לא יחזור אליי באותו היום אני לא אשלם את החשבונית הקרובה) והציע לי פיצוי קטן וטיפשי. לארוך כל הדרך כל נציג, כולל המנהל, טען שאין מה לעשות ושאני חייב לספק הוכחה שכך הובטח לי ושלהם אין תיעוד של השיחה אז נדפקתי. המזל הכי גדול שלי היה שהקלטתי את כל השיחות איתם- ובעיקר את השיחה הראשונה בה הובטחו לי הדברים.
בשיחה עם המנהל הבנתי שמלכתחילה רומיתי ולא קיבלתי מחיר מוזל בכלל! הנציגה הורידה לי כמה ערוצים שהיו לי כך שאם הייתי נשאר בחבילה הקודמת בלי הערוצים האלו הייתי משלם פחות!!! (מדובר על ערוצים ספורט5HD, ספורט 1 ו2, VOD) והרי כל עניין החבילה שהציעו לי מלכתחילה הוא יותר ערוצים בפחות כסף. באותו הרגע הודעתי לו שאני לא מתכוון להסכים לזה וכבר ממש התעצבנתי. הודעתי לו שאם הם לא יתנו לי את מה שהובטח לי (ספורט 5HD ו-VOD) או דבר קרוב שמפצה על זה, שיראה את השיחה כהודעת ניתוק.
למחרת חזרו אליי ממחלקת שימור לקוחות (סליחה, קשרי לקוחות כמובן) ושוב הייתי חייב להשמיע את ההקלטה, איך לא, ולאחר כחצי שעה על הקו קיבלתי פיצוי:
241 ש"ח על כל הערוצים מלבד חבילת הספורט, אירוטיקה וערוץ הVOD
VOD בחינם ל-3 חודשים
חבילת 5 ערוצי ספורט HD וספורט גולד ולייב בחינם לשנה
וחבילה טובה יותר לעסק לטלפון ואינטרנט - 1000 דקות ו-30 מגה אינטרנט ב115 ש"ח (בחבילה הקודמת שילמתי על 5 מגה ו300 דקות 109 ש"ח)

למרות הפיצויים, אני לא יוצא שמח מהסיפור ואני מאוכזב קשות מהשירות הנורא של הוט. בזבזתי על העניין יותר מדי זמן ואנרגיה ושמעתי כל כך הרבה שקרים ושטויות כמעט מכל נציג (לזכותם ייאמר שבאמת מתוך כל הנציגים שדיברתי איתם, היו 2 שבאמת היו יחסית הוגנים ונראה שניסו לעזור)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”