להשתמש בסמארטפון כמו מודם אלחוטי למחשב
יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
mp3ll , בעיקרון זה כן עובד ממה שבדקתי הרגע , (עם AOKP על המכשיר ככה שזה אמור לעבוד על כל Rom שמבוסס על AOSP לדעתי) , זה דיי פשוט האמת.
אתה מתבסס על הUsb tethering ,אבל במקום שזה ישתף את חיבור ה3G שלך ,זה משתף את חיבור הWifi (צריך לכבות את הData במכשיר) , גיליתי את זה משתי דקות חיפוש ופוסט בXDA , חבל רק שפותח השרשור לא היה יכול לעשות את אותו החיפוש ולהגיע לתוצאה לבד.. אבל כן זה פתרון דיי עקום ,ועדיף לקנות מתאם Wifi ב50 שקל שיתן ביצועים טובים יותר ולא יצריך חיבור מתמיד של הטלפון למחשב .
הערה: יכול להיות שזה לא יעבוד אצל כל חברה, זה עובד בRomים שמבוססים על קוד המקור של גוגל (AOSP - כמו CM10.1,AOKP או ParanoidAndroid וכו') ,אבל לא בהכרח על הרומים של החברות ,ודבר נוסף אצלי מותקנים הדרייברים של הפלאפון ,אז מי יודע ואולי צריך שהם יהיו מותקנים .
אתה מתבסס על הUsb tethering ,אבל במקום שזה ישתף את חיבור ה3G שלך ,זה משתף את חיבור הWifi (צריך לכבות את הData במכשיר) , גיליתי את זה משתי דקות חיפוש ופוסט בXDA , חבל רק שפותח השרשור לא היה יכול לעשות את אותו החיפוש ולהגיע לתוצאה לבד.. אבל כן זה פתרון דיי עקום ,ועדיף לקנות מתאם Wifi ב50 שקל שיתן ביצועים טובים יותר ולא יצריך חיבור מתמיד של הטלפון למחשב .
הערה: יכול להיות שזה לא יעבוד אצל כל חברה, זה עובד בRomים שמבוססים על קוד המקור של גוגל (AOSP - כמו CM10.1,AOKP או ParanoidAndroid וכו') ,אבל לא בהכרח על הרומים של החברות ,ודבר נוסף אצלי מותקנים הדרייברים של הפלאפון ,אז מי יודע ואולי צריך שהם יהיו מותקנים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |