נתקלתי בקופון הזה של הממיר ב100 ש"ח ובאתי להזמין אך שמתי לב שהממיר "מתהדר" ביציאת HDMI שלי היא קצת פחות חשובה מאחר ואני הולך לחבר את הממיר לטלויזיה ישנה בלי כניסה כזאת...
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי בשום מקום איזכור ליציאת RCA, יש פה מישהו בעל הממיר שיכול לאשר או לשלול את קיומה?
תודה מראש!
מוצר אלקטרוני במחיר כזה, מעורר חשד...
אני לא הייתי רוכש ממיר או כל מוצר אלקטרוני אחר ממקור לא מהימן/מפוקפק..
בטח יעניקו אחריות של חודש למוצר.
לדעתי זה מסוכן! קח זאת לתשומת לבך! שלם עוד 50 שקלים ורכוש ממקור מהימן ותוכל לישון בשקט בלילה...
במקרה הזה, חיסכון = אסון
חשמל ואלקטרוניקה זה לא פורצלן סיני משובח...
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
הפרש_הבודד כתב:מוצר אלקטרוני במחיר כזה, מעורר חשד...
לדעתי זה מסוכן! קח זאת לתשומת לבך! שלם עוד 50 שקלים ורכוש ממקור מהימן ותוכל לישון בשקט בלילה...
במקרה הזה, חיסכון = אסון
...
אחרי שקראתי את כל התגובות פה בפורום הלוך וחזור 100 פעמים אין שום מסקנה מוחלטת לגבי ממיר כזה או אחר...
זה לא שיש לי אופציה כרגע לקנות ממיר של סמסונג\סוני\טושיבה ואני מחליט ללכת בסוף על *** סיני, כל הממירים זה *** סיני בסופו של דבר אז הלכתי על הזבל הסיני הזול ביותר
בכל מקרה אני אהיה השפן נסיונות שלכם וכשיגיע אעלה ביקורת עליו...
הפרש_הבודד כתב:מוצר אלקטרוני במחיר כזה, מעורר חשד...
במקרה הזה, חיסכון = אסון
...
אחרי שקראתי את כל התגובות פה בפורום הלוך וחזור 100 פעמים אין שום מסקנה מוחלטת לגבי ממיר כזה או אחר...
זה לא שיש לי אופציה כרגע לקנות ממיר של סמסונג\סוני\טושיבה ואני מחליט ללכת בסוף על *** סיני, כל הממירים זה *** סיני בסופו של דבר אז הלכתי על הזבל הסיני הזול ביותר
בכל מקרה אני אהיה השפן נסיונות שלכם וכשיגיע אעלה ביקורת עליו...
...
לא ירדת לסוף דעתי.. כוונתי הייתה אחרת, אני בכלל אנטי מותגים, אבל לפחות במוצרי חשמל (בגלל הסכנה בלבד!) אני אישית מעדיף לרכוש את המוצר בחנות מהימנה, ולא (עם כל הכבוד) באיזו חנות שבכל כמה חודשים מחליפה כתובת ובעלים, ולך תחפש אותם במקרה תקלה ומימוש אחריות.. בחשמל לא משחקים, עדיף להשקיע עוד 30-50 אחוזים ולדעת שהסיכוי שיקרה אסון (שריפה וכו') שואף לאפס, אגב חלק ניכר מהמקרים המזעזעים שקורים זה בגלל מוצרים לא מהימנים וללא תו תקן.
אבל שכל אחד יעשה מה שהוא מבין, אני לא לוקח סיכונים מיותרים, עם כל הכבוד אין לי בעיה עם מוצרים סינים, אבל יש לי בעיה עם חאפרים (ויש יותר מידי לצערי) שמוכרים סטוקים ונעלמים..