התייעצות למסך 32 למחשב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nesty פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צהרים טובים לכולם טוב להיות כאן!

יש לי התלבטות קשה.קודם כל אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון,הכי נראה לי שייך זה הפורום הזה אז סליחה מראש.

השימושים שלי בעיקר הם סרטי FHD ומשחקים מאד תובעניים.יש לי כרטיס מסך בהתאם, עם יציאות HDMI. וההתלבטות היא האם מסך מחשב 27 IPS או פשוט טלויזית 32,שהבדל המחירים הוא לא בשמיים,ויש עדיפות לגודל.

אני מחפש אחת שתראה מספיק טוב לקרבה של מסך מחשב,יש לזכור צפיפות פקסלים שקיימים במסכי מחשב,ולא מצאתי עד כה מתחרה ראוייה מחום הטלויזיות.

באמת כבר לא יודע מה לעשות,אשמח למעט עצות בנושא.

תודה מראש ואחלה יום.

nesty פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שחכתי לציין שההתלבטות בגודל נובעת גם מהפרש המחירים הלא משמעותי,וכן כשארצה לצפות בסרטים,אוכל להתרחק מספיק ולהתרווח על המיטה.(מסך יחיד בחדר) כרגע אני נמצא עם מסך 22 T220P

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

אין HDTV מעל "30 שתוכל להתחרות בגודל הנקודה של מסך מחשב, לפחות עד שמסכי UHD יהפכו להיות דבר נגיש.

כאחד שמשתמש ב"37 LED כמסך מחשב משני אני יכול להגיד לך שגם לגודל יש יתרון בחוויה.

מעבר לזה יש עוד כמה פקטורים שאתה צריך לקחת בחשבון: לאג(תלוי גם ברגישות שלך לזה), זמן תגובה של הפאנל ותמיכה ב4:4:4 Chroma שהם מובנים מאליהם במסך מחשב ולא מובנים מאליהם בטלוויזיה.

http://www.displaylag.com/display-database/ מדידות לאג במסכי מחשב שונים וטלוויזיות לפי המכשיר הכי אמין נכון להיום. שים לב שגם במסך המחשב הכי "מהיר" ברשימה יש לאג של 18ms.

כל הטלוויזיות הבסיסיות של סמסונג עונות על התנאים חוץ מזמן התגובה של הפאנל, לדעתי. יכול להיות שלך זה לא יפריע.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”