אם איזה תוכנה לעריכת וידאו הכי קל ונוח להשתמש ?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
סוני ווגס 6.
אני ממש אוהב אותהNba כתב:פריימיר 5. קל, נח ויותר יציב....
היה לי אותה פעם עכשיו אין לי וזה בעיה להשיג אותה ברשת
יש רק 6.5 ו 7
בכל אופן יש לה חיסרון קטן
לא תומכת בקבצי MP3 וMPEG4
7 כן
אבל 7 מה זה אבל מה זה מסובכת!!! הם נראה לי אוהבים כל ורסיה חדשה שיוצאת להקשות את החיים על המשתמש יותר ויותר פעולות שבקלות הייתי עושה ב 5 לוקח פי 2 זמן ב 7 ועד שמגיעים לשלב שיודעים לעשות את הפעולה זה עוד כמה שעות
לגבי MOVIE MAKER שהוזכרה כאן היא נחמדה ידידותית
חיסרון שההמרה לסרט זה בפורמט WMA בלבד וגם מוגבל באיכות
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
אני משמש ב
ULEAD DVD MOVIE FACTORY
תוכנת עריכה פשוטה, שמאפשרת לך לחתוך החוצה קטעים לא רלונטים , יודעת לחבר תמונות ומיצרת בסוף DVD בקלי קלות
תוך 30 דקות יצרתי DVD מאז שקיבלתי קובץ MPEG4 שהוקלט אגב עם PVR-150 כי המקור היה אנלוגי.
ואזהרה חמורה - שימוש בMICROSOFT WINDOW MOVIE זה בחינם, אך משם להפיק DVD או DIVX אתה בצרות.... לא פלא שחינם - רק לכלוא אותך בפורמט היחודי שלהם , במכשירים הנידים היחודים שלהם, ומשם כל המרה רק מורידה איכות! כי על כל מכשיר שתומך בפורמט שלךהם הם מקבלים עמלה ועוד איך!
ULEAD DVD MOVIE FACTORY
תוכנת עריכה פשוטה, שמאפשרת לך לחתוך החוצה קטעים לא רלונטים , יודעת לחבר תמונות ומיצרת בסוף DVD בקלי קלות
תוך 30 דקות יצרתי DVD מאז שקיבלתי קובץ MPEG4 שהוקלט אגב עם PVR-150 כי המקור היה אנלוגי.
ואזהרה חמורה - שימוש בMICROSOFT WINDOW MOVIE זה בחינם, אך משם להפיק DVD או DIVX אתה בצרות.... לא פלא שחינם - רק לכלוא אותך בפורמט היחודי שלהם , במכשירים הנידים היחודים שלהם, ומשם כל המרה רק מורידה איכות! כי על כל מכשיר שתומך בפורמט שלךהם הם מקבלים עמלה ועוד איך!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
אווו אווו כמה שאתה צודק..SBN כתב:אני ממש אוהב אותהNba כתב:פריימיר 5. קל, נח ויותר יציב....
יש רק 6.5 ו 7
7 כן
אבל 7 מה זה אבל מה זה מסובכת!!! הם נראה לי אוהבים כל ורסיה חדשה שיוצאת להקשות את החיים על המשתמש יותר ויותר פעולות שבקלות הייתי עושה ב 5 לוקח פי 2 זמן ב 7 ועד שמגיעים לשלב שיודעים לעשות את הפעולה זה עוד כמה שעות
...
לגבי הMP3, זה שניה של המרה של WAV, לא קריטי, אבל כן, יכול לעצבן.
אם אתה מעוניין בפרימייר 5, צור איתי קשר.
תלוי במחשב וכמובן בכרטיס עריכה..aquarius כתב:פרמייר 7 (לוקח זמן להתרגל אבל זה שווה)...
Nba כתב:אווו אווו כמה שאתה צודק..SBN כתב:אני ממש אוהב אותהNba כתב:פריימיר 5. קל, נח ויותר יציב....
יש רק 6.5 ו 7
7 כן
...
לגבי הMP3, זה שניה של המרה של WAV, לא קריטי, אבל כן, יכול לעצבן.
אם אתה מעוניין בפרימייר 5, צור איתי קשר....
ניסים תודה אחי
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
אני עשיתי איזה סרט ב-ulead video studio 10 אבל המחשב לי עגלה.
וזה מאד פשוט לסרט בייתי לא מסובך.
וזה מאד פשוט לסרט בייתי לא מסובך.
Good software guys are like Prime numbers at first glance they look very rare, but in deep look you'll find a lot of them,
ליצירה ועריכת סרטים ברמה גבוהה:
Adobe Premier Elements 2 - המלצה חמה...
פשוטה להפעלה, כולל הדרכה צמודה לפעולות...ומבוססת על האח "הגדול".
לחיתוך הקלטות (פרסומות, התחלה/סוף) בקבצי MPEG2:
VideoReDo Plus - פשוטה מאד, מהירה מאד והכי חשוב - לאחר החיתוך לא עושה קידוד מחדש של הסרט! כך שהשמירה מהירה מאד ואין איבוד איכות!
אורן.
Adobe Premier Elements 2 - המלצה חמה...
פשוטה להפעלה, כולל הדרכה צמודה לפעולות...ומבוססת על האח "הגדול".
לחיתוך הקלטות (פרסומות, התחלה/סוף) בקבצי MPEG2:
VideoReDo Plus - פשוטה מאד, מהירה מאד והכי חשוב - לאחר החיתוך לא עושה קידוד מחדש של הסרט! כך שהשמירה מהירה מאד ואין איבוד איכות!
אורן.