אם יש ספצ שרוצה להרוויח מאות שקלים מהצד ולהדריך אותי אחת ולתמיד אשמח לשלם
מחפש ספצ XBMC שרוצה להרוויח קצת כסף מהצד
אז ככה, אחרי מלחמה של שבוע וחיפוש כמעט בכל פורום XBMC בעולם הגעתי למסקנה שאני צריך "מורה פרטי" לפרויקט ה XBMC שלי מבחינת הבנת המערכת, קנפוג וכו....
ראשית כל תודה רבה על הפירגון
הבעיה שלי היא ברמת ההתנסחות של הבעיות כי אני ספצ בהרבה דברים אבל אני newbie בלינוקס ו xbmc
מעבר לכך אני מכין מכשיר ושם עליו תכנים לאחותי שנוסעת עוד 10 ימים לקנדה לחצי שנה וזה מן מתנת פרידה שאני מכין לה (*** להיות בארץ זרה לבד כשאתה לא מכיר אף אחד ומה יותר טוב משפע של תכנים לשעשע אותך)
מגבלת הזמן שלי דורשת מהירות ולצערי חוסר התנסחות פלוס זמן שלוקח לפורומיםלענות (למרות שפה די מהירים) קצת שמים לי מגבלה
הבעיה שלי היא ברמת ההתנסחות של הבעיות כי אני ספצ בהרבה דברים אבל אני newbie בלינוקס ו xbmc
מעבר לכך אני מכין מכשיר ושם עליו תכנים לאחותי שנוסעת עוד 10 ימים לקנדה לחצי שנה וזה מן מתנת פרידה שאני מכין לה (*** להיות בארץ זרה לבד כשאתה לא מכיר אף אחד ומה יותר טוב משפע של תכנים לשעשע אותך)
מגבלת הזמן שלי דורשת מהירות ולצערי חוסר התנסחות פלוס זמן שלוקח לפורומיםלענות (למרות שפה די מהירים) קצת שמים לי מגבלה
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
המלצה שלי בנושא של לקיחת מחשב לחו"ל למשהו שהוא לא ממש מבין
תתקין Win6/7/8/9/10..... (רצוי לא להתעסק עם לינוקס)
ועליו תתקין XBMC ועוד תוכנה קטנה שתעשה לך פלאים - team viewer
הייתרון בצורה הזו (למרות שאני גם בטוח שניתן לבצע שליטה מרחוק בלינוקס ) הוא בפשטות התמיכה ממרחק 11 שעות טיסה
התוכנה פשוטה להפעלה ומה שאחותך צטרך לתת לך זה מספר משתמש וקוד גישה וזהו
כל פעם שהיא תבכה שיש לה בעייה אתה תוכל להשתלט לה על המחשב ולראות את הבעייה ולהוועץ בחברים היקרים בפורום
הייתרון בצורה הזו (למרות שאני גם בטוח שניתן לבצע שליטה מרחוק בלינוקס ) הוא בפשטות התמיכה ממרחק 11 שעות טיסה
כל פעם שהיא תבכה שיש לה בעייה אתה תוכל להשתלט לה על המחשב ולראות את הבעייה ולהוועץ בחברים היקרים בפורום
נערך לאחרונה על ידי erlich01 ב 04/06/2013 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
שמע בהתחלת ציינת שאין לך ידע וזה בסדר, אבל מכאן ולדבר שטיות זה מיותר.draco כתב:זה רעיון לא רע
בתכלס ניסיתי לחסוך את הווינדוס למכשיר כי הוא מאט אותו ומשום מה XBMC לא עבד טוב כל כך על 7 והיו המון בעיות סאונד ותמונה
תודה בכל מקרה...
+1erlich01 כתב:המלצה שלי בנושא של לקיחת מחשב לחו"ל למשהו שהוא לא ממש מבין
כל פעם שהיא תבכה שיש לה בעייה אתה תוכל להשתלט לה על המחשב ולראות את הבעייה ולהוועץ בחברים היקרים בפורום...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לנסיעות... עדיף להביא לה סטיק אנדרואיד עם כונן נייד ולגמור עניין.. בחיבור USB ישיר אתה תהנה בשקט מהאצת חומרה בסביבת אנדרואיד - דוגמה טובה לכך MK802II ודומיו
היות ואתה מוגבל בזמן אז במחשב הקיים תתקין ווינדוס אקס פי ועליו תתקין XBMC יעבוד כמו גדול אם לא תתעסק במה שלא צריך...
אם אתה צריך עזרה יש פה מספיק חברים שיתנו לך כתף ובחינם
היות ואתה מוגבל בזמן אז במחשב הקיים תתקין ווינדוס אקס פי ועליו תתקין XBMC יעבוד כמו גדול אם לא תתעסק במה שלא צריך...
אם אתה צריך עזרה יש פה מספיק חברים שיתנו לך כתף ובחינם