המלצה לדיסק חיצוני 2TB
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
בסהכ מדובר בשתי חברות אמינות מאד. מדי פעם כמו בכל מוצר יש תקלות.
אני עם WD ככונן גיבוי חיצוני כבר כמה שנים ללא בעיה ומרוצה.
מה שיותר חשוב זה ההבדל בין שני הדגמים הספציפיים שכתבת. שים לב שהחיבור של שני המכשירים שציינת שונה. אחד משתמש בUSB 2 והשני בUSB 3.
אם יש לך מחשב חדש בבית (או שיהיה בעתיד) השיפור במהירות ההעתקה והקריאה יהיה משמעותי מאד ולכן לא כדאי להערכתי לקחת דגם שאין לו תמיכה בUSB 3.
לשתי החברות יש דגמים שתואמים לזה במחירים די דומים. לא הייתי מהסס לקנות אחד מהם מבחינת אמינות. מדי פעם יש הבדלים במחיר ומבצעים.
שווה גם לבחון את ההבדלים בין דגמי 2.5 ל 3.5 - ה2.5 יותר קלים וניידים וקל לדחוף אותם לכיס ולקחת בדרך. ה3.5 יותר גדולים וכבדים.
ל3.5 יש יתרונות אחרים (אפשר לדוגמא לפרק ולשים בתוך המחשב הביתי ככונן רגיל), והם בד"כ יותר מהירים.
אני עם WD ככונן גיבוי חיצוני כבר כמה שנים ללא בעיה ומרוצה.
מה שיותר חשוב זה ההבדל בין שני הדגמים הספציפיים שכתבת. שים לב שהחיבור של שני המכשירים שציינת שונה. אחד משתמש בUSB 2 והשני בUSB 3.
אם יש לך מחשב חדש בבית (או שיהיה בעתיד) השיפור במהירות ההעתקה והקריאה יהיה משמעותי מאד ולכן לא כדאי להערכתי לקחת דגם שאין לו תמיכה בUSB 3.
לשתי החברות יש דגמים שתואמים לזה במחירים די דומים. לא הייתי מהסס לקנות אחד מהם מבחינת אמינות. מדי פעם יש הבדלים במחיר ומבצעים.
שווה גם לבחון את ההבדלים בין דגמי 2.5 ל 3.5 - ה2.5 יותר קלים וניידים וקל לדחוף אותם לכיס ולקחת בדרך. ה3.5 יותר גדולים וכבדים.
ל3.5 יש יתרונות אחרים (אפשר לדוגמא לפרק ולשים בתוך המחשב הביתי ככונן רגיל), והם בד"כ יותר מהירים.
ברור לי ההבדל בגדלי הדיסקים, בכוונה ציינתי דיסק גדול כשיקול של גודל תמורת מחיר (המלצה לחבר).
באמת לא שמתי לב לעניין החיבוריות, לדעתי בכל מקרה עדיף לקנות את ה-USB 3, גם בשביל העתיד.
תודה על ההמלצות, אכן נראה לי שאמליץ לו על ה-Seagate.
באמת לא שמתי לב לעניין החיבוריות, לדעתי בכל מקרה עדיף לקנות את ה-USB 3, גם בשביל העתיד.
תודה על ההמלצות, אכן נראה לי שאמליץ לו על ה-Seagate.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
2 לא כזה משתלם, שיכך 3TB, אתה יכול לבודק "תעריף" ל GIGA פה :
http://magazine.chief.co.il/2013/17/index.htm
*ואללה לא ידעתי שככה המחיר השתנה
4TB רק 21 אגורות ל GIGA.
http://magazine.chief.co.il/2013/17/index.htm
*ואללה לא ידעתי שככה המחיר השתנה
4TB רק 21 אגורות ל GIGA.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "