זקוק להמלצה לראוטר לרשת ביתית
שלום לכולם,
כיום אני גולש במהירות של 30 מגה ברשת ה NGN של בזק בעזרת הראוטר d-link 6740u
אני סובל מניתוקים בלתי נסבלים גם מחיבור אלחוטי וגם מחיבור קווי (מה שמוזר שכל פעם מתנתק רק מכשיר אחד בתורו והשאר עדיין מחוברים בצורה תקינה)
מה שגרם לי להבין שיש כנראה בעיה במספר החיבורים לראוטר כנראה (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה)
לרשת מחוברים שני לפטופים שני פלאפונים מדפסת וטלויזיה.
ניסיתי כבר את התמיכה של בזק אבל כאשר הבנתי שהידע של הנציג שם קטן אפילו משלי (אחרי שהחליפו לי את הראוטר לאותו ראוטר מחודש פעמיים מה שכמובן לא עזר) וויתרתי
מתוך ההבנה שכנראה הבעייה היא בראוטר ולא בספק (משום שהניתוקים הם בסירוגין ולא ניתוק גורף של כל הרשת)
החלטתי שאני זקוק כנראה לראוטר חזק יותר כדי לספק את צורכי האינטרנט שלי (גיימינג והורדות בעיקר)
רציתי המלצה לראוטר חזק שיוכל להחזיק הכל , התקציב הוא עד 750 ש"ח.
כיום אני גולש במהירות של 30 מגה ברשת ה NGN של בזק בעזרת הראוטר d-link 6740u
אני סובל מניתוקים בלתי נסבלים גם מחיבור אלחוטי וגם מחיבור קווי (מה שמוזר שכל פעם מתנתק רק מכשיר אחד בתורו והשאר עדיין מחוברים בצורה תקינה)
מה שגרם לי להבין שיש כנראה בעיה במספר החיבורים לראוטר כנראה (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה)
לרשת מחוברים שני לפטופים שני פלאפונים מדפסת וטלויזיה.
ניסיתי כבר את התמיכה של בזק אבל כאשר הבנתי שהידע של הנציג שם קטן אפילו משלי (אחרי שהחליפו לי את הראוטר לאותו ראוטר מחודש פעמיים מה שכמובן לא עזר) וויתרתי
מתוך ההבנה שכנראה הבעייה היא בראוטר ולא בספק (משום שהניתוקים הם בסירוגין ולא ניתוק גורף של כל הרשת)
החלטתי שאני זקוק כנראה לראוטר חזק יותר כדי לספק את צורכי האינטרנט שלי (גיימינג והורדות בעיקר)
רציתי המלצה לראוטר חזק שיוכל להחזיק הכל , התקציב הוא עד 750 ש"ח.
תראה ברמה כללית יש המון ראוטר בשוק מתחת ל 750 שח
השאלה היא האם יש לך העדפה לראוטר מיצרן ספיציפי?
אם לא אני יכול להמליץ לך על DLINK אפשר גם TPLINK אבל הקטע שTPLINK הפסיקו ליצרן
את הראוטר המפורסם שלהם WR1043ND וחבל כי ראוטר כמעט כל שני פה בפורום יש לו אותו
לפי משבדקתי עכשיו יש את הנתב WR1043ND של TPLINK בסניפי KSP
יש אותו בכל הסניפים מעט כמה
ראוטר יציב וחזק עולה 298 שח
בעל חיבורי LAN ו WAN של 1Gbps
תומך ב DD WRT כי קושחת יצרן לא משהו
במידה ואתה הולך להתקין עליו DD WRT תתיעץ אם מישהו שמבין
שלא תהרוס את הרואטר
במידה ולא הצלחת להשיג את הראוטר הזה
יש לך את DLINK DIR 655 גם פצצה של ראוטר עולה 450 שח בערך
גם בעל חיבורי LAN ו WAN של 1Gbps מכן הראוטר הזה לא תומך בקושחות
צד שלישי אבל הקושחת יצרן שלו יציבה
לגבי EDIMAX על תתקרב הנתבים שלהם על הפנים
השאלה היא האם יש לך העדפה לראוטר מיצרן ספיציפי?
אם לא אני יכול להמליץ לך על DLINK אפשר גם TPLINK אבל הקטע שTPLINK הפסיקו ליצרן
את הראוטר המפורסם שלהם WR1043ND וחבל כי ראוטר כמעט כל שני פה בפורום יש לו אותו
לפי משבדקתי עכשיו יש את הנתב WR1043ND של TPLINK בסניפי KSP
יש אותו בכל הסניפים מעט כמה
ראוטר יציב וחזק עולה 298 שח
בעל חיבורי LAN ו WAN של 1Gbps
תומך ב DD WRT כי קושחת יצרן לא משהו
במידה ואתה הולך להתקין עליו DD WRT תתיעץ אם מישהו שמבין
שלא תהרוס את הרואטר
במידה ולא הצלחת להשיג את הראוטר הזה
יש לך את DLINK DIR 655 גם פצצה של ראוטר עולה 450 שח בערך
גם בעל חיבורי LAN ו WAN של 1Gbps מכן הראוטר הזה לא תומך בקושחות
צד שלישי אבל הקושחת יצרן שלו יציבה
לגבי EDIMAX על תתקרב הנתבים שלהם על הפנים
- MumboJumbo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
draco
הבאת את הראוטרים מארה"ב במזוודה או שהצהרת עליהם במכס? יש לך מושג אם משרד התקשורת מאשר את הדגם הנ"ל?
הבאת את הראוטרים מארה"ב במזוודה או שהצהרת עליהם במכס? יש לך מושג אם משרד התקשורת מאשר את הדגם הנ"ל?
- MumboJumbo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הייתי שמח לעזור לך להוריד 1 מהידיים אם הוא עדיין באריזה ומחפש בית חם ואוהב.draco כתב:אז ככה, הזמנתי אותם וכמובן המכס דרש אישור משרד תקשורת
כמובן שמשרד התקשורת לא אישרו (כי לא שילמתי למישהו שיעשה את זה)
נסעתי לניו יורק והבאתי 2 במזוודה...
אני בדיוק גם הזמנתי כזה נתב (טס לארה"ב ואאסוף אותו בדרך), עם איזה הארד דיסק הכי מומלץ להשתמש איתו?draco כתב:אין כאלה בארץ תקן ה AC עוד לא מוכר בארץ
קניתי אותו כי עם ה חומרה מותאמת ב 2 צדדים (USB) ב HTPC
אני מריץ סרט 15 גיגה חלק ב WIFI...
תודה.
אל תשכח שכדי לקבל את מלוא התפוקה גם המשדר (הנתב) וגם המקלט אם אתה משתמש ב WIFI צריך להיות AC אחרת החומרה הנמוכה יותר קובעת את התפוקה.
שים לב גם שבדיפולט המכשיר מגיע מקובע על 80 מיליאמפר וזה נותן כיסוי יפה. אם תכוון אותו למקסימום (200) אני מקבל קליטה מעולה גם איזה 150 מטר מהנתב
שים לב גם שבדיפולט המכשיר מגיע מקובע על 80 מיליאמפר וזה נותן כיסוי יפה. אם תכוון אותו למקסימום (200) אני מקבל קליטה מעולה גם איזה 150 מטר מהנתב
המון תודה.draco כתב:אל תשכח שכדי לקבל את מלוא התפוקה גם המשדר (הנתב) וגם המקלט אם אתה משתמש ב WIFI צריך להיות AC אחרת החומרה הנמוכה יותר קובעת את התפוקה.
שים לב גם שבדיפולט המכשיר מגיע מקובע על 80 מיליאמפר וזה נותן כיסוי יפה. אם תכוון אותו למקסימום (200) אני מקבל קליטה מעולה גם איזה 150 מטר מהנתב...
הסטרימר וכל הטלויזיות יהיו מחוברת חוטית לנתב.